Şimdi Ara

Demleyin çayları, terk edildim... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aslında olması gereken şey buydu. Kız sırf senden hoşlanmadı diye onu hiç bilmediği bir yerde, akşam saatinde yüz üstü bırakacak halin yoktu. Bence terbiyesizlik olurdu bu. Uzun uzun açıklamalar ve ısrarlar yerine kısa kesmen de iyi olmuş. Yaşadığın duyguları iyi biliyorum. Umarım her şey gönlünce olur.
  • Yapacak bir şey olmuyor bazen, bazı şeyler içinde bitince yada olmayacağını anladığında daha fazla zorlamak istemiyorsun ne kendine ne karşıdaki iyi insana zarar vermemek adına.. Biliyorsun ki bugün barışsan, o koca sakallı haşmetli adam olarak küçük bir çocuk gibi mutluluk çığlıkları atsan onunda gideceği mutluluğun söneceği bir yer var. Bu gibi sebeplerle bugüne dek öğrendiğim tek şey " olmuyorsa zorlamayacaksın" herkes istediği yerde istediği kişiyle mutlu olacak. Merak etme zaman öyle bir kavram ki öyle hızlı akıp gidiyor ki karşına bambaşka insanlar ve maceralar çıkartıyor. Selametle..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok içten yazmışsın kötü oldum . Söylediğin sözlerle yaptığın hareketlerlede helal olsun dedirttin

Kız bile senden ayrılırken kötü olmuştur. Dur şimdi silme yurda döndüğünde silersin falan , helal olsun .
  • Hocam neredeyse aynı şekilde terk edildim bir hafta kadar önce. Başkasını seviyormuş, mesajlaşırken arada ima ediyordu ben görmezden geliyordum, her şey iyi gibiydi buluştuğumuzda. Bir anda bitirdi mesajdan. Arkadaşlık, dostluk konuştu.. anlamsız geldi. Yanına gittim dersten çıkınca yüz yüze konuşalım istedim. Son kez konuşurken yine aynı şeyleri tekrar etti, denedim ikna etmeyi biraz çok kararlıydı. Gözlerine baktığımda en ufak sevgi görebilsem devam ederdim, göremedim. Gittim.

Twitter'ına falan bakıyorum bazı attığı şeyler hoşlandığını sevdiğini gösteriyor bana ama öyle bi duvara toslamış gibiyim ki... elimden geleni yaptım. Sevmedi, sevemedi. Aynı okuldayız bir de, gözlerim onu arıyor, alışamadım ama yaşanıyor bir şekilde.
  • Şu an yakamam ama tam üç buçuk saat sonra günün ilk sigarasını senin için yakıyorum.
  • Çok klişe gelebilir; ama zamanla her şey unutuluyor. Bir gün dönüp bakınca da insan, gülümseyip geçiyor.

Şimdi ne hissediyorsan en derinine kadar yaşa, hiçbir zerresini bile reddetmeden yaşa ki hayatına devam etmek için daha çabuk hazır olabilesin.
  • Şu yazdıklarından anladığım sen mükemmel bir insansın kız olsam verirdim.
    Gönlümü gönlümü :)
    Şaka bir yana verdiğin tepki anlayışla karşılaman o aradığımız insan resmini ortaya çıkarmış
    Sen çok iyi bir baba iyi bir eş olursun
    Helal olsun

• Yazdım deftere . Teşekkürler.

Arkadaş içinde sigara icmiyorum çay da sevmiyorum ama 3 kupa sutsuz kahveyi gomecegim bu gün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapoNx -- 3 Ekim 2016; 7:19:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çay posetten çıktı demleniyim mi abi dedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanki ailesi öldürülmüş şunlara bak

• quote:

Orijinalden alıntı: ali1903kemal

Şu yazdıklarından anladığım sen mükemmel bir insansın kız olsam verirdim.
    Gönlümü gönlümü :)
    Şaka bir yana verdiğin tepki anlayışla karşılaman o aradığımız insan resmini ortaya çıkarmış
    Sen çok iyi bir baba iyi bir eş olursun
    Helal olsun

Estağfirullah hocam, sağolasın eyvallah..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşver hocam.

Eminim uygulaması söylemesi kadar kolay değildir ama yapıcak birşey yok.O dememiş ama ben diyim daha iyisine layıksın :)
    Ben de şuan yurttayım çay yok malesef olsada içsem.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.