Şimdi Ara

DELTA Servis (77. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.777
Cevap
43
Favori
236.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaş nasıl bir ülke nasıl bir hizmet nasıl bir iş la bu. dötüne güvenip servis açıyor,garanti veriyorsun, işin olan sorun çözmeye gelince bir sürü dümenler,kaşkarikolar, alt model telefon önermeler, thh kararlarını sallamamalar, işi uzatmalar,müşteriyi mağdur etmeler,bilmemneler. madem yapamıyorsun ne halt etmeye bu işlere girdin? thh den para iadesi çıkan arkadaşlar verin hepiniz icraya görsünler günlerini. yıllardır bu tür servislerin üçkağıtlarını dinliyoruz, hay ben sizin verdiğiniz hizmete arkadaş ya...

• Arkadaşlar servisten telefon değişimi istediğimizde sadece anakartı değiştirip imei kopyalanıyormuş doğru mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

Arkadaşlar servisten telefon değişimi istediğimizde sadece anakartı değiştirip imei kopyalanıyormuş doğru mu?

Nasıl yani.. Bizim bozuk telefonun sadece anakartı degiştirilip bizemi kakalanıyor yani.. Benim 20 iş gununu geçti.. Tüketici mah basvurmak için nerden başlasam.. Bir deneyimli dost yol gösterebilirmi..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceramicer43

quote:

Arkadaşlar servisten telefon değişimi istediğimizde sadece anakartı değiştirip imei kopyalanıyormuş doğru mu?

Nasıl yani.. Bizim bozuk telefonun sadece anakartı degiştirilip bizemi kakalanıyor yani.. Benim 20 iş gununu geçti.. Tüketici mah basvurmak için nerden başlasam.. Bir deneyimli dost yol gösterebilirmi..

Valla internette öyle yazıyo yarın arıycam bende ilyas beyi.
  • İlyas bey kim.. Tlf bana da ozelden atarmısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceramicer43 -- 21 Aralık 2016; 22:43:59 >
  • quote:

İlyas bey kim.. Tlf bana da ozelden atarmısınız

Önceki sayfalarda dahilisi yazıyor: 412-413 . Yardımcı olmaya çalışan bir müşteri temsilcisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgwxx/7 -- 21 Aralık 2016; 22:51:46 >
  • Eywallah ustadım.. Sorumlumu ilyas bey.. Beni ahmet bey aradıydı.. Gerci sozunde duranı gormedim deltada

• quote:

Eywallah ustadım.. Sorumlumu ilyas bey.. Beni ahmet bey aradıydı.. Gerci sozunde duranı gormedim deltada

Valla daha ben de sonuç almadım ama yardımcı olmaya çalışıyor gibi.
  • quote:

quote:

Eywallah ustadım.. Sorumlumu ilyas bey.. Beni ahmet bey aradıydı.. Gerci sozunde duranı gormedim deltada

Hocam yarın arasam 20iş gunu gecti.. Lg3 yerine sıfır lg g4 yollayın yokda tüketici hakeme gidecem desem ne derlerki

• quote:

quote:

quote:

Hocam yarın arasam 20iş gunu gecti.. Lg3 yerine sıfır lg g4 yollayın yokda tüketici hakeme gidecem desem ne derlerki

Hakkını araman gerek.. Büyük ihtimalle aynısını verelim diyeceklerdir. Mesela bana aynısını bile değil düşük modeli önerdiler.. Bir üst modeli istediğimde ise 500 tl ver diyorlar.. Halbuki faturadaki paramı verseler üzerine 70 tl ekleyerek ben üst model alabiliyorum..

• Haber vererekmi vermedenmi tuketici hakeme vereyim.. Onu bilemedim

• quote:

Haber vererekmi vermedenmi tuketici hakeme vereyim.. Onu bilemedim

Haber vermek gibi bir zorunluluğun yoktur bu senin kanuni hakkın kimse niye verdin falan diyemez. Ama gene de bir arayıp sorabilirsin ne yapabiliriz (değişim/ücret iadesi) diye.
  • quote:

quote:

Haber vermek gibi bir zorunluluğun yoktur bu senin kanuni hakkın kimse niye verdin falan diyemez. Ama gene de bir arayıp sorabilirsin ne yapabiliriz (değişim/ücret iadesi) diye.

Onlara sorarsam bozuk tlf yspılmadan kargoya verirler.. Garantıdıde bıttı..

• quote:

quote:

quote:

Onlara sorarsam bozuk tlf yspılmadan kargoya verirler.. Garantıdıde bıttı..

DOSTLAR

deltada 20 gün dolup tüketici hakem heyetinden para iadesi alabilen biri varsa pm den bana yazıp yardımcı olabilirmi..çok dua kazanır..teşekkürler..

• Türkiyede servis hizmeti ne yazık ki vasat yalnız burada özellikle delta servise yüklenilmesine anlam verebilmiş değilim duamız tr de huawei tr hariç hiçbir servise işimizin düşmemesi tabi öte yanda distribütör servislerin hali daha kötü misal şikayet var verilerine bakarak durumu anlamak gayet kolay;
    1.SAMSUNG SERVİS:https://www.sikayetvar.com/samsung-mobile (9327 ŞİKAYET)
    2.TELESERVİCE:https://www.sikayetvar.com/teleservice (2092 ŞİKAYET)
    3.DELTA SERVİS:https://www.sikayetvar.com/delta-teknik-servis (1039 ŞİKAYET)
    4.TELPA SERVİS:https://www.sikayetvar.com/telpa (1027 ŞİKAYET)
    5.ASUS SERVİS:https://www.sikayetvar.com/asus-mobile (1006 ŞİKAYET)
    6.HUAWEI SERVİS:https://www.sikayetvar.com/huawei (895 ŞİKAYET)

• quote:

Orijinalden alıntı: Maktoyu

delta teknik servis hayatımda gördüğüm en rezil en berbat oluşum.

z2 telefonumu tam 4 kez gönderdim hepsinde de başka bir teknik arıza ile birlikte geri gönderdiler.

en son telefon geldiğinde bu sefer de kamera merceği çizik geldi. fotoğraflar bulanık çıkıyo.

ve en rezili ise telefona sim kart takıp kullanmışlar. SERVİS ELEMANI OLACAK REZİLİN KIZ ARKADAŞLARIYLA OLAN ÖZEL MESAJLAŞMALARI TELEFONDA KAYITLI OLARAK GELDİ.

bu konuyla ilgili mahkemeye versem ceza alırlar mı ? telefonun da ayrı olarak iade veya değişimini isticem. siz ne önerirsiniz ?

oha bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Kvnç kullanıcısına yanıt
    Teleservice şikayetlerini hiç okumayın derim
  • ceramicer43 kullanıcısına yanıt
    Var ben detaylı şekilde şimdi konu açıp anlatacğım herkes faydalansın

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgun_izmirli35

Var ben detaylı şekilde şimdi konu açıp anlatacğım herkes faydalansın

Konu linkini verirseniz hocam biz de gelelim konuya.
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/delta-servis-lg-g4-para-iadesi-guncel--122800950#122800950

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.