Şimdi Ara

Dell, XPS 13 ve XPS 15'i güncelledi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Macbook pro 13" ile bunun arasinda kalmistim ala sagolsun drlli gorup kullanma sansim bile olmadi ustune vatan bilgisayar calisanlari dellin tr dem cekildigini garanti konusunda cok sorun cikarabilecegini soyledi. Mecbur rotayi apple a cevirdim .s
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

Macbook pro 13" ile bunun arasinda kalmistim ala sagolsun drlli gorup kullanma sansim bile olmadi ustune vatan bilgisayar calisanlari dellin tr dem cekildigini garanti konusunda cok sorun cikarabilecegini soyledi. Mecbur rotayi apple a cevirdim .s

Selam

Dell türkiye pazarında gayet hızlı ilerliyor bu tip ürüler prosupport desteği ile geliyor yani garanti süresi boyunca herhangi bir sorunla karşılaştığınızda 24 saat içinde eğer anadoludaysanız 72 saat içinde yerinde destek hizmeti veriyorlar

Bilginize
  • nesimiko N kullanıcısına yanıt
    Ben o sistemin kalktigini okumustum. Birde gorup deneyimleyebilecegim bir yer bile bulamadim artik yapacak bisey yok gorup denemek bile bukadar zorken okadar para verip almak cok mantikli gelmiyor artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dell iyi urun uretiyor. vergilerle bi araba parasına satılan urunu kimse almaz. satışlar dusukse ben olsamda ulkede faliyet göstermem. Dellin satıldığı ulkelerdeki gelir seviyesi , bizdekinin 4 katı en az. Agzı kokan adam niye gidip pahalı notebook alsın.

Alın size anekdot:
    2015 senesinde kişi başı milli gelir eridiği için ancak 2018'in başında 2014 teki gelir seviyesine ulaşıyoruz. Ama bunu hangi takıma hangi transfer var, onu bilen yurdumun insanı bilmez.
  • Güzel ama bu ülkede açmak zor.
  • Dell XPS 15 9550 512 GB SSD olanı Almanya'dan 1755 € (VAT sız aldım) aldım. Siparişte Qwerty English klavye istemiştim ama Almanca geldi maalesef. Zamanım olmadığı için değiştirmeyi bekleyemedim. Sanıyorum Dell Türkiye klavyemi değiştiremeyecek ve ben sticker yapıştıracağım :(
    Henüz kurmadım birde Win10 pro Almanca işini de çözemem gerekecek.
    Meret ;)

• Arkadaşlar Piyasanın en iyi fiyatları ile Webdenal da XPS 13 ve 15 modelleri var şuanda.
    Bekleyenler kaçırmasın.
    Elimdeki cihazları satabilsem 15" modelini hemen alırım.

http://www.webdenal.com/store/searchExec.jsp?idCategory=85&from_mysearch_form=1&mysearch=dell+xps
  • Bilgisayara 7.500 versem hanım beni eve almaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanan varmı. Bana bi ulasabilirmi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.