< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Keşke hepsi hapiste olsa...
![]() |
Memlekette Apocu diye adam tutukluyorlarsa yaklaşık 12 milyon kişi kadın kadın çocuk dahil tutuklamaları lazım. Hem zaten AKP li bir vekil demişti Kürtlerin lideridir diye. Neden o tutuklu değil diye soralım...
|
Geç şimdi demagojiyi bu bir suç mu? Suç. Neden hapiste diye sormuşsun ben de cevabını verdim memleketin yarısı hapiste olmalıymış. Öyle bir şey yok da varsa babayiğit böyle video çekip yayınlayan onları da atarlar zaten hapse. Ayrıca ülkedeki tüm hırsızlar yakalanıyor mu? O zaman yakalananları da bırakalım sonuçta her hırsız yakalanmıyor değil mi?
|
Bayağı bir uzun ve saçma şeyler yazmışsın. Eğer terör örgütü ile görüşüyor diye tutuklanacaksa
bir sürü kişi var tutuklanması gereken buna birçok milletvekili de dahil. Eğer aponun heykelini dikeceğim demek suçsa(ki bana göre de suç), pkk terör örgütü değildir demek de suç değil mi? Bunu diyen Ak Parti milletvekili hala yerinde duruyor, Al bak, Orhan Miroğlu. Hala Ak Parti milletvekili: Sonra Emre Aköz Sabah Gazetesi yazarı, aynı şeyi söylemiş:https://www.sabah.com.tr/yazarlar/akoz/2013/01/16/bebek-katili-diyerek-baris-yapilamaz En basitinden bunlar niye tutuklu değil merak ediyorum. |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angut Adam -- 13 Haziran 2018; 13:27:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0985F6AB6 -- 13 Haziran 2018; 8:30:54 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buzmavisi -- 13 Haziran 2018; 9:24:52 > |
|