Şimdi Ara

delta-homes imternet sayfası hakkında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
119.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • öncelikle ayarlardan uzantılara gel. uzantılardan kaldırmayı dene. bu tür dosyalar exe uzantılı oluyor. devre dışı bırakmadıgınız taktirde hiçbirşey yapmanıza izin vermez. yapsanızda daha sonra aynısı olur. ctrl+alt+delete yapıp gereksiz çalışan sistem uyuglamlarını devre dışı bırakman gerekir. bunlarıda yapacagını sanmıyorum ama sen en iyisi ctrl+alt+delete yapıp görev yöneticisinin fotolarını buraya koy. beraber bakalım.
  • pc ye birşey yüklemedim lolden çıktım bir baktım masa üstünde bir kısayol sonra crome gitmiş nasıl yüklendi bu ya? kaldırdım ama nasıl yüklendi bu ona göre savunma yapalım?
  • arkadaşlar yapayanlar için %100 çözüm hiç bir ayar yapmadan adw cleaner indirp taratın bu kadar :)
  • adw cleaner kesin çözüm
  • Beyler ben bir yol biliyordum unuttum şimdi benim başımda bu sorun.

    Regedite giriyoruz HKEY_CURRENT_USE a giriyoruz ordan bişeyler yapıp sağda çıkanı siliyorduk.

    İNTERNETTE HER YERE BAKTIM HER YERDE EXPLORER İÇİN ANLATMIŞ Bİ BULAMADIM ŞİMDİ """CHROME""" İÇİN OLANI

    HATIRLAYAN VARSA YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM
  • adw cleaner
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrWoozy

    Benim için geçerli tek çözüm adwcleaner oldu. Çok fazla uğraşmadan ilk önce bunu deneyim derim.


    benim için de adwcleaner yeterli oldu, teşekkürler woozy
  • Beyler benim chrome görev çubuğuna sabit
    adw cleanerla temizledim delta-homes gitti
    ama bu sefer chrome a basıyorum bi tane daha chrome geliyor görev çubuğuna o açılıyor
    umarım anlatabilmişimdir
    ne yapmam lazım
  • viperciyes V kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. hayatımızı kurtardın.
    kısayola yerleşmiş. namussuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onlycasual

    hayır hocam kaldırmanıza gerek yok bi kere her sorunda hemen format iyi bir yol değil. Ben şu şekilde çözdüm. Chrome kullanırken tarayıcım birden kapandı sekmeleri kapattı delta home diye bi sayfayı başlangıç sayfası yaptı. Ben bir saldırı olabileceğini düşünerek hemen taratttım PC yi. Ardından bi kaç gün geriye aldım (Sistem geri yükleme kullanarak). Bu arada win 7 32 bit kullanıyorum. Ardından sırayla chrome ı açıp Ayarlar > Başlangıçta > menüsünden 3. sekme Belirli bir sayfayı veya sayfaları aç. diye yazan yerde Delta home diye sayfanın atanmış oldugunu gordum onu boş yada google.com.tr olarak ayarlayabilirsiniz ben google yaptım. Ardından yine Ayarlar > Arama menüsünden arama motorlarını yönet var oradanda delta home u kaldırdım birde her ihtimale karşı yeniden başlatmak iyidir chromu yada pc yi yeniden başlatın

    böylece sorun çözülmüş oldu... Format her zaman ilk çözüm değil son çare olmalıdır bence... Saygılar kolaylıkla
    r


    Bendeki sorunu bunları uygulayınca çözdü teşekkürler onlycasual...




  • lawyer61 kullanıcısına yanıt
    rica ederim iyi çalışmalar
  • http://www.gezginler.net/indir/i/18650/ virussuz adw leaner indirme linki :D
  • http://virusler.web.tr/delta-homes-com/
    linkteki adımları uygulayın ben firefox ve chrome dan kaldırdım ie den kaldıramadım işin kötü tarafı bu aslında virüs istediğiniz kadar ayar değiştirin tarayıcıları sıfırlayın,regedit uzantılarını silin fayda etmiyor daha önce buna benzer portalsepeti.com diye bi illet bulaşmıştı mecbur format atmıştım kaspersky bunları bulamıyor diğer anti virüslerdede durum aynı haberiniz olmadan abuk sabuk programlarda kuruyor pc ye bu programları kaldırmanızda çözüm değil pc internete bağlı olduğu sürece virüs kendini yeniliyor bu tarz işlerle uğraşıp insanların canını sıkanların Allah belasını versin
    ha unutmadan verdiğim linkte dahi abuk sabuk program isimleri var delta homes i kaldırır falan denilmiş bunlarada inanmayım o dosyalarda yüksek ihtimal virüslüdür örneğin nette delte homes i silmeyi arattım YAC diye program siler denilmiş ancak vüris pc me bulaştığında ilk kurduğu program YAC idi onu sildim başka bişey kurdu yani o programlarda yalan bilginiz olsun.




  • saol kardeş kesin cözüm adw cleaner.
  • AhmedMesud A kullanıcısına yanıt
    chrome.exe" den sonrasını sil uygula de sonra chrome'u görev çubuğundan sil sonra geri görev çubuğuna ekle geçer :D
  • Simdilik silindi gibi. 2 gun sonra tekrar bakacagim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar çözüm çok basit başlat-ara-regedit-kayıt defterine girin ctrl+f yapıp delta yazıp arattırın çıkan tüm şeylere sağ tıklayıp değiştir deyip boş bırakın, isteyen silebilir :) ben boş bıraktım
  • Bende W8.1 kurulu, bu gün başıma geldi, ofiste aynı anda iki pc birden etkilendi. Nasıl bulaştığını çözemedik. Regedit'te bir sürü kayıt vardı. Bir kısımını sildim hatta delta-homes diye bir software de bulundu onu da kaldırdım. Sonra tek tek uğraşmak yerine sistem geri yüklemeden 4 gün öncesine gittim, yeniden kontrol ettiğimde regedit'te bir şey kalmamıştı. Sadece mozilla'da arama motorları arasında görünüyordu, onu da sildim.
    Şu an için bir şey kalmadı. Diğer arkadaş komple format attı, yeniden kurup ie üzerinden crome yüklediği anda yine enfekte oldu. Ona çözüm aramaya devam ediyoruz.
  • Frattini F kullanıcısına yanıt
    2 gün içerisinde tekrar aynı problem başgösterdi, bu defa AWG indirip onunla temizledim, yaklaşık 1 haftadan bu yana yeniden canlanmadı.
  • arkadaşlar normal pc açıkken silseniz dahi tekrar gelir o yüzden bu tür işlemlerde ana sayfa sorunlarında pc yi güvenli modda açın daha sonra hangi tarayıcıyı kullanıyorsanız o tarayıcının kısayolunu silip ana dosyasından tekrar kısayol oluşturun o sayfanın ismi ise program ekle kaldırda var mı bakın varsa ordan silin eğer bulaşan ana sayfa bir eklenti ise eklentiyi de silin daha sonra regeditten o sayfa ile ilgili arama yaparak çıkan sonuçları silin daha sonrada ccleaner ilede tarama yapıp sonra pc yi yeniden normal başlatın güvenli modda bu işlemleri yapmassanız ne kadarda silerseniz silin geri gelir yeniler yani



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myo_1433 -- 9 Nisan 2015; 16:44:16 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.