Şimdi Ara

Delonghi rivelia kahve makinesi exam 440 55g FACM inceleme ve servis rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş

DeLonghi Rivelia EXAM440.55.BG Tam Otomatik Espresso Makinesi Kasım 2025 te aldım (almaz olaydım)

Kahve çekirdeğini ve suyunu iyi seçerseniz espresso ve latteyi orta lezzette yapıyor tabii ki bir baristanın yaptıgı kaliteli kahveyi veya french press le yaptığınız kahve lezzetini bu cihazdan beklemeyin, beklentiyi düşük tutun

artıları: bence en buyuk ozelliği uğrastırmadan hızlı kahve yapması ve diğer espresso makinelerine göre az yer tutan güzel dış tasarımı

eksileri: Gürültülü, malzeme kalitesi ucuz parlak plastik (berbat) ve çok sorun çıkarıyor, devamlı temizlik yapılması gerekiyor, her ay detaylı temizlik istiyor ve tabii ki bu maliyetli,

Lezzet: 3/5

Görüntü: 4/5

Kalite: 2/5

Servis : 1/5

Satış sonrası destek: 1/5

cihazı aldıktan 6 ay sonra cihaz arızalandı ve artık espresso ve latteler çamur suyu gibi çıkmaya başladı, delonghiye garantisi devam edince götürdüm, 20 iş günü geçti hala tamir olmadı, yasal haklarım gereği cihazın çok uzun zamandır tamirde oldugunu yenisinii istediğimi belirttim, merkez bunu kabul etmedi (böyle bir yasal hakları yok kabul etmek zorundalar), tüketici hakları hakem heyetine yazdım, bana ısrarla cihazı değişmeyeceklerini tamir için parça beklediklerini belirtiyorlar cihazı vereli yaklaşık 50 gün oldu

Servis takip no: 103044627

Sonuç olarak ben bu cihazı aldığıma pişman oldum kimseye tavsiye etmem

Tavsiye isteyenlere F/p kahve makinesi önerim: Ninja Luxe Café Premier Espresso Makinesi 1680 W

farklı renkleri: DeLonghi Rivelia Kahve Makinesi EXAM440.55.B inceleme

Delonghi Rivelia EXAM440.55.W, Tam Otomatik Lattecrema Kahve Makinesi inceleme

DeLonghi Rivelia Kahve Makinesi EXAM440.55.G inceleme

#delonghi #rivelia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkishwizard04 -- 24 Temmuz 2026; 14:31:34 >

• Sn hocam, ben de delonhi bakıyorum ama baktığım seri Prima Donna aramotica

ya da eletta explore ; sizin cihaz da öyle ucuz değilmiş baktım 35-40 bin bandında. Tavisye ettiğiniz cihaz ninja barista cihazı barı11, sizin cihazın barı 19 yani istediğiniz sıcaklık kıvam sizin makinenizde yaratabilirsiniz. Benim gördüğüm şeyleri yazdım.

cihaz arızası hakkında ne dediler?

Hocam ben de alirken marka bar vs bakmıştım sonradan anladım bunlar isin reklamı, aslinda cekirdek ve su iyiyse makinelerin pek farki yok,

Türkiye'de bazı firmalar müşteri memnuniyetini hiç önemsemiyorlar, Delonghi gibi kalitesiz, müşterisine sahip çıkmayan firmalardan hicbirsey almamak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ECAM450.86.T Kahve İllyy şurup monin ve market suyu kullanıyorum orijinal filtresi internette yok servis bulunduğumuz bölgede yok internette yan sanayi var cibali makine kadar olmasa bile tat olarak gayet iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.