|
Merhaba arkadaşlar DeLonghi Rivelia EXAM440.55.BG Tam Otomatik Espresso Makinesi Kasım 2025 te aldım (almaz olaydım) Kahve çekirdeğini ve suyunu iyi seçerseniz espresso ve latteyi orta lezzette yapıyor tabii ki bir baristanın yaptıgı kaliteli kahveyi veya french press le yaptığınız kahve lezzetini bu cihazdan beklemeyin, beklentiyi düşük tutun artıları: bence en buyuk ozelliği uğrastırmadan hızlı kahve yapması ve diğer espresso makinelerine göre az yer tutan güzel dış tasarımı eksileri: Gürültülü, malzeme kalitesi ucuz parlak plastik (berbat) ve çok sorun çıkarıyor, devamlı temizlik yapılması gerekiyor, her ay detaylı temizlik istiyor ve tabii ki bu maliyetli, Lezzet: 3/5 Görüntü: 4/5 Kalite: 2/5 Servis : 1/5 Satış sonrası destek: 1/5 cihazı aldıktan 6 ay sonra cihaz arızalandı ve artık espresso ve latteler çamur suyu gibi çıkmaya başladı, delonghiye garantisi devam edince götürdüm, 20 iş günü geçti hala tamir olmadı, yasal haklarım gereği cihazın çok uzun zamandır tamirde oldugunu yenisinii istediğimi belirttim, merkez bunu kabul etmedi (böyle bir yasal hakları yok kabul etmek zorundalar), tüketici hakları hakem heyetine yazdım, bana ısrarla cihazı değişmeyeceklerini tamir için parça beklediklerini belirtiyorlar cihazı vereli yaklaşık 50 gün oldu Servis takip no: 103044627 Sonuç olarak ben bu cihazı aldığıma pişman oldum kimseye tavsiye etmem Tavsiye isteyenlere F/p kahve makinesi önerim: Ninja Luxe Café Premier Espresso Makinesi 1680 W farklı renkleri: DeLonghi Rivelia Kahve Makinesi EXAM440.55.B inceleme Delonghi Rivelia EXAM440.55.W, Tam Otomatik Lattecrema Kahve Makinesi inceleme DeLonghi Rivelia Kahve Makinesi EXAM440.55.G inceleme #delonghi #rivelia < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkishwizard04 -- 24 Temmuz 2026; 14:31:34 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler