Şimdi Ara

Demirören 100 trilyon alacağını hibe etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
1
Favori
4.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Demirören 100 trilyon alacağını hibe etti

• Borcumu hibe ediyorum demiş ama alacağımı hibe ediyorum olması gerekmez mı?
  • yetmez.geriye kalan 400 trilyon'un hesabı ne olacak ?
  • Şartı varmış bundan sonraki başkanlarda alacaklarından vazgeçecekler demiş,böyle birşey yaparsa giderayak takdir ederiz kedi olalı bi fare tuttu
  • Tek sartim var,benden sonra baskan olaxak kisilerde cebinden para verirse onlarda bu parayi hibe edecekler...
  • Bence büyük bir davranış tebrik ederim. Gitmesni çok istemiştim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Böyle bir şeyi gerçekleştirirse helal olsun derim.En azından 100 milyon TL zarardan kurtulmuş oluruz.Dile kolay 100 milyon TL arkadaş...Gider ayak yaptığı bir kaç doğru işten biri olur.
  • şartlı hibe etmiş..bundan sonraki başkanlar da verdiklerini hibe ederlerse hibe ederim demiş.
  • Ohaaaa Hibe etti laaannn
  • Sen o kulube baskan olarak geliyorsan,verdigin paralari geri istemeyeceksin.Seni paran var yardim edersin diye koyuyorlar oraya kimse babasinin hayrina koymuyor.Ne demek yahu verdigin paralari istemek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha..
  • Geri nasıl alabilir ki zaten? Quaresma'yı falan alsın salonda otururlar beraber
  • Kimse laf etmesin. Helal olsun, yolun açık olsun ne diyelim. Binlerce hatan var ama yinede bir Beşiktaş'lı olduğunu şimdi gösterdi.
  • helal olsun resmen bayram havası oldu şimdi takımda ve taraftarda hibe ettiği para 104milyon TL valla büyük cesaret
  • Oha ! Son şakasını yaptı adam.
  • En çok şu şarta sevindim.

Teşekkürler Demirören.
  • kasaba siyaseti yapıyor.
  • Başarılı olmasa bile düzgün bir adam olduğunu kanıtladı.
  • Gider ayak yaptı bir güzellik helal olsun. Forumda Beşiktaş'ın borcu konuşulduğu vakit üzerine basa basa demiştim. Y.D'nin borcunu borç olarak görmeyin diye. Diğer kulüpler gibi bankaya borçlu olacağımıza bu adama borçlu olalım demiştim. Biliyordum böyle bir güzellik yapacağını.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.