bunun dışında Asus P525 ilgimi çeken bir alet, kararsız kaldım.. help pls
x51v yi ben kullanıyorum. telefon ozelligi aramıyorsan piyasadaki en iyi PDA dir. ekran kartı, VGA ekran ve hızlı bir işlemciye sahip.
asus 525 ile X51V alakasız aletler yani. biri telefon biri ise Pure PDA
haydaaaa:) ben de diorm super alet, ama megersem cep tel. degilmis, gsm ozelligi yokmuss:D neyse artik baska bisi bakmak gerek.. eyw
quote:
Orjinalden alıntı: bundle
x51v yi ben kullanıyorum. telefon ozelligi aramıyorsan piyasadaki en iyi PDA dir. ekran kartı, VGA ekran ve hızlı bir işlemciye sahip.
asus 525 ile X51V alakasız aletler yani. biri telefon biri ise Pure PDA
Dell bu tip ürünlerinin üretimini durdurdu zaten
peki bunun sıfırını nereden bulabiliriz Türkiye' de. internet ya da ankarada satılan yer varsa olabilir. 6815 ya da p525 e bakayım diyordum ama cep telefonu özelliği olan pdaların gsm özelliğinin zaman zaman (benimkinde çok sık olurdu) kilitlenmesinden dolayı ceptel+pda kombinasyonunu düşünüyorum bende.
uygun fiyatlı x51v olursa onu da düşünüyorum ciddi ciddi...
Kesinlikle tavsiye ederim, bende var ve ÇOK memnunum, 624 MHZ hız, VGA ekran vs var;) Ama Dell SHAD' ın da dediği gibi üretimini durdurdu PDA' ların... Başka bir markaya yönelmen daha iyi olabilir destek vs açısından.
peki tavsiye varmı? aynı özelliklerde ya da yakın özelliklerde. hatta gps de olsa tam süper olur
ayrıca x51v nin turkiyede satısı yok. yurtdısından alman gerekiyor ben almanyadan aldım. vga ekran istiyorsan acer n321 bakılabilir, telefonsuz olan bi cihaz bu da.
Telefon özelliği olan bir Hp 6815 veya Asus p535 al derim.Telefon özelliği kesmezse sadece ppc olarak kullanırsın.Fakat kullandığında göreceksin öyle aman aman bir sorun yok.Bence 2 ayrı cihaz yerine tek cihaz kullanmak daha pratik.
cetvel haklı bence, gunluk genel kullanım icin bir cihaz alacaksan en güzeli 6815 ya da 535. yok; vga ekran, hızlı işlemci lazım özel uygulama geliştirecegim ya da kullanacagım diyorsan sadece pdalara yönelmek daha mantıklı.
vga ekran konusuna gelince evet su an destekleyen program sayısı cok az durumda, aynı HD ready televizyon gibi dusunulebilir, kanalların hd tv yayını yok ama alıyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: cetvel
Telefon özelliği olan bir Hp 6815 veya Asus p535 al derim.Telefon özelliği kesmezse sadece ppc olarak kullanırsın.Fakat kullandığında göreceksin öyle aman aman bir sorun yok.Bence 2 ayrı cihaz yerine tek cihaz kullanmak daha pratik.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme