Şimdi Ara

.::Dell XPS M1730 Gamer Notebook (Review & 3D Mark 06 Tests)::. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
28.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ekran kartı bildiğim kadarıyla 8800 gtx ise 256 bit. Diğerlerini tam olarak bilmiyorum....
  • xps m1710 umdan buna terfi etmek isterdim açıkçası. Ekran kartı SLI 8800 GTX olmalı ama bi de extreme X9000....
  • quote:

Orjinalden alıntı: sam_6

xps m1710 umdan buna terfi etmek isterdim açıkçası. Ekran kartı SLI 8800 GTX olmalı ama bi de extreme X9000....

yenilenmiş versiyonunda 8800m gtx sli bulunmakta.
  • Merhabalar,

Ilgilenen olursa, Mayisin 20si gibi kismet olursa 1 adet DEll XPS M1730 modeli gelecek.

ozellikleri asagidaki gibidir

17" UXGA truelif 1920x1200 cozunurluk ekran
    T8300 penryn 2.4 Ghz core 2 duo islemci
    4GB ddr2 ram
    smoke grey kasa
    256mb nVidia GeForce 8700GTS w/AVIA PhsycX Accelerator
    DVD+/- cift katman yazici
    160GB 7200RPM sata
    pro Wireless
    9-cell battery

2350$ tek fiyat. pazarlik yoktur

Urun Dell outletde certified refurbished olarak alinmistir ve 1 yil Koc sistemde geceri garantisi vardir.
    elden teslim edilecektir.
    ilgilenen arkadaslar PMden ulasabilirler. baska ozelliklerde isteyen arkadaslar olursa, saglamaya calisirim.

iyi gunler
  • M1730 a 1 ekran kartı daha eklediler, fiyatı cok fazla gerci ama.
    Artık M1730 da NVIDIA® SLI™ Dual GeForce® 8800M GTX with 1GB GDDR3 Memory ekran kartı secenegi de var. Bu ekran kartıyla 3DMark skoru 11-12k olur artık :D
  • XPS M1730

XPS M1730 Laptop: Intel Core 2 Duo Processor T7500 (2.2GHz/800Mhz FSB, 4MB Cache)
    Genuine Windows Vista Home Premium

2 GB DDR2 SDRAM 677MHz (2 DIMMs)

120 GB Free Fall Sensor Hard Drive (7200RPM)

256MB NVIDIA 8700 GTS

3945 802.11a/g Wireless Mini Card

Dell Travel Remote Control
    9 Cell Primary Battery

Microsoft Works 8.5 with MS Office Trial Version Software

230W Power Supply

8X DVD +/- RW w/dbl layer write capability

17 inch Wide Screen WUXGA TrueLife LCD Panel

XPS M1730 Laptop: Intel Core 2 Duo Processor T7500 (2.2GHz/800Mhz FSB, 4MB Cache)

Bluetooth Wireless Card 355

System Color
    Sapphire Blue

Boyle ozelliklere sahip bir m1730 hakkinda dusunuceleriniz neler?
  • Canavar mübarek canavar son sistem full force.
  • PCMark05 Skoru 2.8 GHz (overclocksuz)

PCMark05 Skoru 3.4 GHz (overclocklu)

arkadaşlar benim bildiğim laptoplara overclock olmuyo
  • selam arkadaslar...ben de DELL lendim artik :D..aleti almadan once arastirdim baya....eger laptopta performans istiyorsaniz kesinlikle tavsiye ederim...3d mark 06 dan 12-13k yi goruyorum su anda ki aletin driverleri falan yenilenecek daha....
  • aletin ozellikleri asagida yazili...yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar....

-islemci:intel core 2 duo T9500 2.6 ghz 800 mhz 6 mb L2 cache
    -isletim sistemi:windows vista ultimate service pack 1
    -RAM: 4GB DDR2 SDRAM @ 667MHz
    -ekran karti:1 GB Nvidia 8800 GTX SLI ddr3
    -Ekstra: AGEIA PhysX physics hızlandırıcı
    -HDD:200 GB 7200 RPM free fall sensor
    -Ekran: 17 " WUXGA (1920x1200) ultrasharp truelife wide screen Full HD 1080p support. with 7ms response time means no ghosting
    -Optik Sürücü: 8x CD/DVD burner (DVD+/-RW) with doublelayer write capability
    -Ses: High definition 2.0 HD stereo sound with Integrated subwoofer
    -Wireless: Intel 4965AGN Wireless N Mini Card, Bluetooth, IR
    -Kamera: Web camera
    -Batarya: 9 Hücreli pil
    -Portlar: Multimedya Kart Okuyucu, DVI, S-Video, 4 adet USB 2.0 port, FireWire IEEE1394, ExpressCard 54, Mikrofon, 2 adet kulaklık çıkışı, SPDIF, Ethernet
    -agirlik:4.5 kg

• abi herşey manyak olmuş da, bi tek ram lar sırıtıyor, dell hala montevina platformuna geçemedi ya tilt oldum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendux -- 6 Eylül 2008; 11:28:08 >
  • arkadaslar ben bu xps m1730 ile asus gs2 arasinda kaldim acaba hangsini almaliyim bi tavsiyede bulunsaniz walla super olcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: malianaconda

aletin ozellikleri asagida yazili...yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar....

--ekran karti:1 GB Nvidia 8800 GTX SLI ddr3
    -Ekstra: AGEIA PhysX physics hızlandırıcı
    -agirlik:4.5 kg

sistem güzelmiş.. hayırlı olsun.. bi de bu kaça maloldu sana & nerden?
  • sagolasin...amerikadan getirttim arkadasim...malum alet turkiyede yok hala..gelecegi de belli degil...ayrica geldiginde fiyatinin pek de ic acici olacagi dusunulemez...3900 dolar civarina maloldu bana..ama her kurusuna degdi..asus g2 ile kiyaslanmaz bile...hem tip olarak,hem de performans olarak fark atar....
  • tr satıs gordum bunu ama kararszm
  • tr de nerede gordun satisini arkadasim?
  • eger alacaksan bu aleti kacirma derim...fiyat da uygun...alet tr de yok...adam o aleti yurtdisindan getirmis..dell refurbished yaziyor cunku...
  • ben suan ingilteredeyim,yaklasik 1 ay sonra turkiyeye donerken t9300 islemcili , nvidia 8800 gtx sli li versiyonundan alicam nasipse.ebay de 1500 pound civarina bulunuyor.aleti edinburgh'da pcworld de inceledim:aletimizin pil dahil kasa agirligi 5 kg,sarj aletide 1 kg:D sajr aletinin neden bu kadar buyuk oldugunu sordugumda bilmiyorum yanitini aldim,cidden suan en merak ettigim konu bu :P pcworld de oldugu icin oyun yukleyip oynama sansim olmadi ama malzeme kalitesi acisindan konusucak olursak fiyati ve markasindan da anlayabileceginiz uzere kusursuz bir alet....
  • Arkadaşlar, bu aletten bende bir tane var :)

Yaklaşık 1 ay kadar kullandım, yukarıda bahsedildiği gibi, gerçekten de güçlü bir alet. Ama, şirkette başka notebook var, bir onu bir bunu kullanmak olmuyor. bende eskimesin diye kutuladım kaldırdım. Nisan 2009 a kadar garantili, almak isteyen olursa, satarım. Özellikleri şöyle;

Core2Duo T8300 2.4 Ghz Penryn
    2 Gb 667 Mhz Ram (Vista 32bit zaten en fazla 3 gb destekliyor, rami kullanıcı da arttırabilir kolay iş)
    160Gb+160Gb Raid0 Stripe Ultra performans Toplam 320 GB Harddisk

Geforce 8700 GT ve Ageia PhysX Render - Ekran Kartları

diğer özellikler zaten bu üründe standart;

1920x1200 WUXGA ekran
    DVD writer,
    Bluetooth, wireless
    Işıklı klavye

felan filan.

Ürün sıfır sayılır. dediğim gibi zaten kutusunda, ilgilenenler bana mesaj atsın mail atsın, görüşürüz, yipekci@gmail.com

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.