Beşiktaş Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören 14:00'da LigTv'de Futbol Gündemi adlı programa konuk oluyor.
- DUYGUSAL BİR İNSANIM -
'' Ben duygusal bir insanım. Beşiktaş'ın yeri bende çok ayrı. Belli bir stresin arkasından yaşadığımız mutluluklar gözyaşlarımız ile kaynaşıyor.''
- HAZİRAN'DA KAZMA VURACAĞIZ -
'' Stadımızın projeleri bittti. Önümüzdeki hafta anıtlar kuruluna gidecek. Oradan çıkacak karara göre Haziran sonunda gidecek şekle getirdik. İzin çıktığı an bu işe başlıyoruz. Gelecek firma kendi yapacak. Bizim gelirlerimiz ile maliyetimiz hesaplanacak. Kendimiz gidip kredi bulma gibi sıkıntılarını yaşamayacağız. Bayern Münih'in stadını yapan firma ile görüşmelerimiz devam ediyor. 24 saat yaşanabilir bir stad haline getirmek istiyoruz. Sadece maç günleri ile bazı şeyler dönmez. ''
- 3 TANE OYUNCU ALACAĞIZ -
'' Transferleri bütün yönetim yaptık. Kulübümüz hoca ile beraber avrupada adım attı. Schuster'in isminin katkısı var. Devre arası için bir beklenti var. 3 tane oyuncu alacağız. Görüşceğimiz oyuncular Guti ve Quaresma kalitesinde olacak. Beşiktaş kulübü Avrupa'da Iverson transferinden sonra Amerika dahil dünyada ayrı bir yere geldi. Şimdi bunu kalıcı yapmak zorundayız. Bobo, Nihat sakat. Fatih Tekke tutmadı. Fatih Tekke'ye izin verildi. Herhangi bir kulüp ile anlaşırsa gerekli kolaylığı yapacağız.''
- HOCAMIZIN ARKASINDAYIZ -
'' Günlük olaylarla ilgilenmeyeceğim. Benim görevim yukardan olaylara bakarak son kararı vermek. Bunuda yapmaya çalışıyorum ve bunda başarılı olduğuma inanıyorum. Çok acil olmadıkça hoca ile konuşmam. Geçmişte yaptığım hataları gördüğüm için bunu tekrarlamak istemiyorum. Bizim sakat kadromuz ile Türkiye'de şampiyonluğu kovalarız. Türkiye'de sezonu ilk açan kulüp biziz. En fazla maç oynayan takım Beşiktaşş. Bununda bir düşüşü olacaktı. Form tutmanın bir düşüşü olacaktı ve Beşiktaş bunu yaşadı. Beşiktaş'ın Avrupada çok iyi işler yapmıştır. Eksik kadromuz ile bir çok maç oynadık. Eksik kadro ile son 3 maçımızı kazandık. Zor günlerimizde bir çok baskı oluşturuldu. Hiç bir zaman hocayı gönderme lüksumuz olmadı. İyi yolda ilerliyoruz...
Nedense bu adamı çok seviyorum ...Golden sonra eşine ve çocuklarına sarılıyorya insan bir acayip oluyor
Eskiden zırt pırt çıkar konuşurdu. Artık akıllanmış eski hatalarını yapmıyor.
ferrari hayal kırıklığı oldu dedi demekki devre arası kesin gidiyor
BJK TV için Digitürk ile bugün mukavele imzalanmış.
Genel müdür Tuğrul Yenidoğan olacakmış.
Devamı;
- TÜRKİYE'DE FUTBOL GERİYE GİDİYOR -
'' Türkiye'de futbol geriye gidiyor. Hocamız bu futbolun Beşiktaş oyun tarzına uymadığını ve 60 yıl geriye gittiğini söyledi. Bunu Türkiye'nin en iyi yorumcularından biri olan Rıdvan Dilmen'de söyledi.''
- KULÜPLER BİRLİĞİ TOPLANTISINA KATILACAĞIM -
'' Kulüpler birliğindeki kulüp başkanları kader arkadaşlarımdır. Bizler haftalık yaşayan insanlarız. İlk 45 dakika büyük başkan, ikinci yarı başkan istifa. Aziz Yıldırım ile yaşadığımız gerginliğin hiç kimseye bir faydası yok. Bundan sonra Kulüpler Birliği Toplantısına katılacağım''
- TÜRK FUTBOLU KAYBEDER -
'' Bursaspor başkanı ile bunu konuştuk. Beşiktaş Bursa'ya yenildi Fenerbahçe şampiyon'luğu kaybetti ve biz düşman mı olduk Fenerbahçe'ye? Bu olayların üstünlüğüne gitmessek, pes edersek kaybeden Türk futbolu olur. Bunların hepsini düzelteceğiz. Taraftarların karşılaşmalara gitmesi gerekiyor. Bunu çözmek bizlerim elinde. Bugün gündemde Beşiktaş-Bursaspor ceza almayı hakettiyse alsın önemli değil. Bu cezayı verirken Türk futbolu kaybedecek mi bunuda düşünmek gerekir. Eğer verilecek bir cezada yasaklanırsa Türk futbolu kaybetmiş olacak. Artık bir şeylerin üstüne gitmemiz gerekiyor. Bayanlar maça gelsin ki küfürlü tezahuratlar bitsin. ''
- QUARESMA BİLET SATTIRIYOR -
'' Porto yönetimi Quaresma oynarsa 40 bini buluruz Quaresma yok 7 bin bilet sattık dedi.''
- FULYA PROJESİ AVRUPADA YOK -
'' Beşiktaş'ın Fulya projesi Avrupa'da yoktur. Bugünkü bütçemizin dışında bir gelir. Yeni bankadan aldığımız ucuz kredili faiz ilen pahalı faiz gelirlerimizi kapadık. Beşiktaş 97 milyon TL verdim. Bugün Beşiktaş kulübü bugün yaptığı bu kredi ile çığır açmıştır. ''
- GELDİĞİM GİBİ GİTMESİNİ BİLİRİM -
'' Geldiğimiz gibi gitmemizi bilmemiz gerekir. Bir yerde ne kadar oturursanız o kadar hata yapabilriz.
- İBRAHİM ÜZÜLMEZ AYRI BİR İNSAN -
'' İbrahim Üzülmez ayrı bir insan. Deli denmesi onun hoşuna gidiyor. İbrahim Üzülmez ile 1-2 sene daha mukavela uzar. İbrahim Türk futbolcusuna örnek olan bir insan. Basketbol'da Benim hedefim Play-Off'lar''
- UEFA ŞAMPİYONU OLACAĞIZ -
'' En büyük hedefim stadı yapmak. 1.5 sezon kaybederek stadımızı aktif hale getirebiliyoruz. İkinci hayalim Uefa şampiyonu olmak. Bu sene olmasada seneye mutlaka oluruz. Çok iyi bir kadromuz var. Takımda birlik beraberlik var. Onları öyle gördükçe ümitlerim artıyor.''
- GUTİ ÖRNEK OLMALI -
'' Guti profosyonel futbolcu. Kaza olmasa sabah kalkar antremana gider. Gerekli uyarıyı yapacağız.Şuanda ona para vermiyoruz. Ocak ayında vermeye başlayacağız. Türk futbolunun ondan faydalanması gerekiyor. Guti'nin kötü yanını dışarı çıkarmak Türk futboluna birşey kazandırmaz. Örnek alınması gereken bir futbolcu.''
- YAŞAM TARZI İSTEDİĞİMİZ GİBİ OLMADI -
'' Ferrari ile Denizli istediği için anlaştık. Yaşam tarzı ile beklediğimiz olmadı. Maalesef mukavelası var. ''
- NİHAT'IN BENDE YERİ FARKLI -
'' Nihat'tan beklediğimizi alamadık. Ama onun bende yeri çok farklı. Muhakkak toplayacaktır. Porto'da bir gol attı Avrupa'ya gidiyoruz''
- A2'DEN İKİ FUTBOLCU DAHA GELİYOR -
'' A2 takımımızdan Furkan ve Oğuz'u alıyoruz. Orhan Gülle başarılı gidiyor inşallah devam eder. Kulüplerin kurtulması alt yapıdan gelecek oyunculardır. Fakat oyuncuların sadece ayakları değil beyinleride iş görmelidir. Yetişen oyuncuların ayaklarından ayrı kalbi ile de yetişmesi gerekiyor. Bunlar kulüplerin elindedir. Futbol takımına alt yapı ayırmamız gerekiyor. ''
- ERSAN'A BAĞLI -
'' Ersan konusunda imza Ersan'a bağlı. Ersan şımarır kendini kaybederse bilemeyiz. Eğer şartlar uyarsa sezon sonu oturur anlaşırız.''
- TEK RAKİBİMİZ KENDİMİZ -
'' Sakatlıklar olmassa, hocamız hata yapmassa, taraftar hata yapmassa yani camia hata yapmassa şampiyon oluruz. Bizim tek rakibimiz kendimiz''
- FERNANDES İLE GÖRÜŞÜYORUZ -
''Fernandes ile görüşmelerimiz devam ediyor. Hocamızın talepleri doğrultusunda görüşmeler devam ediyor. Biz borsaya tabiyiz. Birşey olmadan oldu diyemeyiz.''
- TABATA TUTMADI -
'' Tabata transferinden pişman değilim. Tutmayınca tutmuyor. Guiza gol kralı geldi yollandı. ''
Acayip net ve kesin cevaplar veriyor. Helal olsun.
Olması gerekende buydu zaten. Quaresma ve Guti gibi adamın önüne Karabük'ten forvet alıp koymak, Jeep'e Şahin jantı takmak gibi bir şey. Umarım dediği gibidir ve alınmaz.
Devamı;
- HOCAMIZ İSTERSE SÖZLEŞME UZATIRIZ -
'' Türk hocalar ile dialoglarınız farklı oluyor. Özellikle son bir seneden beri futbola daha mesafeli duruyorum. Schuster ile toplasanız 3 kere bir araya gelmişizdir. Hocamız isterse sözleşmeyi uzatırız. ''
- BJK TV 15-20 GÜN İÇİNDE AÇILACAK -
"BJK TV konusunda Digiturk ile mukavele imzalandı. Tuğrul Yenidoğan Genel Müdür oldu. 15–20 güne kadar açarız herhalde televizyonu."
- HER TAKIMIN BÜYÜĞÜ VAR -
'' Her takımın kendine göre büyüğü var. Yıldırım bunu böyle görmüş söylemiş. Ama dediğim gibi herkesin bir büyüğü var''
- EMENİKE'Yİ DÜŞÜNMÜYORUZ -
'' Emenike transferini düşünmüyoruz.''
- DEMİRÖREN'LER SONUNA KADAR GİDER -
'' Babam ile zor günlerimi paylaşabilirim. Demirören soyadları yaptığı işin sonuna kadar gider. Bizde bunu sonuna kadar götürüyoruz''
- TARAFTAR BENİ TANIMAYA BAŞLADI -
'' Taraftar ile yaşanan sorunlar beni tanımadığı için oldu. Şuanda herkes yavaş yavaş beni tanıyor ve bunun görüntüleride çok güzel yansıyor''
uf yapma yaaa al emenıkeyı baskan yaaaaaaa
Devamı;
-KÖTÜ BİR SONUÇTA BENİ İLK ANNEM ARAR-
Ben tribünde yer değiştirmeyi uğur diye yapmıyorum. Önde oturmayı sevmiyorum. Kendinizi kasıyorsunuz. Sevincinizi belli edemiyorsunuz. Üzüntü bir şekilde belli oluyor ama sevinemiyorsunuz. Futbolcunuza, “öyle pas mı verilir!” diyemiyorsunuz mesela. Üzüntümü de, sevincimi de eve taşıyorum maalesef. Kötü bir sonuçta beni ilk arayan annemdir her zaman. “Neden böyle?” diye sorar. Babamın da dediği gibi “Demirörenler, başladıkları işi yarıda bırakmazlar.” Tabi ki zor anlarımı babamla paylaşırım. Türkiye’nin kabul ettiği bir insan kendisi. Onunla paylaşmam son derece normal. Sonuna kadar gitmek bizim felsefemiz."
- DEMİRÖREN'LER SONUNA KADAR GİDER -
'' Babam ile zor günlerimi paylaşabilirim. Demirören soyadları yaptığı işin sonuna kadar gider. Bizde bunu sonuna kadar götürüyoruz''
- TARAFTAR BENİ TANIMAYA BAŞLADI -
'' Taraftar ile yaşanan sorunlar beni tanımadığı için oldu. Şuanda herkes yavaş yavaş beni tanıyor ve bunun görüntüleride çok güzel yansıyor''
-YARALI İNSANLARI NEDEN TELEVİZYONA ÇIKARTIYORLAR?-
"Her şey futbol neticesine bağlı değil, olmaması da lazım. Beşiktaş olarak biz Türkiye’nin en büyük sosyal olgularından biriyiz. 15-20 milyon taraftarı olan bir kulübün böyle sosyal etkinlikler yapması lazım. Bu işlerle de Revna Hanım ilgileniyor. Beşiktaş’ın sosyal görevleri var. Biz mesaj verirken taraftara değil, Türkiye’ye veriyoruz. Biz maçtan önce çıkan haberde tüm Türkiye geriliyor sadece biz değil. Kavgadan kurtulmamız lazım. Dün bir kanalda gördüm yaralı insanları. Yaralı insanı kanala neden çıkartıyorsunuz? İyi örnekleri çıkarmak lazım. Kan gözükmesin diyoruz, yaralıyı televizyona çıkartıyorlar!"
- FEDERASYON İLE SORUN YOK -
'' Beşiktaş kulübünün federasyon ile sorunu olmaz. Fakat bazı konularda terse düştüğümüz durumlar olabilir. Özgener benim 30 yıllık arkadaşım.''
quote:
Geçmişte yaptığım hataları gördüğüm için bunu tekrarlamak istemiyorum.
En çok bu dikkatimi çekti.
İnşallah akıllanmıştır artık.
quote:
Orijinalden alıntı: Janti
- A2'DEN İKİ FUTBOLCU DAHA GELİYOR -
'' A2 takımımızdan Furkan ve Oğuz'u alıyoruz. Orhan Gülle başarılı gidiyor inşallah devam eder. Kulüplerin kurtulması alt yapıdan gelecek oyunculardır. Fakat oyuncuların sadece ayakları değil beyinleride iş görmelidir. Yetişen oyuncuların ayaklarından ayrı kalbi ile de yetişmesi gerekiyor. Bunlar kulüplerin elindedir. Futbol takımına alt yapı ayırmamız gerekiyor. ''
Orhan Gülle Antep'e gitmedi mi iş bilmez yöneticilerimiz yüzünden?
"Barcelona'yı takımdan saymıyorum, onlar uzayda oynuyorlar. Dua edelim de karşımıza çıkmasınlar" dedi
quote:
- TABATA TUTMADI -
'' Tabata transferinden pişman değilim. Tutmayınca tutmuyor. Guiza gol kralı geldi yollandı. ''
Devre arası gidecek heralde
quote:
"Barcelona'yı takımdan saymıyorum, onlar uzayda oynuyorlar. Dua edelim de karşımıza çıkmasınlar" dedi
3 senedir haziranda kazma vuracaklar. memlekette kazma yok galiba.
quote:
Geçmişteki hatalarını tekrarlamaması çok önemli, umarım bozmaz kendini böyle devam etsin.
benim anlamadığım Fatih Tekke nin bonservisi bizde mi ?
Dün gece Bursasporlu yöneticilerle maç izlemiş ? bursaspora giderse BJK birşeyler kazanabilecek mi ?