Şimdi Ara

Demon`s Souls & Dark Souls Herkes Okusun !! ( ÖNEMLİ )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
1
Favori
2.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önceden hack and slash ve fps arcade tarzı oyunlar oynardım taki demons souls u
    oynayana kadar sonra dark souls a başladım inanın diğer oyunlar anlamsız gelmeye başladı
    önceden ahh bi fps çıksa ahh bi araba yarışı çıksa derdim kapışsak oynasak veya futbol pes fifa meğer
    hepsi boşmuş taki demons souls ve dark souls la tanışana kadar
    oyunlar öle bir sarıyorki adeta karakterinizle yaşıyosunuz oyunu bir kere bitirmeyle her boss u karakteri göremiyorsunuz
    bidaha bitir beni bidaha bitir diyo adeta ... gerek bossların zorluğu gerek aldığınız mükemmel haz bir başka anlatılmıyo
    kesinlikle oynamanız gerek psnden arkadaşlar soruyo demons veya dark oynarken nasıl oyun alınırmı gidin koşa koşa alın
    yalnız bir uyarı yapıyım ya hiç girmeyin yada girin çıkamayın çünkü bir kere girince oyun oynama türünüz tamamen değişicek ....
    Hard diskimde 20 e yakın oyun var hiç birini bitirmedim yahu bi insanın canı istemezmi açıp oynasın
    yok varsa yoksa dark souls :) gene kaptırdım .. sizlere tavsiyem demons soulsu bitirmeden kesinlikle dark souls a
    başlamayın.....

Bende sizin gibi önyargılı yaklaştım bi kaç video ya baktım ne dandik çöp bişeye benziyo dedim meğer HİÇ ÖYLE DEĞİLMİŞ :)
    1 sene sonra dedim bu oyunda bi hikmet var alıyım bari bu kadar insan oynuyosa bişe var bu oyunda
    gittim demons souls black phantom edition ı aldım arşivimde 2 oyun var artık demons souls dark souls
    canım sıkıldıkça açar oynarım

NOT: Sizlerde bu oyunlara başlama anılarınızı ve önce sonrasını yazarsanız ....

SKYRIM ın Tarzı Pek Hoşuma gitmedi zevk ve renk bana göre deil

DEMONS SOULS VE DARK SOULS TA DİYALOG VE KONUŞMA SİSTEMİ YOKTUR İNGİLİZCE GEREKTİRMEZ

--- silkroad knight online world of warcraft gibi saçma sapan oyunlarla alakası yoktur

Yazım yanlışı veya anlatım bozukluğu varsa affola

Oyunu tam anlamıyla bitirmek sadece Demons souls u 6 ay ınızı alabilir... günde 2 saat oynayarak..

Dark souls a yeni başladım onuda bitirince yorumlarımı yazıcam

Multiplayer mevcut ben sizin oyununuza gelip yardım edebilirim sizde ben oyunuma gelip yardım edebilirsiniz

Demon`Souls - Garl Vinland Karakteri
     Demon`s Souls & Dark Souls Herkes Okusun !! ( ÖNEMLİ )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zülkif gonzo -- 31 Aralık 2011; 17:38:01 >

• bi nasip olmadi baslamak biktirdi artik fps soyle kombo buyu falan olaylari nasil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

bi nasip olmadi baslamak biktirdi artik fps soyle kombo buyu falan olaylari nasil

Zamanın bolsa biran evvel başla
    büyüler olayları güzel ama dövüşmek daha zevkli

NOT: SKYRIM oynadım pc de direk sildim :) skyrimle karıştırmayın sakın bu iki oyunu
  • İki oyunu da ben yapsam bu kadar sevebilirim ancak.İşin güzel tarafı cdciye gittiğimde hoşuma giden bir şey bulamayıp ps3 e ilk defa adını sanını duymadığım bir oyunu alıp hiçbir beklentim olmadan başlamam ve oyunun kölesi olmam.Yalnız oyunu ilk açtığımda ilk 1 saatte bu ne la iade ediyim en iyisi demedim değil

Yalnız oyunu güzel yapan şey kendine özgü yapısı.Oblivionla falan uzaktan yakından alakası olmayan bir oyun rpg fanları pek sevmiyor heralde zaten oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luca Brasi -- 27 Aralık 2011; 2:15:52 >
  • Başlamadıysanız hiç tereddüt etmeden hemen ilk spotçuya gidin takaslayın veya satın alın
  • Hacı abi bende cok merak ediyorum oyunuda yabancı dil yok diye rpg oyunlarından mecburen uzak duruyorum

• Valla dediğin gibi kendine bağlarsa, başka oyunlara para verip çulsuz kalma derdi bitecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximum54

Hacı abi bende cok merak ediyorum oyunuda yabancı dil yok diye rpg oyunlarından mecburen uzak duruyorum

Canim kardesim hic endiselenme ingilizce bilmemen sorun olmuyacak, iki oyundada diyalog sistemi yok, bir Dragon Age gibi degil bu baglamda sorun yasamiyacaksiniz. Benim gorusumde ayni sekilde Demon souls ve Dark Souls daki Combat Sistem muhtesen, diger bir cok RPG unsuruda basarili, senaryo islenisi diyalog sistemi olmadigindan dolayi farkli gozle bakilabilir fakat ben bunu cokda onemsemiyorum. Benimde bu nesilde basarili buldugum oyunlardan, ama zaman lazim zira skyrim 50, saat suruyorsa Dark Souls 80, 100 saat suruyor. Arti soylemeden gecemiyecegim gelmis gecmis en zor oyunlardan biri olarak secildi. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

quote:

Hacı abi bende cok merak ediyorum oyunuda yabancı dil yok diye rpg oyunlarından mecburen uzak duruyorum

Canim kardesim hic endiselenme ingilizce bilmemen sorun olmuyacak, iki oyundada diyalog sistemi yok, bir Dragon Age gibi degil bu baglamda sorun yasamiyacaksiniz. Benim gorusumde ayni sekilde Demon souls ve Dark Souls daki Combat Sistem muhtesen, diger bir cok RPG unsuruda basarili, senaryo islenisi diyalog sistemi olmadigindan dolayi farkli gozle bakilabilir fakat ben bunu cokda onemsemiyorum. Benimde bu nesilde basarili buldugum oyunlardan, ama zaman lazim zira skyrim 50, saat suruyorsa Dark Souls 80, 100 saat suruyor. Arti soylemeden gecemiyecegim gelmis gecmis en zor oyunlardan biri olarak secildi. :)

Müdür cok güzel anlattın ama dedigim gibi rpg deneyimim hic yok en kısa zamanda alıp bi deniyelim umarım cok zorlanmam

• quote:

quote:

quote:

Müdür cok güzel anlattın ama dedigim gibi rpg deneyimim hic yok en kısa zamanda alıp bi deniyelim umarım cok zorlanmam

Eger ilk RPG oyun deneyimin olucaksa bu iki oyundan uzak durun bence.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eger ilk RPG oyun deneyimin olucaksa bu iki oyundan uzak durun bence.

Hocam iyice kafam karıstı ozaman türkce bi rpg oyun cıkana kadar bu tür bana baya bi uzak

• Skyrim safkan bir RPG, Souls serisi ise sadece atmosferik ve zor bir hack and slash.

Kotu demiyorum, ben de oynadim saatlerce ama RPG denip Skyrim ile kiyaslanmasi yanlis.

• quote:

Orijinalden alıntı: canikoblivan

Skyrim safkan bir RPG, Souls serisi ise sadece atmosferik ve zor bir hack and slash.

Kotu demiyorum, ben de oynadim saatlerce ama RPG denip Skyrim ile kiyaslanmasi yanlis.

Katılıyorum. Diyalog sistemi olmayan RPG mi olur adı üzerinde Rol yapma neyin rolünü yapacaksın.

DS'ler RPG öğeleri olan Hack'n Slash türünde oyunlar. Bir DAO yada Skyrim gibi diyalog sistemi senaryo ile ilerleyen oyunlar değil.

Bir oyunun zor olması ve item seçeneklerinin bol olması falan bir oyunu RPG yapmaz öyle olsaydı Bioware yada Bethesda falan hiç detaya kasmasın.
  • demon souls oynayacak arkadaşların sağlam sinirlere sahip olması,oyun öncesi bitki çayları içmesi tavsiye olunur

dark souls oynamadım o da böyledir muhtemelen gelin yarış yapalım sinir yok stres yok

şaka bir yana kaliteli ve uzun ömürlü oyunlar ama türü sevene tabi ben pek keyif alamadım

• Facemaker bu dediklerini yıllar önce Diablo'da yaşamıştım şimdi ise Skyrim. Şu an başka oyun oynayamıyorum yani sarmıyor, sıkıyor bir süre sonra ama Skyrim dünyasına girince resmen kayboluyor insan. Demon's Soul ve Dark Soul'da çok merak ettiğim ve oynamayı istediğim oyunlardan ve iyi oyun olduklarına eminim.
  • Eğer sabrınız ve zamanınız kısıtlıysa bu iki oyunun bünyenizde oluşturacağı etkiler pek pozitif olmayabiliyor
    İşe uykulu ve kanlı gözlerle gitmenize veya sabaha kadar oynamışsınız azcıkta uyuyayım derken geç gitmenize neden olabilir.
    Sık sık tv başında yemek yemek, aile fertleri ile kısa ve net diyaloglar kurmak zorunda kalabilirsiniz. Çünkü oyunda pause diye bir olay yok.
    Bu kadar sıkıntıya rağmen her oyun severin mutlaka tatması gereken bir haz ''DS''
  • Arkadaşlar bu action rpg yani bu oyuna benzer bir tarz mevcut deil türünün tek örnekleri

o konuda rahat olabilirsiniz öle saçma sapan diyaloglar yok merak etmeyin mutlaka deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: zülkif gonzo

Arkadaşlar bu action rpg yani bu oyuna benzer bir tarz mevcut deil türünün tek örnekleri

o konuda rahat olabilirsiniz öle saçma sapan diyaloglar yok merak etmeyin mutlaka deneyin
    DAO'ya baktığın zamanda saçma sapan diyalog yok yada Mass Effect serisindede yok ama adamlar oturup oyunu abartı zor yapacaklarına diyalog kasıyorlar. Hem senaryo ile ilgili üstüne senaryoyu şekillendiren diyalog sistemi koyuyorlar bu sayede RYO duygusunu hissediyorsun. İtem ile RYO olmaz o zaman Gow 3, DMC ve benzeri oyunlarda RPG hatta Battlefield 3'de falan silahlarda tonla item var işte sana RPG'nin dibi.

Bu oyunu bu kadar anlamsız derecede zor yapacağına git oyuna daha fazla derinlik katacak sağlam bir diyalog sistemi koy o zaman oyun nasıl tam anlamıyla coşuyor. Senaryoyu anlatan derin bir diyalog sistemi koy ben şekillendirmesini geçtim o diyalog sistemi olsun.

Oyunun atmosferini tartışmıyorum ama bu oyuna tam anlamıyla RPG demek RPG türüne hakaret. Oyun çok RPG öğeleri taşıyan bir aksiyon oyunu ama asla tam anlamıyla bir RPG değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 27 Aralık 2011; 15:22:37 >

• quote:

quote:

quote:

Hiç deneyimin yoksa bence başka yerlerden başla. Level 1 iken Level 60 bir savaşçının karşısına çıkmış gibi olursun. Git ufak tefek yaratıklarla deneyim kazan, ondan sonra Boss'ların karşısına çık.

• quote:

Orijinalden alıntı: facemaker

Arkadaşlar bu action rpg yani bu oyuna benzer bir tarz mevcut deil türünün tek örnekleri

Ekşın Arpiğci yok muymuş başka piyasada? Hadi canım

Action RPG demek, gerçek zamanlı RPG demek. Karakterleri gerçek zamanlı kontrol ederek oynanan oyunlara deniyor. Yani halk arasındaki "ağğbi direk aksiyona giriyosun" cümlesindeki aksiyon ile RPG'nin başındaki aksiyonun alakası yok.

Detaylı bilgi için bakınız,

http://en.wikipedia.org/wiki/Action_role-playing_game

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.