Şimdi Ara

.::Dell XPS M1730 Gamer Notebook (Review & 3D Mark 06 Tests)::. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
28.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1500 usd değil euro cinsinden yazdım dikkat ederseniz oda 3100 tl yapıyor

şimdi gümrükden 3100 tl değerinde ürün geçireceksiniz bunun için %18 kdv uygulanıyor

3500 - 3600 değereinde bi ürün geçirmeye çalışırsanız bunun vergi değeri gümrükde çalışanlar tarafından belrleniyor.

onun haricinde dell den laptopu alcaksınız diyelim kargo ücretini bunlar karşılamazlar girin ups in sitesine orda kargoyu hesaplayın, ben hesapladığımda 250$-300$ gibi bi değer çıkdı amerikadan buraya.

not:verginin dışında pul parasıydı kıl tüy parasıydı gibisinden bi kaç üdeme daha yapılıyor 20-30 tl lik...
  • mesela ben buradaki dell disbrütörüne sipariş etsem o gümrüğe takılmadan gelir mi?fiyatı 1700 dolar olan bir laptopu.
  • 1700 dolar dellin yabancı sitesinden cıkarttığın fiyat ise disbrütor sana gümrüklü kargo ücretli bi fiyat verir.

ben koçsistemle konuşduğumda bu modeli getirtmek istemişdim son kullanıcıya hizmet vermiyoruz demişdi, kurumsal satış yapıyolarmış.

zamanında getirtmek için araştırma yapmışdım bu bilgilerde ondan kaynaklanmakda :d
  • Masaüstü derken tekrar notebook almaya karar verdim. İnş yazın alacağım m1730

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 8 Şubat 2009; 1:21:07 >
  • evet dell distribütöründen fiyat aldım.. t9300-8700m gt sli- 1gb ram(:P) - 320gb 7200rpm hdd... 3900$ + türkye kdv leri dediler.. dalga mı geçiyorlar ne.. yurtdışından alıp gümrüğe takılsa bu kadar olmaz :P

(ram i söylememiştim, işlemci,hdd,ekran kartını söyleyip geri kalanı standart özellikler dedim 1 gb ram koymuş adam.. 4gb olsa fiyat noolurdu acaba xD)
  • Hocam konuyla direk alakali oldugu icin yaziyorum,

Ilginizi cekerse elimde T9300 islemcili, 4GB ddr2 667MHz ram, sli 8700M GTS, 400GB 7200RPM Raid versiyonu var. 2500$. Fiyat pazarliksizdir. Ya da ayni cihazin 160GB 7200rpm olan versiyonu var, 2300$ son. Istanbul, Ankara, Izmir, Antalya ve cevre illerde elden teslim ettirebilirim. Fiyatlar sondur, ilgilene arkadaslara detay verebilirim.

Iyi gunler
  • Maşallah öyle fiyatlar mevcutki..
    Bu yaz Avrupaya gidiş döüş uçak bileti alsam 200€ civarı..
    Notebooku 2000€ + 200€ gibi bir ücretle alabilirim..
    Hemde bir italya milano yapmış oluruz bir günlüğüne..
  • slm arkadaslar...bildigim kadariyla koc sistem kurumsal hizmet veriyor,son kullaniciya hizmet vermiyor...erend hakli bu konuda...konuyla alakali olarak soyluyorum...bu yaz amerika da olacagim.gidis tarihim 4 temmuz..ilgilenen arkadaslar olursa yaz sonu(eylul ya da en kotu olasilikla ekim)geri dondugumde yanimda istedikleri modelleri getirebilirim...aleti istanbul da elden de teslim etme sansim var...

iyi gunler
  • selam arkadaslar....bizim minigin 1280x800 cozunurlukte default ta 3dmark 06 skoru...(kesinlikle oc yoktur)....ram 4 gb aslinda ama bilgisayarda 32 bit isletim sistemi yuklu oldugu icin 3 unu kullaniyor...1 gb bosta su an icin :D

• şu an fiyatı ne kadardır?
  • aletin turkiyede satisi yok biliyorsunuz...aletin fiyati istenilen konfigurasyona gore farklilik gostermekle birlikte ortalama 3200-4000 dolar arasinda degisiyor...tabi bu usa fiyati..bu arada konuyla alakali oldugu icin yaziyorum...bu haftasonu amerikaya gidecegim...turkiye ye geri donusum eylul sonu..eger ilgilenirseniz istediginiz modelleri yanimda getirebilirim ki su an sahip oldugum aleti ben de bu sekilde almistim:D:D...konuyla ilgili arkadaslar bana pm atabilir(pm ler haftasonuna kadar atilirsa ilgili arkadaslarla detaylari gorusme acisindan daha fazla sansa sahip olabiliriz)....

iyi gunler...
  • http://www1.euro.dell.com/content/topics/topic.aspx/emea/contact/edb/turkey?c=tr&cs=trdhs1&l=tr&s=dhs

şurda son kullanıcı sekmesi var. (XPS M1730 sayfasında "Sipariş için yerel Dell Distribütörünüze başvurunuz" linkine tıklayınca karşımıza çıkan sayfa) Buradaki son kullanıcı da yer alan mekanlardan alabilirmiyiz ürünü ? birde türkçe sayfada konfigürasyon seçeneği daha az gibi ingilizce sayfada hazırlayıp bu mekanlardan birine başvurup getirtebilirmiyiz ? Abartı birşey yapmayı düşünmüyorum vergi,kargo ile beraber 4-5 bin TL yi geçmez sanırım orta seviye bi konfigürasyon ?

Edit: Dell'in USA sitesinde topladiğim bilgisayar 2-1.9 bin dolar arasında değişiyor. Türkiyeye gelişi 4-5 bin TL yi geçmez sanırım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zihtumreth -- 2 Temmuz 2009; 1:32:23 >

• daha once de yazdigim gibi aletin turkiye ye satisi yok...distriburtor araciligi ile siparis edebilirsin(bahsettigin son kullanici mekanlarina da danisabilirsin)....yalniz distributorden verecegin siparislerde zaten pahali olan bir alete vergi,kargo ve turkiye distributorun karini da ekleyecegini aklinda tutsan iyi olur.(fiyat baya yukseliyor)..bu konuda daha onceden distributorlere danismis arkadaslarimiz var ve topic in ust kisimlarinda gerekli bilgilere ulasabilirsin...evet orta seviye bir konfigurasyon 4-5 bin tl yi gecmez..uzun zamandir incelemiyordum urunleri...yeni baktim...anladigim kadariyla 8800 GTX sli serili aletleri konfigurasyondan kaldirmislar...ust konfigurasyon olanlar onlardi zaten...orta seviye konfigurasyonlar var sadece....
  • peki teşekkür ederim duymak istediğim buydu. Sanırım konfigürasyonu yaparken US sitesinden yapıp gerekli bilgileri versek olur distribütore ? Dediğim gibi TR sitesinde Customize seçeneği yok sadece bulunabilecek donanimlari yazmışlar ama onlarda eksik.
  • evet usa sitesinde customize yapip buradaki distributor ile baglantiya gecersen yardimci olacaklardir...aletin turkiyeye geldiginde garantisini turkiyeye aldirmayi unutma(distributorde nasil aldiracagin konusunda yardimci olurlar)..eger yerinde hizmet secenegini secersen cok iyi olur...boylelikle herhangi bir aksaklikla senin kapi kapi dolasmana gerke kalmaz,bir telefonla evine teknik elemanlar gelir ve arizayi evinde giderirler...sahsen yasadigim bir tecrube;adaptorum yandi,telefon ettim adresimi aldilar bir gun sonra yeni adaptorle evime teknik eleman geldi ve parca degisim garantisi oldugu icin sorgusuz sualsiz eski aleti aldi yenisini verdi ve gitti...simdiden hayirli olsun....

iyi gunler
  • Dell'in sitesini sabahtan beri takip ediyorum customize kısmını. Sabah ilk olarak listeden birkaç donanım kaldırdılar. aradan bikaç saat geçti bazı donanımların fiyatlarını düşürdüler. aradan yine bikaç saat geçti bu seferde bilgisayarların başlangıç fiyatları düştü. Fiyatlar sürekli böyle değişirse biz ne kadar vereceğimizi nasıl anlicazki Biraz şansım varki bikaç adım ötemde Dell'in satışını yapan bayi var. Bugün arkadaşım gitti konuştu çok fazla fark olmaz demişler. Yarın ben gidip tam fiyat öğrenicem. tabi 1 günde bu kadar değişen fiyatlar 2 haftaya ne olur tahmin bile edemiyorum. Eğer öğrenebilirsem buraya Dell'in sitesindeki fiyat ile verdikleri fiyatı yazarım. Ne kadar fark olucak bende çok merak ediyorum.
  • benim abim bu bilgisayarı 3 yıl önce danimarkadan getirttirdi ve bu bilgisayar tamamen profesyoneller için yapılmış bios ayarlarından fanlardaki rengi değistirebiliyorsun ve hoparlörler mükemmel abimin mesleği yazılım mühendisi bu arada şimdi bilgisayar benim elimde ve bu benim 4. bilgisayarım bu bilgisayarın fiyatı 4500 tl 12 yaşında birine göre çok bilgisayar değistirdim görüntü kalitesi mükemmel onun için call of duty 8 bile hiç dert değil bu arada call of duty 8 çıktı bu bilgisayarla oynuyorum ve standart arada sırada takılma oluyor ama tek kelime ile bu bilgisayar mükemmel 4 bilgisayar değistirmiş birine göre en bilgisayar masaüstü bilgisayar alıcaksanız masaüstü alın hoparlörleri film izlemek için ideal ayrıca
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.