Bildirim
Deneme Çözerken Sıkılmak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
up
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Son yarım saatte sınavın bitmiş olduğu için mi bırakıyorusun öyleyse BUNUN SIRRI NE YA öyle değilse aynısı banada oluyor her zaman ucu ucuna yetiştiryiorum ve 165 dk olduğundan beri hiç 135 dakkada sınav bitiremedim daaha çook süre var diye psikolojik bir şey heralde kafamızda o an gerçek sınav anıymış gibi hissetmeliyiz bence zorla heycanlanmaya çalışmalıyız o zaman sıkılmayız
Bak ne yap biliyonmu otur o masaya kıçını kır 165 dakka duvara bak sessizce bak sınav kurallarına uyarak duvara bak ve süre bitince yatağına uzan dinlen 1 gün sonra da deneme için otur masaya sıkılmayacaksın (test edildi , onaylandı)
1 kere döngüyü kırdın mı gerisi geliyor dostum. Tyt denemesinin üstüne ayt bile atarsın.
Mezun musun bilmiyorum ama eger mezunsan sınav anını hatırla, oradaymış gibi çözmeye calis. Bu soruyu yapamazsam hedefindeki sıralama gelmeyecek diye bak sorulara stres yap
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X