bence gercek shaitan kımse kesemez diye böyle birşey yaptıklar biri bile 90 lvl olsa bence gercek saytan cıkıcak
quote:Orjinalden alıntı: LegenDofWaR altında adamıda var ya joey sen V ye basıp aldıgın için alttaki adm görünmüo Joey V ye basılı tutup cektiinde eliteler silinior sadece shaitanın tepesindeki kus gözüküor ztn LegenDofWaR resimle wermis
quote:Orjinalden alıntı: KöTü_CoCuK bence gercek shaitan kımse kesemez diye böyle birşey yaptıklar biri bile 90 lvl olsa bence gercek saytan cıkıcak ıwye de biir ıwy görewini yapınca çıkcak diolardı. bende bu uniquenin gerçeği bu değişmicek
şu an 84 level olan char bu mu thief JoeyJordison < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E -- 24 Mayıs 2008; 14:59:39 >
quote:Orjinalden alıntı: _deadmaster şu an 84 level olan char bu mu thief JoeyJordison Evet işte bu noob 84 lv oldu şimdi.
quote:Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:. quote:Orjinalden alıntı: _deadmaster şu an 84 level olan char bu mu thief JoeyJordison Evet işte bu noob 84 lv oldu şimdi. muha resimler süper
quote:Orjinalden alıntı: _deadmaster şu an 84 level olan char bu mu thief JoeyJordison ahah bu resimleri nerden buldun hey gidi günler Olympusun ilk haftaları
quote:Orjinalden alıntı: Kemi Ron mini unique ler sanırım neresi miniyse artık... mni uniqler değil 2si bi arada kuşlu saytan
quote:Orjinalden alıntı: küçük JoeY 83 lvdaki yeni nuke açmak isterdim ama flame burningi 18 olmasını istio bende 11 lv ztn ilerde fire 30 a indircem uraşmıyorum Hem nukersin hemde fire ı 30 a indrcem diosn..Nie indiriosn ki yaf..Ne skill kullanıcaksn sadece light mı
quote:Orjinalden alıntı: küçük JoeY quote:Orjinalden alıntı: _deadmaster şu an 84 level olan char bu mu thief JoeyJordison ahah bu resimleri nerden buldun hey gidi günler Olympusun ilk haftaları duygulandın mı
quote:Orjinalden alıntı: RadonTR quote:Orjinalden alıntı: küçük JoeY 83 lvdaki yeni nuke açmak isterdim ama flame burningi 18 olmasını istio bende 11 lv ztn ilerde fire 30 a indircem uraşmıyorum Hem nukersin hemde fire ı 30 a indrcem diosn..Nie indiriosn ki yaf..Ne skill kullanıcaksn sadece light mı evet light nukersi çoğunlukla combo bic cold light 90 fire 30 nuke atarken light el yakmasını combo çekerken cold el yakmasını kullancam @_deadmaster hemde ne duygulanma ilk haftalar max 42 lv fln wardı botta yokdu millet elle kasıodu jangan dw yolları hep full kerwandı ahhh eki günler ahhh
quote:Orjinalden alıntı: küçük JoeY quote:Orjinalden alıntı: -PiToN- ewt bi celiski war orda bende fark ettim Mr.Roc Saitan Demon Shaitan Roc bence bu ilk seytan bildigim kadari baska seytanda gelcek Eskidende Load Yarkan diolardı Lord Yarkan kesioduk acaba buda ölemi? @Virtus ben karışmıom istediğin gibi yap Load Yarkan ile Load Yarkan olayı tamamen bir imla hatası ... siteyi düzenleyenlerinde yan gelip yatıp düzeltmedikleri traji komik bi durum sadece....
quote:Orjinalden alıntı: RadonTR quote:Orjinalden alıntı: küçük JoeY 83 lvdaki yeni nuke açmak isterdim ama flame burningi 18 olmasını istio bende 11 lv ztn ilerde fire 30 a indircem uraşmıyorum Hem nukersin hemde fire ı 30 a indrcem diosn..Nie indiriosn ki yaf..Ne skill kullanıcaksn sadece light mı O zmnanlattiğim builde karşı çıkıyordun şimdi nasıl bu nuker charlar ? (up nostalji..)