Şimdi Ara

Demin Başıma Çok Komik Bişey geldi!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sabah kuzenimle kafeye gittik Sonra ben oyuna girdim Townda adamın teki 10k verirmisin dedi bende Sie.GiF dedim ondan sonra bir sürü küfür etmeye başladı neyse ben pm kapattım sonra dc oldum parayı verip çıkıordumki bi baktım demin bana küfür eden char girişteki bilgisayarda oturuorSiz ne yaparsınız çocuğu dışarı çağırdım.11-12 yaşlarında sümüklü bişeydi.Bak abisi demin o ana avrat küfür ettiğin char benim charımdı Şimdi de etsene o küfürleri dedim.2 tokat attım çocuk ağlayarak içeri kaçtı kapıdan bana o..... ç..... dedi sonra içeri daldım bu sefer kafenin sahibi dışarı attı bizi Dedim bu çocuk ana avrat küfür edio nabayım dedim O zaman gelip bana söyleeceksin burası babanın mekanı değil öyle artis gibi giremessin dedi.Bu olay çok komiğime gitti hala gülüyorum

• bence gülme git bi daha döv ben cafe sahibinide döverdim
  • vurmasaydın çocuğa yazık olmuş buna benzer bi olay kuzenin başına gelmişti
    kafede mirc den biriyle küfürleşiyolarmış yanında da arkadaşı oturuyomuş
    arkadaşı bi bakmış küfürleştikleri aadam yan masalardan birinde oturuyomuş iri yarı bişeymiş
    tabi direk taban
  • veledi dövdün sana ne yararı oldu psikolojik destek...ne zararı oldu cafeciden fırça yedin ve atıldın...çocuk sana küfür etti ne yararı oldu savunma mekanizması...ne zararı oldu 2 tokat + 2 kat acı = göz yaşı...bu olaydan çıkartıcağımız sonuç nedir cafede küfür yasaklanmalı herkes mutlu olsun
  • 12 yasındakı cocugu korkuutsanda yeterdi..

no şiddet.
  • ben bi daha içeri girmesine izin vermezdim ölece döver eve yollardım
    hatta bi daha buralarda seni görürüsem gene döverim derdim bi daha kafetyede gelemezdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teorikbilgikurar -- 27 Haziran 2007; 12:16:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

veledi dövdün sana ne yararı oldu psikolojik destek...ne zararı oldu cafeciden fırça yedin ve atıldın...çocuk sana küfür etti ne yararı oldu savunma mekanizması...ne zararı oldu 2 tokat + 2 kat acı = göz yaşı...bu olaydan çıkartıcağımız sonuç nedir cafede küfür yasaklanmalı herkes mutlu olsun

knıght online +16 veya +18 olmalı sonuç budur...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aklıma bir fikir geldi..:D
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok yav bende öyle korkulcak bi tip bende 14 yaşındayım
  • Az bile yapmışsın git bi daha döv
  • Haketmiş
  • SİDDETE HAYIR::d
    AMA TABİ NE ÇEŞİT KÜFÜR ETTİĞİNE BAĞLI:d
  • git bi daha döv
  • iii yapmışın be böleleri bundan anlıyoo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PawnageFactoR -- 27 Haziran 2007; 12:25:22 >
  • Benim De başıma gelmişti. Gerçekten cok komik oluyor. Az önce ana avrat soyundan sopundan girip cıkan adam neredeyse altına edicek.

Cocugun biri bana düpe yapak mı falan hesaplarına gitti. Yapmayıncada küfür falan saydırdı. Aynı cafede oldugumuzu ogrenince dısarıda benden çok kötü dayak yemişti. Cocugun artık oyunda hiç kimseye küfür etmeyecegine eminim
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

Benim De başıma gelmişti. Gerçekten cok komik oluyor. Az önce ana avrat soyundan sopundan girip cıkan adam neredeyse altına edicek.

Cocugun biri bana düpe yapak mı falan hesaplarına gitti. Yapmayıncada küfür falan saydırdı. Aynı cafede oldugumuzu ogrenince dısarıda benden çok kötü dayak yemişti. Cocugun artık oyunda hiç kimseye küfür etmeyecegine eminim

millet klavye delikanlısı olmuş işte

• Komedı Gıbı
  • Bana denk gelseydi burdaki çoğu int.cafelerin sahiplerini tanırım, çocukla monitörü bütünleştirirdim.
  • bence uyarmalıısın...ve bak tahmın etmeyecegın yerden cıkabılıor deyip hafifce kulagını cekmelidin
  • cocuk para istediginde neden sie dedin ?
    bole dedigin için seninde ondan farkın yok
    eger sen 10 k verseydin cocuk sana hayırduası ederdi deil mi ?
    NE EKERSEN ONU BİÇERSİN ! ! !
    eger iyilik etseydin iyilik bulurdun...
    eger aynı cafede olsaydık .... neyse ortamı germeye gerek yok ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UruKai -- 27 Haziran 2007; 13:17:35 >
  • Vallaha hiç güleceğim yoktu bende fd nin ilk günlerinde bi char soymuştum sonra cafeden çıkarken baktım bi çocuk o chara girdi soyulduğunu görünce herkes başına toplandı bende hemen tabanladım ucuz atlatmışım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.