Şimdi Ara

Deluded Mind Resmi Olarak Türkçe

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Deluded Mind™ oyununda, Dean Catrall adlı bir FBI ajanını canlandırıyorsunuz. Kızınız intikam arayan bir suçlu şirket tarafından öldürüldü. Bu trajik kaybınıza ragmen FBI ajanı olarak görevinize devam ediyorsunuz. Ve bir operasyon sırasında kaçırılıyorsunuz.
    “Hillstone Akıl Hastanesi’nde” uyanıyorsunuz ve güçlü bir halüsinojene maruz kaldığınızı öğreniyorsunuz. Sizi kaçıran kişinin notunda FBI’dan partneriniz Robert Page’in de hastanenin içinde olduğu yazıyor.
    Hillstone Akıl Hastanesi’nin koridorlarında yürürken bir şeylerin ters gittiğini hissediyorsun: Halüsinojen etkisini göstermeye başlıyor ve seni adeta dünyada bir cehennemin içine koyuyor.
    Gerçekliği ilüzyondan ayırabilecek misin?

Özellikler
    • Ekstrem korku: Halusinojen nedeniyle dünyada cehennemi yaşayacaksınız. Gerçeklik ve fantazinin birbirine karıştığı unutulmaz bir tecrübe.
    • Çekici grafikler: Yüksek kalite grafikler size detaylandırılmış ve korkunç ortamlar sunuyor.
    • Yoğun hikaye: Geçmişini ortaya çıkar ve hayal gücünün sınırları dışındaki şeylerle yüzleş.
    • Dünya klası ses efekteleri: Her ses damarlarınızdaki kanı donduracak.
    • Gaddar cezalar: Bir bulmacayı çözmen ne kadar uzun sürerse ya da kaç kez yanlış çözersen halusinojenin seni cezalandırması da o kadar fazla olacak.
    • Rastgele oyunlar: Rastgele meydana gelen olaylar çeşitli oyun tecrübeleri sunar.

Oyundan Görüntüler:

Gameplay Videosu:

Steam:https://store.steampowered.com/app/786910/Deluded_Mind/

Türkçe Dil Desteği Duyurusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DAD5424B4 -- 7 Kasım 2018; 19:34:42 >

• Haydaa ben yaz indirimlerinde neden bu oyuna denk gelmedim,30 küsür tane oyun aldım denk gelseydim kesin alırdım.Oyunu istek listeme ekledim 21 lira gayet uygun yakın zamanda alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel gibi duruyor.Denemeye değer

• Hadi bakalım aldım oyunu. Yarın denicem inşallah güzeldir.

Not. Denedim ama beğenmedim. Üstelik fiyatıda çok fazla size tavsiyem indirimleri beklemenizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeman1930 -- 8 Temmuz 2018; 20:58:55 >
  • Oyun cadılar bayramı indirimlerinde 10,50 TL oldu. Almak isteyenlere duyurulur.

• Güzel bir oyuna benzemiyor genelde bu tarz oyunlar düşük bütçe ile çok satmak için çıkartılıyor ama içi boş çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harun.E.D -- 20 Kasım 2018; 3:57:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Reventure Resmi Olarak Türkçe!
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.