Şimdi Ara

Dell Vostro 5568 FG50F81N i7-7500U

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar , bu alttaki laptopu almayı düşünüyorum. Asıl amacım kodlama yapmak , autocad, matlab falan kullanmak belki de photoshop. Oyun oynamak ikinci planda kalıyor. Bu laptop hakkında düşünceleriniz , varsa daha sağlam bilgisayar önerirmisiniz?

Dell Vostro 5568 FG50F81N i7-7500U 8GB 1TB 4GB GF940MX 15.6 FreeDos
    http://www.ebrarbilgisayar.com/dell-vostro-5568-fg50f81n-i7-7500u-8gb-1tb-4gb-gf940mx-156-freedos-pmu358339

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cezaalp -- 18 Eylül 2017; 21:20:36 >

• Dell 5468'in bi üst versiyonu bu sanırsam. 5468 hafif ve tasarım cihaz , klavye aydınlatması var ve mobilitesi yüksek. Tek eksiği fullhd olmamasıydı ve bu cihazla o eksiği de gidermişler. ssd koysalardı tadından yenmezdi ama yine de kesinlikle alıncak cihaz. Aynı özelliklerde bu fiyata başka cihaz görmedim
  • Merhaba ürünü aldıysanız deneyimlerinizi ve fotoğrafları paylaşır mısınız? Kasa alimünyum mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aceraspireseries A kullanıcısına yanıt
    Merhaba , arkadaş için bakıyordum , Casper'in 3500tl'ye bir notebookunu aldı.

O paraya monster alsa daha iyiydi bence ama geçti artık , zaten memnun aldığı bilgisayardan.
  • Arkadaşlar Merhaba,

Linkte bahsedilen bilgisayar ile bende ilgileniyorum. Bu doğrultuda acaba bilgisayarı alıp deneyimleyen oldu mu? HDDin gürültülü çalıştığı ve yavaş bir bilgisayar olduğu ile ilgili bazı yorumlar okudum. Bu kapsamda deneyimlerini paylaşabilecek olursa çok sevineceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.