Aşılı biri hastalık bulaştırabilir. Aşılı kişinin bulaştırma oranı veya ihtimali daha düşüktür. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Delta varyantına yakalananlar (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozgutozkanAşılı biri hastalık bulaştırabilir. Aşılı kişinin bulaştırma oranı veya ihtimali daha düşüktür.
biontech aşısı olanların bulaştırması baya düşükmüş
-
quote:
Orijinalden alıntı: KeanuReevesOlur mu öyle şey. keşke hiç kimse yakalanmasa. Delta varyantı yeni ve diğerine göre farklı olduğu için birbirimizi bilgilendirelim istedim. Özellikle bu hastalığı hızlı atlatanlar ne yaptı ya da ne yapmadı. Favicovir içmeyenler oldu mu. Orijinal virüste favicoviri içmeyenler genelde ağır geçiriyordu. Ama en merak ettiğim şey iki doz aşıdan sonra benim gibi yakalanan çok mu acaba? Virüse yakalanan herkese acil şifalar dilerim.
Alıntıları GösterÖncelikle geçmiş olsun. Delta farklı mı değil mi bilmiyoruz ? Öldürücülük ne mesela bilmiyoruz ? Sadece bişey merak ediyorum. Bu korona hiç adı konmasaydı ya bu farklı dermiydiniz yaşlarımız yakın yani daha önce buna benzer kaç defa hastalandınız ?
-
Çarşamba gecesi ateşim 37.5 38 arasında gezince perşembe günü test yaptırdım. Delta pozitifmişim. Ateşim genelde 37.7 ila 37 arasında geziyor. Dün boğazımda biraz balgam olduğu için yarım saat bi saatte bir öksürüyordum. Şimdi boğazım biraz daha ağrıyor ama ağzımdan nefes aldığım için de olabilir. Bi de gözlerimi yukarı aşağı kaydırınca ağrıyor. Şimdilik başka belirtim yok. Siz şu an kaçıncı gündesiniz ve hastalığınızın seyri nasıl oldu bilgilendirirseniz sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pazartesi sabahından beri hasta hissediyordum. Perşembe gününe kadar her gün uyandıkça daha da kötü olmaya başlayınca perşembe günü test oldum. Aynı şekilde bana da delta olduğum 20 gün karantinada olacağım söylendi. Pazartesi ateş ve yorgunluk vardı, salı çarşamba da aynı şekilde geçti ama yorgunluğum artmıştı. Perşembe günü dayanılmaz karın ağrısı ile gitmiştim hastaneye ama muayene olmam için önce pcr testimin negatif sonuçlanması gerekiyormuş. Perşembe de o şekilde geçti ilaçları aldım biraz daha iyi oldum ama daha fazla yoruldum. Dün de aynı hissediyordum. Bugün daha iyiyim. Bıraksalar işe bile giderim, o kadar iyiyim yani. Burun başından beri tıkalı zaten, bu gün yeni yeni açılmaya başladı. Yani bence ilaç işe yarıyor. Şimdilik evdekilere bulaşmadı, inşaAllah da bulaşmaz.
Sorusu olan olursa bildirim düşecek şekilde yanıtlasın, alıntı yapsın.
Hastalara geçmiş olsun, diğer arkadaşlara iyi forumlar.
-
Tesekkurler. Delta orijinal virüse göre farklı. Mesela tat koku pek gitmiyormus. Bende de git.edi. ama eşimin tat ve koku duyusu 10 aydır yok. Halende gelmedi. Eskiden buna benzer hiç bir hastalığa yakalanmadim. Orijinal virüs gibi değil. Ona gore farklı demek istedim. 2 doz aşılilara bulaşabiliyor. Çocuklara da bulaşabiliyor. 3 cocugumda delta virusune yakalandı. Biri ağır geçirdi. Karantinasi 20 gün. Orijinal virüse gire 1240 kat yogunmus. Farklı derken bunları kastettim. Herkese geçmiş olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bulaşan kişilerin günboyu kimlerle birlikte olduğu tespit edilip, Big Data veri merkezlerinde kılı kırk yaran MapReduce analizleri falan yapılarak aralarında kaçı Biontech'li kaçı Biontech'siz onun analizleri mi yapılıyor da biontech aşısı olanların bulaştırması baya düşükmüş diyorsunuz ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: KeanuReeves
Tesekkurler. Delta orijinal virüse göre farklı. Mesela tat koku pek gitmiyormus. Bende de git.edi. ama eşimin tat ve koku duyusu 10 aydır yok. Halende gelmedi. Eskiden buna benzer hiç bir hastalığa yakalanmadim. Orijinal virüs gibi değil. Ona gore farklı demek istedim. 2 doz aşılilara bulaşabiliyor. Çocuklara da bulaşabiliyor. 3 cocugumda delta virusune yakalandı. Biri ağır geçirdi. Karantinasi 20 gün. Orijinal virüse gire 1240 kat yogunmus. Farklı derken bunları kastettim. Herkese geçmiş olsun.Geçmiş olsun, inş bundan sonra sıkıntı olmaz. 3. doz aşınızı da ihmal etmeyin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: scapegoat111Pazartesi sabahından beri hasta hissediyordum. Perşembe gününe kadar her gün uyandıkça daha da kötü olmaya başlayınca perşembe günü test oldum. Aynı şekilde bana da delta olduğum 20 gün karantinada olacağım söylendi. Pazartesi ateş ve yorgunluk vardı, salı çarşamba da aynı şekilde geçti ama yorgunluğum artmıştı. Perşembe günü dayanılmaz karın ağrısı ile gitmiştim hastaneye ama muayene olmam için önce pcr testimin negatif sonuçlanması gerekiyormuş. Perşembe de o şekilde geçti ilaçları aldım biraz daha iyi oldum ama daha fazla yoruldum. Dün de aynı hissediyordum. Bugün daha iyiyim. Bıraksalar işe bile giderim, o kadar iyiyim yani. Burun başından beri tıkalı zaten, bu gün yeni yeni açılmaya başladı. Yani bence ilaç işe yarıyor. Şimdilik evdekilere bulaşmadı, inşaAllah da bulaşmaz.
Sorusu olan olursa bildirim düşecek şekilde yanıtlasın, alıntı yapsın.
Hastalara geçmiş olsun, diğer arkadaşlara iyi forumlar.
Geçmiş olsumin. Ateşiniz kaç oldu en fazla?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozgutozkanAşılı biri hastalık bulaştırabilir. Aşılı kişinin bulaştırma oranı veya ihtimali daha düşüktür.
Bulaştırma oranı ve ihtimali ile daha düşükmüş...
Bakın Fauci ne diyor: aşılıda da AYNI MİKTARDA virüs tespit ettik
Aşılı aynı miktarda virüs taşıyabiliyor. bu sebeple ABD, aşılılara maske şartını geri getirdi.
Aşılılara PCR yokken aşısızlara PCR, milleti aşı olmaya zorlamak için alınmış KÖTÜ NİYETLİ bir karardır!
Orcun GunyoutubeDelta ile birlikte CDC'nin aşılılara da maske şartını geri getirme kararının sebebini Fauci şöyle açıklıyor: Delta ile enfekte olan aşılı birinin burun boşluğuna baktığımızda, aşısız olanla tamamen aynı miktarda virüsü taşıdığını görüyoruz. Sorun bu. Bu veri CDC maske klavuzundaki değişikliğe sebep oldu.https://www.youtube.com/watch?v=iu5mulP7pYs&feature=youtu.be
-
Delta olduğunu nasıl öğrendiniz?
Ben de Sinovac oldum 1 doz ve ikinci yeni geldi. İkinci aşıya firsat gelmeden virus kaptım ama hangi varyant olduğunu bilmiyorum.
-
Benim için değişen bir şey yok maske zaten takıyorum. Alışmak lazım artık sürekli her yıl aşı olacağız. Bağışıklık dolayısıyla virüs miktarının düşük olduğunu düşünmüştüm ama değilmiş.
Dua etsin aşısızlar kararları ben vermiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: 3sSs1AGeçmiş olsumin. Ateşiniz kaç oldu en fazla?
Alıntıları GösterSağolun hocam, hiç kontrol etmedim.
-
Helal olsun, ben 10 dakikada bi ölçmeden duramıyorum :D
Kararları senin vermediğini ve vermeyeceğini biliyoruz da sen biliyor musun acaba?
Dünya için planlanan gelecekten haberin olduğunu da sanmıyorum. Sen sadece TV'de konuşmalarına istenenleri dinleyen, ID2020, Ajanda 2030, patent 060606 nedir bilmeyen, hiç duymamış ve muhtemelen duymayacak yığınların bir örneğisin.
-
1. Televizyon seyretmiyorum.
2. Sana bana chip vesaire takmak gibi bir dertleri yok. Elindeki telefon ne işe yarıyor.
3. İnternet de her duyduğuna inanma.
4.ID2020, Patent 060606 nedir bilmiyorum, duymak istemiyorum, ben kendi dünyamda mutluyum..
5.Çip sağlığın için (!) gelecek, covidi tespit ediyor deniyor haberde , sen istesen de istemesen de. İsveç'te çip takma partilerinin benzerleri Türkiye'de de yapılacak.
ABD ordusu çoktan başladı. Hariri anlatalı 3 yıl oldu. Senin de haberin 1-2 seneye olur..
new york postPentagon develops implant that could help detect COVID under your skinhttps://nypost.com/2021/04/12/microchip-developed-by-pentagon-to-detect-covid-19/ -
quote:
Orijinalden alıntı: anticorDelta olduğunu nasıl öğrendiniz?
Ben de Sinovac oldum 1 doz ve ikinci yeni geldi. İkinci aşıya firsat gelmeden virus kaptım ama hangi varyant olduğunu bilmiyorum.
Hayat eve sığardan öğrenebilirsiniz. Hızlı bulaşan vs diyorsa deltadır. Bakanlık açıkladı zaten. Ülkemizdeki bulaşların %90 ı delta varyantıymış.
-
quote:
Orijinalden alıntı: KeanuReevesHayat eve sığardan öğrenebilirsiniz. Hızlı bulaşan vs diyorsa deltadır. Bakanlık açıkladı zaten. Ülkemizdeki bulaşların %90 ı delta varyantıymış.
Alıntıları GösterSadece Durumunuz Riskli diyor. Başka detay göremedim. Normal olan o zaman bendeki.
-
dün eklem ağrısı halsizlik kuru öksürük başladı gece hastanede test yaptırdım benle beraber eşimde test yaptırdı öğlen test sonucu çıktı benim pozitif eşimin negatif çıktı hayat eve sığarda riskli yazıyor deltamı nasıl öğrenecez ? yarım saat sonrada ekip geldi aşaya in dediler indim favira 200gr ilaç verdi ilk gün 8 tane aynı anda iç 12 saat sonra 8 tane dediler 8 tane hap aynı anda içilirmi ? ilaç bana bakıyor ben ilaca
2. günüm büğün eklem ağrısı var halsiZlik yok öksürük saatde 1 defa oluyor bol su sarımsak biber et yiyiyorum kelle paça içecem ama dışarısı yasak gidemiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X