Şimdi Ara

Demirtaş içerde olma nedeni (ortakcilarina...)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: neutumn

Bu mesaj silindi.
    Onu anlatabilse zaten bu konuyu açmaz

24 saatten az kalmış hala nasıl uğraşıyorlar
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Secim kanunlarında seçimlerden 3 ay önce değişiklik yapılamayacağına dair anayasal hukum var.

Tutukluluk seçilme engelleri arasında değil,bunu da secim kanununa ekleyemiyorsun 3 aydan erken secim kararı aldigin için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Ne oldu birader dokundu mu demirtaşa lâf söylememiz

Ikinci tura kalırsa %10 diye görüyorsunuz değil mi?

• Adami yargilayan mahkeme karar verseydi madem o 3 ay icerisinde? Ya da erken secimi 1 ay daha uzaga alsalardi? Hirslari ugruna terorist basi dedikleri adam Cb adayi oldu.

Zaten onlarda aday olabilmesini istiyorlardi ki adamin ustunden prim yapabilsinler. Bugun Akp terorden besleniyor, secim zamani sinir disinda operasyon yapilmadik yer kalmadi.

• quote:

Orijinalden alıntı: senneanlarsindumbelek

Secim kanunlarında seçimlerden 3 ay önce değişiklik yapılamayacağına dair anayasal hukum var.

Tutukluluk seçilme engelleri arasında değil,bunu da secim kanununa ekleyemiyorsun 3 aydan erken secim kararı aldigin için.

Alıntıları Göster
    16 yıldır ülkeyi başkası yönettiği için mi böyle oldu acaba...
  • quote:

Alıntıları Göster
    Peki madem böyle diyorsun geçen yıl ki seçimde neden sayım esnasında mühürsüz oylar geçerlidir diye yasa çıkarttılar ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zerathull kullanıcısına yanıt
    Mahkeme karar verdiğinde hemen hükümlü olmaz,hukum özlü olur.

Bir kişiye hükümlü diyebilmemiz için hakkındaki kararın kesinleşmesi gerekir.Kesinleşmesi için ise istinaf/temyiz aşamalarının da tamamlanması gerekir.Yani mahkeme karar verse de sonuç değişmez temyizi var daha.

Kaldı ki neden demirtasin seçime tutuksuz girmesi konusunda neden bu kadar isteklisiniz anlayamadım

• eyuunal E kullanıcısına yanıt
    Mühürsüz oylar geçerlidir diye yasa çıkmadı.

Bunu YSK söyledi ki bu tamamen Anayasaya aykırı zaten.

• quote:

Ne oldu birader dokundu mu demirtaşa lâf söylememiz

Ikinci tura kalırsa %10 diye görüyorsunuz değil mi?
    Senin bu hayatta merhaba dediğin herkesi toplasan bizim ailedeki vatan sevgisine ulaşamazsın.

İstediğin kadar iftira at kendini parala 100 tane konu aç
  • quote:

Mühürsüz oylar geçerlidir diye yasa çıkmadı.

Bunu YSK söyledi ki bu tamamen Anayasaya aykırı zaten.
    Demek ki ağlayan AKP hükümeti yasa kural dinlemiyor yani pekala bu durum için yapabilirlerdi
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Kardeş çok basit bir ornek vereyim hukukçu olarak sana.

Bir kişi geldi dedi ki neutumn isimli kişi benim çocuğuma tecavüz etti.Simdi bu durumda ben ne yaparım kızın cinsel yönden incelemesini yaparım yirtik var mı kızlık zarında,sürtünme izleri var mı diye.Bu incelemeler de hemen yapılmıyor biliyorsun dna incelemesi falan.

Ama sana da güvenemiyorum çok güçlü bir şüphe var analizler gelinceye kadar tutukluyorum.

Şimdi sen bana diyorsun ki suçsuzsa neden içerde sucluysa neden secimde.Dedigin bu mantık,arkadaşa yukarida yazdım yorumu onu da okursan anlarsın dediğimi

• eyuunal E kullanıcısına yanıt
    Aksine.3 aydan once kaldigi icin Yasa çıkarsa,secim kanununu değiştirse bu tamamen Anayasaya aykırı olurdu.Bu yüzden yasa çıkarmadı.

• Haklısın bencede bu konuşmalar için içeri atılmalılar

https://www.youtube.com/watch?v=NpoURjjcSfs
  • önceden günah keçisi kılıçdaroğlu idi şimdi demirtaşa terfi etmiş
  • quote:

Kardeş çok basit bir ornek vereyim hukukçu olarak sana.

Bir kişi geldi dedi ki neutumn isimli kişi benim çocuğuma tecavüz etti.Simdi bu durumda ben ne yaparım kızın cinsel yönden incelemesini yaparım yirtik var mı kızlık zarında,sürtünme izleri var mı diye.Bu incelemeler de hemen yapılmıyor biliyorsun dna incelemesi falan.

Ama sana da güvenemiyorum çok güçlü bir şüphe var analizler gelinceye kadar tutukluyorum.

Şimdi sen bana diyorsun ki suçsuzsa neden içerde sucluysa neden secimde.Dedigin bu mantık,arkadaşa yukarida yazdım yorumu onu da okursan anlarsın dediğimi

Alıntıları Göster
    ne kadar pislik bir detaylandırma yapmışsın ne gereksiz bir zihniyetsin ya

• Bilmedigimden soruyorum Bu is Khk ile cozulemez mi sonuc ta ohal var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • neutumn N kullanıcısına yanıt
    Hukuk olmayan bir ülke olsa siz bu forumda bu yorumları yapamazsınız.Ulkenin Cumhurbaşkanına "Hırsız Tayyip, hırsız tayyip ...." diye slogan artıramaz cb adayınız.Adalet olmayan yer arıyorsan kendi partinde defaten secimi kaybetmesine rağmen hala genel başkanlık koltuğunda oturan kişiye bak.Ve aynı şekilde partisinin gösterdiği cumhurbaşkanı adayına asansörde yer vermeyen fosil kafalı beyinlere bak

• Stranger. S kullanıcısına yanıt
    Hayır.Ohal khkleri ile yalnızca ohalin çıkarılış amacı ile ilgili düzenlemeler yapılır ki bu da terörle mucadele(fetö)dir.Secim kanununda ohal ile değişiklik yapılamaz.Ama malesef eleştiri olarak söyleyeyim orman kanununda bile ohal khksi ile değişiklik yaptılar.Özünde kanunla da yaparlardi da prosedurlerle ugrasmak istemediler.Sonuc olarak esasa dair degisen bisey olmasa da usulen yanlisti bu. Bu konuda anayasaya uyduklarını söyleyemeyeceğim.

• Bak bak hemen mesaji kiviriyor. Ben ozgur kalmasi taraftari degilim, secime katilmamasi taraftariyim yandas kardes. Secimi 1 ay sonra yapsalardi da katilmasaydi madem.

Ayrica 3 ay icerisinde hem istinaf hem de Yargitay incelemesini tamamlatabilirlerdi durusmasiz olarak dosya uzerinden, yargi elinizde zaten. İsinize gelmedi sadece, RTE secilip de Demirtas beraat ederse cok gulerim.

İsiniz gucunuz algi, neymis ben serbest kalmasini istiyormusmusum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 23 Haziran 2018; 13:40:5 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.