Şimdi Ara

Demirdöküm Nitromix & MiGo & Vaillant e-RELAX (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.765
Cevap
52
Favori
212.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dextermorganosman D kullanıcısına yanıt
    Demekki cok faydali olamamisiz ki migo almak gibi bir hataya dusmusunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dediğim gibi çok bir beklentim yok amacın evi sabit sıcaklıkta tutmak. evin yalıtımı güzel ne marka alırsam alayım hemen hemen aynı performansı alacaktım. teşekkür ederim.

• kayıboyu11 kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim. exacontrol işimi göreceği için mi bu cevabı verdiniz. migo kağıt üstünde daha kaliteli ve fonksiyonlu duruyor. belki kullanım amacım bu sene için çok dar olabilir ama ilelrleyen senelerde tüm fonksiyonlarını kullanırım diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknoline2002

DemirDöküm Exacontrol E Kablolu Oda Termostatı 234,90 TL yerine 227,85 TL
    https://urun.n11.com/termostat/demirdokum-exacontrol-e-kablolu-oda-termostati-P398151198

Yirumlarda nitromixe uymuyir servis takmiyor demisler. Bende nitromix var oluyor. Baskalarida aldi onlarada oldu. Yinede servisten bilgi almak istersen al. Belki yeni model nitromixe olmuyirdur

Hocam ben Exacontrol E yi tavsiyeniz üzerine aldım, takılmadığı için sonucu yazmamıştım. Henüz Sızdırmazlık yapılmadığı için Servisi bekliyor evde. Servis taktıktan sonra uyumlu mu uyumsuz mu ortaya çıkacak, ama almadan önce Demirdöküm ilede görüştüm sizin gibi uyumlu olduğunu söylediler.

Sonucu yazarım tekrar :) Her şey için teşekkürler.

Saygılar..

• Arkadaşlar benim migo öğrenmeyi tamamlayıp ileri moda geçince daha iyi çalışıyor sanki ya da ben öyle hissediyorum. Teknik den anlayan arkadaşlar şu grafiği nasıl yorumlarız acaba?
    Demirdöküm Nitromix & MiGo & Vaillant e-RELAX

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Parametre değişikliği yapınca öğrenme süresi yeniden mi başlıyor?

Kayıboyu hocam maşallah ip gibi grafk. Yalnız siz 24 saat sabit 24 derece mi kullanıyorsunuz termostatı. Yani iniş çıkış olmuyor mu hiç?

Hocam hayirlisi olsun, kesinlikle pisman olmayacaginiz bir cihaz aldiniz, yeterki exa yi dusgun bir yere monte edin. Peteklerde ternostatik vana varsa evin gunes gormeyen ve dis duvar olmayan duvara takilabilir. Sonrasini exa yapacaktir. On off modda calistirin. Evi 22.5 istiyorsaniz 21.5 yapin.

• Arkadaşlar bende bu işte yeniyim migo line modelini aldım kurulum yapıldı fakat servis kullanımı bilmediği için banada gösteremedi sizin engin bilgilerinizden faydalanmak istiyorum 1.si raporlamayı nasıl yapıyoruz 2. Si konfor ayar kısmında şifre istiyor bu şifre kaç acaba yardımcı olursanız sevinirim sağlıcakla kalın.

Çok teşekkürler hocam, sayenizde. Montaj yapıldıktan sonra kusura bakmazsanız takıldığım yer olursa, sizden yardım isteyeceğim.

Hat çekili olduğu için Oturma odasına montajını yaptıracağım, eski enerjimetrenın yerine, Buderus da bir sorun yaşamamıştık. Kapıya yakın olduğu için güneş görmüyor ve hole yakın olduğu için evin ortalama ısısını oradan alıyor. Bu arada Nitromixden memnunuz.

Ekleme; Nitromix montajı 9 gün oldu , Nitromix Termostat takılı değilken 24 saat çalışır durumda. 43 derecede 9 gündür her gün 4 metreküp gaz harcıyor, ev içi 22 derece. Her gün iş dönüşü Sayacın resmini çekiyorum. Tabi Ankarada geceleri 1 derece henüz. İlerde ve termostatdan sonra ne olur zaman gösterecek.

Annem ayarlamasını yapamadığı için 43 derece bıraktım. Ev çok sıcak oluyor diye şikayet ediyor. Binanın dış cephesi iyi mantolu, camlar iyi , ev Güney Cephe, 100 metre kare.

Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goqhan06 -- 19 Kasım 2020; 21:58:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 61_soner_61

Arkadaşlar bende bu işte yeniyim migo line modelini aldım kurulum yapıldı fakat servis kullanımı bilmediği için banada gösteremedi sizin engin bilgilerinizden faydalanmak istiyorum 1.si raporlamayı nasıl yapıyoruz 2. Si konfor ayar kısmında şifre istiyor bu şifre kaç acaba yardımcı olursanız sevinirim sağlıcakla kalın.

vALLAH kardeş, servislerin hiç 1şey bilmediği gerçek, eğer bu işe başlamak isiyorsan vakit ayırıp konuyu okumanı tavsiye etmekten başka çaremiz yok. Kısaca;

1.https://my.migo-thermostat.com

2.Gerçekten sorunu anlayamadım???

• Arkadaşlar uzun süredir d17:0 modunda ısıtma eğrim 1.7 ile sezona başlangıç yaptık.

Tek cümle ile şunu söyleyebilirim, eskisi gibi konfor ısıma kovuşum ve günlük yakıt tüketimim dış hava durumuna göre 4m3 ile 7m3 arasında değişmektedir.

Konfor ısım arasıra +2C / -2C arasında oynamaktadır ki bu da makul 1değer.

Geçen sezon d17:1 modu ile boşuna vakit geçirmişiz.

d01:5

d02:30

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BART SIMPSON -- 19 Kasım 2020; 21:24:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kayıboyu11

Bu mesaj silindi.

Siz tecrübeli siniz o halde ben de 24 saat 22 derece sabit kullanmayı deneyim bakalım bu haliyle 200 metrekare dublex dairem 12 metre petek günlük 12 metreküp tüketiyor. Gece 00.00-07.00 arası 21 derece, Sabah 07.00-17.00 arası 21.5 17.00-24.00 arası 22 derece ayarladım. Şayet 24 saatte 22 derece kullansam ve aynı tüketim olacaksa boşa uğraşıyorum demektir.

Migo line uygulamasında bu kısımda şifre soruyor fakat böyle bir şifre yok uygulama şifremi giriyoeum yok olabilecek hepsini denedim bulamadım bilen varsa paylaşırsa sevinirim

Orijinalden alıntı: neyzen_06

Siz tecrübeli siniz o halde ben de 24 saat 22 derece sabit kullanmayı deneyim bakalım bu haliyle 200 metrekare dublex dairem 12 metre petek günlük 12 metreküp tüketiyor. Gece 00.00-07.00 arası 21 derece, Sabah 07.00-17.00 arası 21.5 17.00-24.00 arası 22 derece ayarladım. Şayet 24 saatte 22 derece kullansam ve aynı tüketim olacaksa boşa uğraşıyorum demektir.

Alıntıları Göster

@kayıboyu11 arkadaşın mantığını ben en başından beri destekliyorum, evde sürekli yaşam var ise gece kapamak mantıklı değil. Ancak diğer arkadaşlar ne düşünür bilemem ama benim kendi şahsi düşüncem, 200m2 dublex ev için 12m. radyatör bana az gibi geldi. Evinizin lokasyonu, konumu, rakımı, izolasyonu nedir bilmiyorum ama ben izolasyonlu, 145m2 dublex ev için 13m. radyatör kullanıyorum, banyopanlar hariç.

Günlük 12m3'lük tüketim bana normal gibi geldi sonuçta 200m2'lik dublex 1 evden bahsediyoruz.

200m2 ev için 7X24 sabit konfor ısıda yakmak daha mantıklı, o ev soğudumu ısıtmak için epey yakıt tüketirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BART SIMPSON -- 19 Kasım 2020; 22:24:50 >

• Merhaba, akşamdan beri bağlanamıyorum, fişi çektim taktım değişmedi.

• Aynı sorun bende de var. Erelax kullanıyorum internet sorunum yok bağlantıyı birçok kez yeniden kurdum. Ama sınırlı senkronizyon uyarısı veriyor. Ayrıca iç kontrol üniteside iç sıcaklığı doğru ölçmüyor gibi. Versiyon değişikliği mi yaptılar acaba dedim ama hala eski versiyon duruyor telefonda. Başka bu tür sorun yaşayan var mı acaba?

• BART SIMPSON B kullanıcısına yanıt

Eywallah kardeş bir de 24 saat sabit ısıyı deneyelim bakalım.petek metrajı düşük olduğu fikrine katılıyorum o şekilde takılmış. Ben de değiştirme işine girmedim eve taşınınca...

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.