"Oyunun ilginç yanı şu; yüksek level dahi olsanız en ufak bir konsantrasyon bozukluğunda en zayıf düşman tarafından bile öldürülebilecek olmanız"
+1 eleman olayı çözmüş.kesinlikle katılıyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: hamiltonyen
ve evet abi ölmek cidden çok kolay ama body'yi geri alma taşı çok bol çıkıyor yoksa oyunun çoğu soul olarak geçicek.ben magic olduğum için mi bilmiyorum ama soul olunca canımın yarısından fazlası gidiyor.
Zaten oyunun çoğu ruhani formda geçiyor, beden formunda ölürsen düşmanlar zorlaşır. Ruh formunda oyna beden değil. Ayrıca ruh formunda sağlık barın full gözükmez.
quote:
Orijinalden alıntı: hamiltonyen
themehmetoner hocam teşekkürler.yerde oturanı serbest bıraktım adını hatırlamıorm şuan ama boss'lardan düşen taşlarla çok sağlam büyüler açtım ondan.dahasıda var. 2mizin aynı sanırım çünkü benimde aynen öyle.geçemedim ordan.3-2'yi bitirdim. dediğin gibi zor değiller ama konsantrasyon çok önemli.bu yüzden herkes yatmadan oturmuyorum bu oyuna.
mana dolduran yüzüğü aldım bu arada
yurt konusunda şimdi oyuna girdim.bir phatom oyununza girdi dedi.adam önden koptu gitti. bana habire soul geliyor mesaj attım.birdaha attım.gene attım.öldür beni yoksaa.. diye bir cevap geldi. sonra ilerledim baktım yurt'un kafes boş bu phantom kişisi öldürmüş ama şimdi sen açıklayınca gördüm ki üzülcek bir durum yok themehmetoner teşekkürler.. sonra o phatom'u öldürdüm ve evet abi ölmek cidden çok kolay ama body'yi geri alma taşı çok bol çıkıyor yoksa oyunun çoğu soul olarak geçicek.ben magic olduğum için mi bilmiyorum ama soul olunca canımın yarısından fazlası gidiyor.
Cling isimli bir yüzük var oyunun başlarında bulmış olman gerek ruh formunda taktığın zaman HP'yi % 30 civarında arttırıyor.
Dirilten taşları kullanıp sık sık beden formunda ölme. WT siyahlaşıyor ve düşmanlar çok zorlaşıyor. Şöyle ki 1-4 bölümünde WT beyazken arbaletli askerlere +4 Dragon Sword kullanarak R2 ile vurduğumda direk ölüyorlardı. WT siyahlaşınca İkinci bir kez daha vurmam gerekiyor.
Bu arada dün online oyunda bir black phantom'u yanlışlıkla düelloya davet ettim. Ne olduğunu anlayamadan üç darbede öldüm ve benden bir level eksildi. Aklınızda bulunsun.
hell knight ve themehmetoner hocam teşekkür ederim.ben beden formunda oynayarak iyi birşey yaptığımı sanıyordum.çünkü ben bide sürekli bedende oynadım ruh olarak oynamadım gibi birşey gibi.birde kendi kendime seviniyordum oh be hiç soul olmuyorum hep bana taşlar düşüyor ben ne şanslıyım diye.birdaha ölürsem kesinlikle taşı kullanmıcam.tekrar saolun.
themehmetoner o yüzük var abi.mana dolduranı da aldım.zorluk olarak benimki şuan şöyleki mesela 3-2'de o uçan vampir gibi şeyler varya yukardan yere konan hep onları 2 tane fireball ile öldürebiliyorum şuanda.ama öğrendiğim iyi oldu soul olarak oynıyım ki o zaman biraz kolaylaşsın. düello bilgisi içinde saol abi. bu arada genel birşey sorucam,farklı bir kıyafet aldınız mı hiç?düştü mü?ben hala neyle başladıysam onla gidiyorum 50 oldu nerdeyse level ama hiç kıyafet düşmedi
quote:
Orijinalden alıntı: hell knight
Penetrator'de zaten Biorr yardım ediyor ve hemen öldürüyorsun. Ancak 1-4 oldukça zor bölüm. Orada kolay ilerleyemezsin. Ayrıca yukarıdaki arkdaşın dediği düşmanların yanı sıra 2 minister, 2 red eye knight ve yoluna kapayan 1 ejderha da yer alıyor. Karşına ilk gelen black phantom'ları yenmenin en kolay yolu ise, çünkü kalkan ve mızraklı olan Black Phantom feci güçlü darbeler vuruyor. O yüzden yakın mesafende kesinlike saldırma, sana doğru gelmeye başlayınca 1-4'e başladığın archstone noktasına kadar getir, bir yerden sonra sana yaklaşamıyor ve geri dönmeye başlıyor işte o anda arkasını dönüyor sen de bundan istifade magic ile işini bitir. Zaten karakterin büyü üzerine güçlü olduğundan rahat bir şekilde öldürürsün.
Yukarı çıkmayı başardığın da karşına 1 ejderha ve 2 minister çıkacak. Bir iki adım ilerledikten sonra ejderha ateş yağdırmaya başlayacak, bekle biraz ilk minister'ı öldürecek. İkinci minister ise biraz arkada kalıyor ve alevler ona gelmiyor. Üstündeki tüm zırhları çıkartıp doğru zamanlama ile oradan diğer tarafa geçebiliyorsun ama bu her zaman başarılı olmuyor. Sana tavsiyem 400 kadar heavy bolt al ve R3 ile ejderhaya odaklanabileceğin bir yere kadar ilerle ve ok atmaya başla, sağlık barı yarıya kadar gelince, oradan uçarak gitmen gereken kapının üstüne uçacak. Bu biraz uzun sürüyor ama ilk bölümden geçmenin en kolay yöntemi... Daha sonra biraz ilerledikten sonra uzun merdivenin oraya geleceksin dediğim gibi ejderha'da kapının üzerinde duruyor olacak. Oradan ok atamıyorsun, bu yüzden de illa ki kapının oraya kadar gitmen gerekiyor. Burada ejderha 2 farklı ateş püskürtüyor. Birincisi çok büyük ikincisi ise biraz daha küçük bir alev... Sen merdivenin yanlarında bulunan büyük kolonlardan birincisini biraz geç bekle orada, ilk büyük alevden sonra sol çapraza doğru koş, tabii yine üstündeki zırhları, kılıçları, kalkanı çıkar çıplak olarak kalman lazım hızlıca koşabilmen için... Çünkü zırhlada koşsan tek seferde ölüyorsun birşey fark etmiyor. Kapının oraya geldiğinde ise aşağıdan ejderha'nın kafasını görüyorsun, yine odaklan ve kalan oklarınla ya da büyü kullanarak yarıya kadar gelen sağlık barını tamamen bitir.
Yolun devamın da ise Ostrava'nın Black Phantom'u var, onu öldürürsen kılıç ve kalkanını alabiliyorsun ama strenght biraz yüksek, onu geliştirmen gerekebilir. Ayrıca bu black phantom'u da daha önce söylediğim gibi kendine çek sonra o arkasını dönünde magic ile öldür. Çünkü darbeleri kalkan malkan dinlemiyor indiriyor canını.
2 kişi arrowlıya arrowlıya doymadık abiheralde bana katılan kişi tam canı bitti diye koştu o koşunca bende gaza gelip koştum.2mizde öldük.ondan sonraki 7 denemde de hep aynı yerde.ejderhanın 2ci karşılaşmasında öldüm.ama açıklaman için çok teşekkürler senin taktiklerin ile geçtim hocam.yani geçebildiğim kadar kısmını
Arkadaşlar bu 1-1'deki Old King Doran'a giden kapıyı açmak için Ostrava'dan anahtar alıyorduk, ben 1-5'e kadar geldim ama Ostrava ile sadece 1 kez karşılaştım ve onda teleskop verdi. Önceki sayfalarda 1-4'de alınır denmişti anahtar ama 1-4 sadece Ostrava'nın Black Phantom hali ile karşılaştım ondanda elamanın kılıcı ve kalkanı çıktı. Nasıl bulacağım ben bu Ostrava'yı?
slm arkadaşlar.ben tower knight ı geçtim. önümdeki büyük kapı açılmıyor ve. bana giant souls dan falan bahsediyor.ekranda bir yazı geliyor.nasıl geçicem ben burayı acaba. youtube dan baktım.adam öldürdü knhigt i ve kapıya geldi demo girdi.sonra kapıdan geçti.ben de ise bir yazı geliyor.
Herhangi bir bölümün son bossunu yenmen gerekiyor oraya girebilmen için... 2-4'e git en kolayı.
teşekkürler dostum,2-4 deki bosu örümcek mi??
Hayır Dragon God. O örümcekten sonra Flamelurker ile karşılaşacaksın, ondan sonra Dragon God gelecek.
quote:
Arkadaşlar bu 1-1'deki Old King Doran'a giden kapıyı açmak için Ostrava'dan anahtar alıyorduk, ben 1-5'e kadar geldim ama Ostrava ile sadece 1 kez karşılaştım ve onda teleskop verdi. Önceki sayfalarda 1-4'de alınır denmişti anahtar ama 1-4 sadece Ostrava'nın Black Phantom hali ile karşılaştım ondanda elamanın kılıcı ve kalkanı çıktı. Nasıl bulacağım ben bu Ostrava'yı?
hocam emin değilim ama 1-4'te dragon'u geçince tam merdivenlerde oturuyor olması lazım sanırım.gerçi orayı geçtiğin halde görünmüyorsa belki gene bu tendency ile ilgili bir durum olabilir.
Flamelurker sakat bir boss diyorlar. ring of flame resistance ile water veil büyülerini uygulasam nasıl bir sonuç elde ederim.
bu arada tower of latria kolay bir bölüm geldi.thief ring i takın.uzaktan ok yada büyü ile o medusa kafaların işlerini bitirin.her yere bakın.en fazla item bu bölümde sanki.sage freke 3. yada 2. katta bir yerde kapalı.kurtarılmayı bekliyor.birde elemanın biri de zindan da mashur kalmış.onu da kurtaralım mı? pek güvenmedim adama!
selam arkadaslar bende yenı basladım bu oyuna benım sorum herkez kor kadından bahsedıyorda ben bır turlu bulamadım tam yerı nerede bs nın yanında bir kadın var ama hıc bısı olmuyor
quote:
Orijinalden alıntı: atsuma
Flamelurker sakat bir boss diyorlar. ring of flame resistance ile water veil büyülerini uygulasam nasıl bir sonuç elde ederim.
bu arada tower of latria kolay bir bölüm geldi.thief ring i takın.uzaktan ok yada büyü ile o medusa kafaların işlerini bitirin.her yere bakın.en fazla item bu bölümde sanki.sage freke 3. yada 2. katta bir yerde kapalı.kurtarılmayı bekliyor.birde elemanın biri de zindan da mashur kalmış.onu da kurtaralım mı? pek güvenmedim adama!
Flamelurker bana göre oyunun en zor boss'u, John Petruci hocam en zor 2. boss demişti ama şahsen onun kadar zorlayan bir boss görmedim oyunda... Nasıl geçerim diyorsan zaten geçmiş mesajlarda var John Petruci açıklamıştı, ya söylemiş olduğun yüzük ve büyü ile ki bu baya baya uzun sürer ve öldürebilir misin o bile garanti değil ya da bir bug sayesinde öldürüyorsun.
Zindandaki ayakta duran diğer adam Rydell, o 3. dünyanın Black Phantom'u... Onu kurtarabilmek için 3-2'deki ilk kulenin tepesine çıkman lazım, bunun için de o dünyayı White yapman gerekiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: spearfishing
selam arkadaslar bende yenı basladım bu oyuna benım sorum herkez kor kadından bahsedıyorda ben bır turlu bulamadım tam yerı nerede bs nın yanında bir kadın var ama hıc bısı olmuyor
Oyunun başlarında yok, daha sonra çıkacak.
quote:
Old King Doran bir side quest olduğu için anahtarı bulmak çok elzem değil eğer trophy kasmıyorsanız. Eğer WT siyaha meyillse Ostrava Black Phantom olarak karşına çıkıyor. Öldüğünde üzerinden Rune Sword and Shield düşüyor.
WT beyaz ise 1-4 de black phantom olmadan önce anahtarı veriyor.
Olmaz böyle zor bir oyun,bir kez ölünce bilmem nereye tekrar dönüyorsunuz gamepad i kıracaktık arkadaş ile
quote:
Orijinalden alıntı: narutoninja
Olmaz böyle zor bir oyun,bir kez ölünce bilmem nereye tekrar dönüyorsunuz gamepad i kıracaktık arkadaş ile
:) zor ama ilginç olan bırakılmıyor insan 1 dak sonra yeniden oynamak istiyor.
Oyun full ingilizce mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Frostlord
Oyun full ingilizce mi?
Ne bekliyordun türkçe olmasını mı?
beyler bu Ostrava mıdır nedır sarı sovalye tek basına dolasıyor ne yapmam lazım teleskopm u ne verdı sımdı gıdeyım mı nexusa ne yapmak lazım