Şimdi Ara

Deneme analizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Deneme analizini nasıl yapıyorsunuz? Geçen yıl hiç yapmadım yıl boyu tytde 4 net artırdım sadece

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam analiz dediğin, bir deneme çözdükten sonra “ne kadar sürede çözdüm, kaç tane çözdüm, kaç tane boşum var, boşlarımın olduğu sorular hangi konulardan, en çok nerede zorlandım vs vs.” gibi soruları, kişinin kendisine sorması ve bu sorunlara çözüm aramasıdır. Bunun yanında, yapamadığın sorulara uğraşmak ve çözümlerini öğrenmek zaten işin en önemli noktası, olmazsa olmazı. Bunun dışında söylenenler ve yapılanların çoğu bana gereksiz geliyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Bence biraz o bahsettiğim soruları da sor kendine. Çünkü diyelim ki yapamadığın kısım geometri, gidip sürekli problem çözmenin netine gözle görülür bir etkisi olmayabilir. Eksiğini çalışmak hep en zorudur, bu yüzden geliştirir zaten. Ama bunların dışında her yerde analiz analiz diyenler genelde derece şarlatanları oluyor, onların da amacı para, koçluk vs olduğu için çok kafana takma.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Spor Matematiği ve Analizleri
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.