Şimdi Ara

demin önumden basbakan gectı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bursa ulucamı onundeydım baktım bır suru polıs arabası yoldakı arabaları kaldırıyor sırenler anonslar...dedım onemlı bırı sanırım
    arkadan gelen arabalar tamamen durdu cadde bombos ve sessızlık,sonra bır polıs arabası sıren calarak geldı..
    arkadan yuz arac geldı onde sıyah jeepler camlar acık ve adamlar camdan sarkmıs ellerınde sıyah otomatık tufekler eller tetıkte,bır tane ambulans aralarında gıdıyor...on arka full araba...aslında dun burdaymıs bugun gectı..ama neden sehrın ust caddesını kullandı anlamadım
    kameraya cekcektım dayak yerım dıye yapmadım.....10 dakka sonra trafık polısı buldum dedım,kımdı o dedı basbakan
    tam 10 metre onumden gectı...aramızda kımse yok kaldırım kenarındaydım..kameraya ceksem acaba tv kanallarına satsam zengın olurmuydum panpalar.. zaten parasızım

• dün akşam sayesinde 2 saat otobüs bekledim
  • Okumayin zebani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lothlórien

dün akşam sayesinde 2 saat otobüs bekledim

tamda yola yakın yerde arabam vardı ıyıkı yola cıkmadım,aslında yuruyordum...ama 10 dakka oncesınde eve gıtsem arabayla onune cıkcaktım ara yoldan cıkınca tam onune cıkılıyor...daha once oyle oldu yol bombosken ara yoldan cıktım...bır baktım turkıye futboll takımı otobusuyle yanyana gıttım
    gene boylse olsa affetmezlerdı
  • Ankara da oturanlar iyi bilir bu durumu. Hemen hergün karşılaştığımız bi manzara, ancak öyle camdan tüfeklerle sarkan falan olmuyor.
  • başbakanım affedin muharrem ayı hürmetine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jipena

Ankara da oturanlar iyi bilir bu durumu. Hemen hergün karşılaştığımız bi manzara, ancak öyle camdan tüfeklerle sarkan falan olmuyor.

bılmedıgı bır ıl sonucta suıkaste karsı onlem ve daracık yol bursayı bılmezsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • baris195 kullanıcısına yanıt
    Alakasiz belki ama.
    Istanbuldayim. Bursayi ne kadar ozlemisim. Ulu cami pirinc han emir sultan rumeli pilavcisi temenyeri hunkar kosku

• quote:

Orijinalden alıntı: ortadirekmarksist

Alakasiz belki ama.
    Istanbuldayim. Bursayi ne kadar ozlemisim. Ulu cami pirinc han emir sultan rumeli pilavcisi temenyeri hunkar kosku

bursa iyidir ya başka şehirde yapamam ben bursa'nın suyu toprağı çok başka
  • önemli biri mi ?
  • sabah 9.30 da gectı ınanmayanlar haberlere bakar...yakından gormek guzel
    aabayı saklamıyor tam orta kısımda onun oldugu bellı on camlar hafıf fılm arka camlar koyu fılm...arka kısımda olunca gorunmuyor..ama hemen onunde jeeplı korumalardan aracı bellı oluyor...
  • Hocam bugün Küçükçekmece'ye geliyo

• okumayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.