Şimdi Ara

Dell vostoro 5468 hakkında bilgi verecebilecek var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.
    Dell vostoro 5468 almayı düşünüyorum ama aklımda bir kaç soru işareti var;
    1- Bazı yorumlarda ekranı Full HD mat olarak belirtiyorlar ama ben satış sitelerine baktığımda böyle birşey görünmüyor.
    2- Parmak izi okuyucu mevcutmu aynı durum buaradada geçerli çoğu görselde mevcut.
    3- Pil durumu uzun gidiyor mu?
    Kullanan arkadaşlar deneyimlerini aktarırsa çok makbule geçer. Asus hariç başka tekliflerede açığım 14" olması şartıyla.
    Teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • hocam maalesef ben de sizinle aynı durumdayım. günlerdir bu konuda ve dell'in konusunda yazıyorum ancak bilgi veren kimse olmadı. ürün her yerde bulunmadığı için gidip inceleme şansım da yok. internet üzerinden satan birkaç yerle görüştüm ancak kapalı kutu sattıklarından yine göremiyorsunuz.

    bu arada ben 256 ssd'li ve freedos olan modelini (G20F82N) istiyordum ve fiyat olarak 2500-2600tl seviyelerindeydi. ancak şimdi baktığımda çoğu yerde tükenmiş. olan yerlerde de 2900-3000tl seviyelerinde. ebrar bilgisayardan aldığım bilgiye göre belirttiğim model 9 eylülden sonra stoklara girecekmiş, bilginiz olsun.
  • the_wind222 T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Özelik ve fiyatı cazip ediyor YouTube de görsel video mevcut ama tam detaylı bilgi verecek birisi olsaydı çok daha iyi olurdu.



    Ben bu 3 bilgisayar arasında kaldım inspiron full hd uhd ama ekran kartı çok kötü vostro 5468 şuan için ideal görünüyor



    Dell inspiron 5378



    1-http://www.hepsiburada.com/dell-inspiron-5378-intel-core-i5-7200u-8gb-256gb-ssd-windows-10-home-13-3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-tg20w8256c-p-HBV000007EZFA



    Dell vostro 5468



    2-http://www.hepsiburada.com/dell-vostro-5468-intel-core-i5-7200u-8gb-256gb-ssd-gt940mx-freedos-14-tasinabilir-bilgisayar-g20f82n-p-HBV000004FNFP



    Lenovo ideapad 320s



    3-http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-ideapad-320s-core-i5-7200u-2-5ghz-8gb-ram-256gb-ssd-14-2gb-w10-notebook.html

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sawat21 S kullanıcısına yanıt
    hocam kesinlikle birebir aynı cihazlara aynı şekilde bakmışız.

    bugüne kadar satın aldığım ve çalıştığım şirketlerin verdiği laptop'lar da dahil olmak üzere tüm hayatım hp ve lenovo üzerine kuruluydu. işin açıkçası bu iki markadan çok sıkıldım. bu sebeple ve biraz daha ağır olması, ekran kartının nispeten düşük olması ve maliyein daha yüksek olması (freedos alırsanız 210tl'ye windwos 10 kutulu alabilirsiniz. toplamda da nereden baksanız 300-350tl cebinizde kalır) sebebiyle belirttiğiniz lenovo'yu eledim. ekran kartı dedim ama bilgisayarda oyun oynayan biri değilim. sadece insan olmuşken iyisi olsun diyor.

    birkaç servis ve satıcı ile görüştüm. onlar dokunmatik ekranları tavsiye etmediler. açıkçası ben de çok hoşlanmıyorum. zaten bunları eleyince ya vostro ya da xps serisi kalıyor ki xps serisi süper ama fiyatları da süper :)

    eğer benim gibi acil ihtiyacınız varsa elinizi çabuk tutmalısınız. gördüğüm kadarıyla hızla tükeniyor. eylül ayında bir partinin geleceği söylendi ama eylülde gelir mi aksilik olur mu ve en önemlisi gelen yeni partinin fiyatı farklı olur mu hepsi soru işareti.




  • the_wind222 T kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam size katılıyorum. Dell xps serisi, hp envy serisi , specturm serisi çok iyi ama fiyatları çok. Benimde kafamda dell vostro 5468 var onu almayı düşünüyorum.



    Vatan bilgisayardan aldığım Asus marka k555uq marka cihazın piksel sorunundan dolayı garantiye gönderdim. Sorunu çözmediler tekrar gönderdim klavye ve şarj adaptörü kırık geldi ve suçu bana attılar. Bende hakem heyetine başvurdum kararın çıkmasını bekliyorum. Karar açıklanınca çok büyük ihtimal ile dell vostro 5468 alacam. Vatan bilgisyar müşteri hizmetlerinin belirttiği doğruysa servis olarak en iyi markalar Lenovo ve hp olduğunu belirttiler. Umarım dell konusunda başımız ağrımaz. Vatan bilgisayardan asus marka ürün almayın belirtmek istedim. Yaklaşık 4 aydır bilgisayarsızım kararı bekliyorum. Belirttiklerine göre %90 ücret iadesi alırmışım. İnşallah karar bu yönde olur.



    Kasa olarak donanım olarak çok hoşuma gitti. Tek dezavantajı ekranın fhd olmaması diğer bütün donanımlar yerli yerinde tabi fiyatına göre.



    İlginizden dolayı teşekkür ederim karar verme oranında baya etkili oldunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sawat21 -- 17 Ağustos 2017; 14:24:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sawat21 S kullanıcısına yanıt
    rica ederim ne demek. umarım sizin durumunuz da olumlu sonuçla neticelenir.

    asus hiç düşünmedim, düşüneceğimi sanmıyorum. onun da belki iyi serileri vardır ama asus'un bendeki izlenimi şöyle; görünüş olarak çok güzel ürünler yapıyorlar. tasarım vs. çok iyi ama o kadar. ürünlerin kalitesi, servis kalitesi tartışılır. mutlaka her servis ile sorun yaşayanlar olmuştur. sizin çok memnun kaldığınız servisten başkası kavga ederek çıkmış olabilir. genel duruma bakmak lazım. ha gönül isterki hiç servise gitmesin.

    ben fhd olmamasını dezavantaj olarak görmüyorum en azından benim için değil. oyun oynamıyorum, film izlemiyorum. rutin internet işleri, mail ve office işleri için kullanıyorum. yapmadıklarımı yapsam da 14" için çok da fark etmez düşüncesindeyim.
  • the_wind222 T kullanıcısına yanıt
    Aynen bende araştırma iş için bazen film izlerim diye alıyorum. İnşallah ekranı o kadar kötü değildir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de konuyu takibe alayım, aynı modele baktığım arkadaşlar güzel güzel yazışmış

    Mevcutta 13.5" bir şirket bilgisayarı kullanıyorum. 14" hemen hemen aynı boyutta. Özellikleri tatmin edici. Piyasaya göre tatmin edici diyelim hadi. 14 inç olduğu için full hd olmaması çok sırıtmaz sanırım. Oyun olarak da Football Manager yeni oyunlarını ve CS Go'yu kaldırsın yeter benim için.
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    O oyunları çok rahatlıkla kaldırır bir problem yaşamazsın. SSD'nin yanında hdd olsa çok iyi olurdu. İndirim bekliyoruz bakalım. Cihazı uzun süre kullanan arkadaşlar deneyimlerini yazarsa süper olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sawat21 -- 17 Ağustos 2017; 16:13:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sawat21 S kullanıcısına yanıt
    hocam bu arada nereden nasıl bir indirim bekliyorsunuz? ona göre ben de kovalayayım :)
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    hocam yanlış anlamayın bilmediğim için soruyorum; "özellikleri tatmin edici, en azından piyasaya göre" demişsiniz. ekranı haricinde tatmin edici olmayan hangi özellikleri var? tabii 6000-7000tl'lik modellerin özellikleri haricinde :)
  • the_wind222 T kullanıcısına yanıt
    Ben Hepsiburada ve ebrarbilgisayar sitelerine bakıyorum free dos istiyorum daha ucuz oluyor. Şuanki fiyatı 2800 Birazda düşerse güzel olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dell vostro 5468 lerin hiçbirinde panel full hd bile değil. 2017 yılında 2800 tl verip alınan leptobun full hd olmaması şaka gibi. En azından lenovo ideapad 510 gibi serilere bakın.
  • Sawat21 S kullanıcısına yanıt
    anladım hocam. dediğim gibi ebrar bilgisayara 9 eylülden sonra gelecekmiş. gerçi sizin vaktiniz var :)
  • furkan1zek kullanıcısına yanıt
    Dell 14" olması benim için önemli birde işçilikte bence dell daha üstün. Daha iyi dizayn var. Bana göre tek eksi yani fhd olmaması tabi tercih meselesi. Mesela ben Lenovo ideapad 510 nun kasasını sevmiyorum kaba ve ucuz işçilik gibi duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sawat21

    Dell 14" olması benim için önemli birde işçilikte bence dell daha üstün. Daha iyi dizayn var. Bana göre tek eksi yani fhd olmaması tabi tercih meselesi. Mesela ben Lenovo ideapad 510 nun kasasını sevmiyorum kaba ve ucuz işçilik gibi duruyor.

    Anlıyorum. Ben ideapad 510 u inceleme şansı buldum ancak dell vostro yu hiçbir teknoloji mağazasında görmediğimden bilemiyorum. Haklı olabilirsiniz. Açıkçası full hd olmayan panel 14 inch ekran bile olsa pek kabul edilebilir durmuyor. Özellikle bir full hd 1080 p panele birde 720p panele bakınca insan aradaki farkı çok net görüyor. Bence bu çok büyük bir eksidir.

    Yukarıda yazdıklarınızı okudum. Boşuna 700 tl fazladan ssdli modelin düşmesini beklemek yerine 2100 tl ye bunu alıp kendiniz msata ssd ile yükseltebilirsiniz.( site yükseltilebilir olduğunu belirtmiş. Yinede doğruluğu araştırılmalı.)
    http://www.ebrarbilgisayar.com/dell-vostro-5468-g7200f45n-i5-7200u-4gb-500gb-14-freedos-pmu357952




  • furkan1zek kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam ama dediğim gibi 14" olması daha iyi benim için taşınması kolay. Bence Lenovo ideapad 510 karşı HP daha mantıklı buluyorum. Dediğiniz gibi arada 700 tl fark var tartışılır. Hp bu modelide acayip cezbediyor .



    http://www.hepsiburada.com/hp-15-cd012nt-amd-a12-9720p-16gb-512gb-ssd-radeon-530-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-2gq07ea-p-HBV000006M31K?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhabalar cıhazı yazdan beri inceliyorum. Yakından inceleme fırsatım da oldu kullanıcılardan yorum da aldım paylaşayım sizinle.
    Ekranı full hd değil tn panel ve hd. Dellin sitesinde fullhd modeli de var diyor ama türkiyede yok galiba.
    14inçlik bi ekrana 720p yeterli geliyor hiç gözüme batmadı.
    Kalvyesi klasik mükemmel dell klavyesi , alttan aydınlatması var hoş.
    Ortada dell logosunun altında biraz fazla ısı hissettim
    Oyun oynarken fazla ısınıyormuş bi kullanıcının dediğine göre (i5 li model)
    Yabancı forumlarda cihaza taş gibi diyenler de var.
    Mobilitesi iyi.
  • simsekmakkuin kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam baya faydalı oldu bilgi vermen. Zaten oyun için alınmaz bu bilgisayar belki orta sınıf oyun vs veya online bir kaç oyun. Ben oyun için masaüstü bilgisayar tercih ediyorum. Laptoplar iş için taşınabilir kolay vs. 3000 tl taş gibi bir kasa kurulur 1000 tl ekran ve geri kalan ekipmanları alınır kulaklık hariç. Görüşüm bu yönde mağazalara bakıcam canlı görebilirsem iyi olur.



    Sormak istediğim bir konu daha var hocam bazı görselde sağ tarafta klavyenin yanında çukur gibi birşey var o parmak izi okuyucu mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocalar bende ets 2 farming simulator 2017 gibi kucuk oyunlar ve tasinabilirlik icin bu cihaza bakiyorum. Bana uygun mudur ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.