Şimdi Ara

.::Dell XPS M1730 Gamer Notebook (Review & 3D Mark 06 Tests)::. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
28.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada, fiyatını yazayım biline; 2000 dolar; pazarlıksız :D

Kimseyi korkutmasın ama, bu alet geldiğinde klavyesinin ışığı çalışmıyordu. Türkiye'de iken Dell'i aradım, yeni klavye ile geldiler (yaklaşık 5 gün içinde, benim ofisime geldiler ben bir yere gitmedim) değiştirdiler. Öyle, aletin içini falan da açmadılar. Ram değiştirmek kadar kolay bir işlemmiş klavye değiştirmek, gözümün önünde 5dkda halletti adam.

Acaba garanti problemi olur mu diye düşünenler için ;)
  • bu alet turkiyeye geldimi? olası en ust konfigurasyonunun fiyatı ne kadar bilen varmi?..
    gordugum kadariyla core2 Extreme İşlemci X9000 2,80GHz ve Dual 512MB GeForce Go 8800M GTX ekran kartı olan (ayrıca burda 256+256 mı yoksa 512+512 mi kastediliyor?!!)) arti blueray destekleyen konfigurasyona sahip olan su an mumkun olan en ust bunun fiyatına dair bi bilgisi olan varmı acaba??
  • slm arkadaslar...bu alet tr de yok...muhtemelen de gelmeyecek...olası en ust konfıgurasyonu 5000 doların uzerınde dıye bılıyorum...ekran kartları 512+512...toplamda 1 gb paylaşımsız ekran kartı oluyor...
  • Alet turkiyede var ve fiyatı 4.800 TL civarındadir.
  • Merhaba arkadaslar,

Umarim buraya yazmamda sakinca yoktur.
    Yurtdisindan isteyen arkadaslara temin edebilirim, su anda elimde 8700gts ve sli 8700gts olan modeller var. malianaconda nickli arkadasa da ben getirmistim cihazi. Daha sonra yeniden getirdim ama cok kisa surede satildi, 8800gtx olan cihaz 2 adet 512MB gddr3 hafizaya sahip. Mart ayi sonunda 2 adet daha gelecek buyuk ihtimalle. Ozel istek olursa, extreme islemcili olarak da saglayabilirim.

Iyi gunler
  • cemboya buradan yardimlari icin tekrar tesekkur ederim...quarantined...tr de satisini hic gormedim aletin...nerede satildigi konusunda bilgin varsa paylasabilir misin arkadasim?
  • Tesekkur ederim yorumun icin Mehmet Fatihcim.
  • malianaconda kocsistemde mevcut.
  • koçsistem dell laptop satışı yapıyor mu? google a yazdığımda sitelerine giriyorum ama öyle birşey bulamadım, sadece bazı haberlerde "koçsistem dell in türkie ditribütörü oldu" yazıyor ama laptop satışlarını bulamadım.. sadece "sahibinden" gibi sitelerde mevcut bu bilgisayarlar..
  • az once kontrol ettim..
    bir ornek vereyim...

x9000 2.8 cpu 800ghz 6MB cache
    17" 1920x1200 ekran
    4 gb ram
    2 tane 500 luk hard disk
    bluray yazıcı ve oynatıcı
    9 celli pil
    vista home
    3 yıl yerinde servis..
    tek sorun klavye tr olacakmı bilmiyorum..
    dual 512mb geforce 8800GTX card
    4800 dolar turkiye teslimi

tabi bu cok cok ucuk bi alet oldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgadell -- 3 Şubat 2009; 23:34:55 >
  • Baska bir ornek

t8100 2.1 cpu 800ghz 3MB cache
    17" 1920x1200 ekran
    2 gb ram
    120 luk hard disk
    dvd writer
    9 celli pil
    vista home
    3 yıl yerinde servis..
    tek sorun klavye tr olacakmı bilmiyorum..
    256mb geforce 8700

2310 dolar turkiye teslimi
    tabi + kdv leri...
  • Bu kadar para vereceksem bunu alırım...

Precision M6400
    extreme wx9300 12mb cache
    1920x1200 LED ekran
    8 gb ram DDR3
    320 gb hdd
    2x blueray dvd rw
    9 cell pil
    1 GB Nvidia ekran kartı
    3 yıl yerinde servis
    sadece 5140 dolar + kdv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgadell -- 4 Şubat 2009; 0:01:23 >
  • tr ye geliş miktarı sıfır olanların fiyatı uçuyor
    refurbished ürün aldığında ki "açılmış tamir edilmiş" anlamına geliyor , bunu almak daha mantıklı
    sıfır ürüne verdiği garantiyi dell bunada vermekdeymiş, yabancı sitelerde dellin refurbished ürünleri baya sağlam çıkdığından bahsedilmiş

fiyat olarak baya bi düşüyo bu ürünleri aldığında
  • kardeş kocsistemde bilgisayar toplamışsın ya onun linkini verirmisiniz?ben bulamadımda.
  • dell in kendi sitesinde topluyosun bilgisayarı.. dell.com.. o fiyata vergi kar falan koyup türkiyeye getiyorlar sanırsam 4-6 hafta içinde..
  • amerikadan türkiyeye laptop geldiğinde üstüne % kaç ekliyoruz peki.
  • işte ben de onu merak ediyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Excalibur93

amerikadan türkiyeye laptop geldiğinde üstüne % kaç ekliyoruz peki.

Bu soruya kim cevap verecek
  • 250 usd veya 300 usd kargo tutuyor hızına bağlı olarak değişiyor.

+18% kdv ekleyin, 1500€ kadar %18 ekleniyor eğer bu değerden fazla ise gümrükden geçerken değerine göre tekrardan vergi hesaplanıyo.

gidip yerinde almak daha ucuz :D kargolatmakdan
  • peki bu 1500$ kdv ve kargo dahil mi 1500$ olacak yoksa alacağımız ürünün fiyatımı 1500$ kadar mı olacak?birde 1500$ ı geçince ne kadar ek ücret daha alınıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Excalibur93 -- 7 Şubat 2009; 9:22:16 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.