Şimdi Ara

Demon Hunter Platformu (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.812
Cevap
13
Favori
90.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://eu.battle.net/d3/en/profile/Qebsenuef-2860/hero/16203351

dh ile act 2 nin sonlarına doğru geldim infernoda fakat sürekli ölmek can sıkcı olmaya başladı. Öneride bulunabilecek var mı ?
  • buda benim dh toplam 400mf var üstünde(yardimci ile beaber) 375 max diyorlardı 2gündür düzgün birşeyler düşmüyor lakin..
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/cem-2349/hero/14167509
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeyth

buda benim dh toplam 400mf var üstünde(yardimci ile beaber) 375 max diyorlardı 2gündür düzgün birşeyler düşmüyor lakin..

tempların mf sinin %20 si yansıyor sadece size
  • quote:

Orijinalden alıntı: meku

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Qebsenuef-2860/hero/16203351

dh ile act 2 nin sonlarına doğru geldim infernoda fakat sürekli ölmek can sıkcı olmaya başladı. Öneride bulunabilecek var mı ?

smoke screen kullanabilirsin. 1,5 saniyeliğine dmg almıyorsun ve düşmanlar seni fark etmiyor. çabuk disipline yer onun için preparation skillini de kullanmalısın. rıne olarak 15sn içinde 45 disipline dolduran rune'ü öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI

quote:

buda benim dh toplam 400mf var üstünde(yardimci ile beaber) 375 max diyorlardı 2gündür düzgün birşeyler düşmüyor lakin..

evet 5 te biri oldugunu biliyorum zaten onla beraber 400 mf oluyor onsuz 375 mf alıyorum, max mf 375 diye duymustum onun üstü yokmuş ozaman 400mf gözükmesi bug mu yoksa değil ozaman 375 mf ile 400mf arasinda fark varmıdır

• quote:

quote:

quote:

evet 5 te biri oldugunu biliyorum zaten onla beraber 400 mf oluyor onsuz 375 mf alıyorum, max mf 375 diye duymustum onun üstü yokmuş ozaman 400mf gözükmesi bug mu yoksa değil ozaman 375 mf ile 400mf arasinda fark varmıdır

hocam profilde 226 mf gozukuyor bir terslik var ama nerede

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam profilde 226 mf gozukuyor bir terslik var ama nerede

sanırsam paragon levelin verdigi bonusu göstermiyor site

Demon Hunter Platformu

• item falan hiç düşmüyor sırf bi tane düşsün satayım karakteri dizeyim diyorum ama yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 18 Eylül 2012; 18:51:47 >
  • 1.0.5 Patch i ile defesif skillere nerf geliyor. Mesela.

Shadow Power açıkken "30% Life Steal for 3 seconds to 25% Life Steal for 5 seconds" olacak

Aynı zamanda gloom rune ile kullanınca %65 damage reduce ediyordu. Şimdi o %35 olacak ama süresi 3 saniye değil 5 saniye oluyor.

Tabi tüm yaratıklarında verdiği damage ler düşürülecekmiş. O yüzden değişen çok fazla bişey olmayacak gibi görünüyor. Blizzard oyuncuların daha fazla aktif skill kullanmalarını istiyor. Çeşitliliği arttırmak amacındalar. Diğer karakterler içinde benzer durumlar var.
  • dh için çok güzel değişikliler olacakmış. ( en azından benim açımdan ). Öncelikle companionlarımız artık wd'ın zombie dogs,gargantuan gibi tank özellikleri olacakmış. Bazı pasif skillere ve rune lere +armor,life,resistance gibi özellikler eklenecekmiş. Artık 2 tane turret kurabilecekmişiz. Custom engineering pasifiyle bu sayı 3'e çıkacakmış. Shadow power'ın süresini uzatacaklar ( 3 ten 5 sn'ye ) fakat life steal ve kazandırdığı armor değerlerinde düşme olacak. Bu patchde dhların survivability'si ( hayatta kalma gücü ) artırılmaya çalışılacakmış.
  • bence bu patch gelmeden kasada ne ver ne yok satmak lazım patchden sonra degerleri düşebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: silent knight

dh için çok güzel değişikliler olacakmış. ( en azından benim açımdan ). Öncelikle companionlarımız artık wd'ın zombie dogs,gargantuan gibi tank özellikleri olacakmış. Bazı pasif skillere ve rune lere +armor,life,resistance gibi özellikler eklenecekmiş. Artık 2 tane turret kurabilecekmişiz. Custom engineering pasifiyle bu sayı 3'e çıkacakmış. Shadow power'ın süresini uzatacaklar ( 3 ten 5 sn'ye ) fakat life steal ve kazandırdığı armor değerlerinde düşme olacak. Bu patchde dhların survivability'si ( hayatta kalma gücü ) artırılmaya çalışılacakmış.

Gloom'u %35'e çekerek bu arttırmayı nasıl planlıyorlar acaba? bende legacy nat set var, onlarda da all res yok (glass cannon olarak gerek görmedim alırken) ve bu durumda benim nasıl all res'i arttırmamı bekliyorlar? Zira gloom o kadar düşüyorsa res'i arttırmak lazım yoksa reflect damage elitlerde yatar dururuz. Blizzard'ın çıkardığı her yamada artık "rmah'ı canlandırmak istiyor" gibi bir önyargı oluştu bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yoizhik

quote:

Orijinalden alıntı: silent knight

dh için çok güzel değişikliler olacakmış. ( en azından benim açımdan ). Öncelikle companionlarımız artık wd'ın zombie dogs,gargantuan gibi tank özellikleri olacakmış. Bazı pasif skillere ve rune lere +armor,life,resistance gibi özellikler eklenecekmiş. Artık 2 tane turret kurabilecekmişiz. Custom engineering pasifiyle bu sayı 3'e çıkacakmış. Shadow power'ın süresini uzatacaklar ( 3 ten 5 sn'ye ) fakat life steal ve kazandırdığı armor değerlerinde düşme olacak. Bu patchde dhların survivability'si ( hayatta kalma gücü ) artırılmaya çalışılacakmış.

Gloom'u %35'e çekerek bu arttırmayı nasıl planlıyorlar acaba? bende legacy nat set var, onlarda da all res yok (glass cannon olarak gerek görmedim alırken) ve bu durumda benim nasıl all res'i arttırmamı bekliyorlar? Zira gloom o kadar düşüyorsa res'i arttırmak lazım yoksa reflect damage elitlerde yatar dururuz. Blizzard'ın çıkardığı her yamada artık "rmah'ı canlandırmak istiyor" gibi bir önyargı oluştu bende.

beyler öncelikle adamlar yaratıkların verdiği damageları en az %25 oranında düşürecekler. Yani yaratıklar 100 dmg veriyorsa shadow powerla 35 dmg alıyosunuz. Canavarlar EN FAZLA 75 dmg verebilecek daha da azalır gibime geliyor. Shadow powerla alacağınız dmg 48 olacak artıdan 2 sn'ye eklenmiş olarak. Ayrıca pasif skillere +armor,life,all res. gibi özellikler eklenecek. Patch gelmeden hemen elimdekileri değiştirmem gerek olaylarına hiç girmeyin. Adamlar players x komutunu getirecekler. Bu da demek oluyor ki inferno daha da kolaylaşacak. Herkes inferno da oynayabilecek zorluğa getirecekler. Daha zorunu isteyen oyun zorluğunu arttıracak.
    Ben dh daki değişikliklerden gayet memnunum. survivability artacaktır ben böyle düşünüyorum. Ayrıca pasifi de kullandığımda 3 sentryi aynı anda kurabileceğiz. Bunun da bir sığınak gibi kullanılabileceğini söylemişler. Böylelikle bir kaç elite packle birden savaşmanızı kolaylaştırır.
    eğer bu kadar anlık olaylardan hoşlanıyorsanız bırakın shadow power'ı gidin smoke screen kullanın.

• http://eu.battle.net/d3/en/profile/ZephyR-1310/hero/19600385 Eksiklerim neler ? act3 de duse kalka farm yapabiliyorum ama baya yavas oluyor mf den vazgecip armor ve all res artırsam bu seferde item dusmuyor napcagımı sasırdım
  • Yıkım için kurduğum karakter buna allres ve mf eklense tadından yenmeyecek

http://eu.battle.net/d3/en/profile/EMRES754-2345/hero/9268991
  • Arkadaşlar bazı sorularım var cevaplarsanız çok iyi olacak.

Bu benim karakterim. Öncelikle bunu yorumlarsanız sevinirim, neleri düzeltmem gerekiyor.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/PiLAVYER-2196/hero/17319387

1.Party de oynarken diğer DH lar çok hızlı yürüyor, ben yürüyemiyorum, hızlanmak istiyorum ne yapmam lazım?
    2.Şuan ki damage 161k fakat yaratıklara hungering arrow ile vurduğumda 80k falan vuruyor, elemental arow ile 100k vuruyor, 161k damage var oysa, bir arkadaşta barbar var damage 60k adam yaratıklara 300k vuruyo, biri açıklarsa sevinirim.
    3.Discpline bitmesi demek benim öldüğüm anlamına geliyor, daha çabuk nasıl yükselmesini sağlayabilirim.
    4.Ok hızım çok yavaş, ben 1 ok atana kadar diğer DH lar 2 ok atıyor neredeyse.
    5.Elitelerde ve bölüm sonundaki yaratıklarda etrafta lazer veya altımda ateş olmasa dahi canım durduk yere düşüyor, ortada hiç bişey yok ama ölüyorum, bu sizde de oluyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pilavyer

Arkadaşlar bazı sorularım var cevaplarsanız çok iyi olacak.

Bu benim karakterim. Öncelikle bunu yorumlarsanız sevinirim, neleri düzeltmem gerekiyor.

1.Party de oynarken diğer DH lar çok hızlı yürüyor, ben yürüyemiyorum, hızlanmak istiyorum ne yapmam lazım?
    2.Şuan ki damage 161k fakat yaratıklara hungering arrow ile vurduğumda 80k falan vuruyor, elemental arow ile 100k vuruyor, 161k damage var oysa, bir arkadaşta barbar var damage 60k adam yaratıklara 300k vuruyo, biri açıklarsa sevinirim.
    3.Discpline bitmesi demek benim öldüğüm anlamına geliyor, daha çabuk nasıl yükselmesini sağlayabilirim.
    5.Elitelerde ve bölüm sonundaki yaratıklarda etrafta lazer veya altımda ateş olmasa dahi canım durduk yere düşüyor, ortada hiç bişey yok ama ölüyorum, bu sizde de oluyor mu?

1) bazı botlarda daha hızlı yürüme özelliği bulunur.bu olabilir.passive skillerden biri hot pursuit sanırım adını tam hatırlamıyorum hızlı yürümeni sağlıyor.smoke screen bir modunda da hızlı yürüme sağlar

2)critic chance çok düşük onu yükseltmelisin.şu an 17 görünüyor benim 41.5 mesela. critic damage yükleyebildiğin kadar yükle...ancak o şekilde yükseltebilrsin

3) diciplini arttıran itemler olabilir.dicipline regen itemler olabilir.bir de shadow power hızlı dicipline dolduran modunu kulllanabilirsin

4)atack speed yükseltirsen atış hızın yükselir.

5) bazı elitler reflect damage olur bunlara da vurdukça senin canın gider

• quote:

Orijinalden alıntı: Silahşor Roland

quote:

1) bazı botlarda daha hızlı yürüme özelliği bulunur.bu olabilir.passive skillerden biri hot pursuit sanırım adını tam hatırlamıyorum hızlı yürümeni sağlıyor.smoke screen bir modunda da hızlı yürüme sağlar

2)critic chance çok düşük onu yükseltmelisin.şu an 17 görünüyor benim 41.5 mesela. critic damage yükleyebildiğin kadar yükle...ancak o şekilde yükseltebilrsin

3) diciplini arttıran itemler olabilir.dicipline regen itemler olabilir.bir de shadow power hızlı dicipline dolduran modunu kulllanabilirsin

4)atack speed yükseltirsen atış hızın yükselir.

5) bazı elitler reflect damage olur bunlara da vurdukça senin canın gider

4-crossbow kullanıyorsun crossbowların özelliği atış hızı düşük damage fazla, tavsiyem bow kullan 1.40 attack speedle başlıyor, aradaki hız farkını hissetmek için yere düşen bi hand crossbowu al hatta diğer eline de koy, senin şu anki hızından 2 kat daha seri atacaksın

sonuç olarak tavsiyem soketli critic damageli bow

• quote:

sırası ile cevap verirsek :)
    1. passive olarak tactical seçip vault skilini kullanırsan 2 sn için daha hızlı koşarsın, hareket kabiliyetin artar
    2. şuan görünen dps sharp shooter aktif olarak göründüğünden normal dps in 70-80k arasında biryerlerde olmalı bu yüzden böyle damageler veriyorsun, critical chance ını yükseltirsen vereceğin damageler yükselir tabi dps düşmeden critical chance bonus veren takı ve kıyafetler almalısın
    3. Discipline regeneration artıran tek kıyafet seti legacy natalya lar onlardan 4 lü set yapman gerekli
    4. crossbowlar iyidir ancak anlık daha fazla damage vermek istiyorum diyorsan bow bulabilirsin ancak yine saniyede vereceğin damage aynıdır fakat daha düşük damagelerde daha çok ok atarsın değişmene gerek yok skil olarak elemental arrow ball lightining kullanırsan ve hungering e de spray of teeth ekler critical chance ı da 50 civarında tutarsan daha verimli bir dh kullanış olursun
    5. olarak da buna yapacak birşey yok bazı arcane ler sende görünmesede diğer player ekranında görünüyor yani buga giriyor all resist ekleyerek biraz da hp yükselterek tek seferde ölmezsen yada tehlikeli yerlerde shadow olmadı smoke ile geçersen ölmezsin

• @Silahşor Roland
    Şuan kullandığım botum %12 movement speed zaten, daha hizlisini bulamadim.

@Master_Evil
    Evet bowlar daha hizli firlatiyor biliyorum, şuanki silahimla daha hızlı atiş yapmak istiyorum aslında.

@Druigard
    2. Sharp shooter değiştirip tactical seçtiğimde 142k oluyor damage ama ben hala 142k vuramıyorum, hatta 20k falan vurmaya başladım.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.