Şimdi Ara

DELL UltraSharp Serisi Kullanıcılar Kulübü (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.010
Cevap
15
Favori
55.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.donanimhaber.com/monitor/haberleri/BenQdan-AMVA-panelli-ve-WLED-arka-aydinlatmali-27inc-monitor-GW2760HS.htm
    Bu monitör tam senlik fiyatıda çok pahalı sayılmaz,yorumlarına baktım herkes olumlu şeyler söylemiş 4ms tepki süresi hemde amva panel.
    Bide samsung LS27D590CS curved var 1200 den başlıyo ama buda va panel kullanıyor ve tepki süreside 4ms sadece,yalnız bu monitörün fiyatını çok şişirmiş samsung ilerde buda 900 küsurlara satılır bence.
    İstersen bi incele derim eğer sende benim gibi bleed,glow istemiyosan bu tip panellerden seçmen lazım.

• Dell E2214H nasıldır ? ultrasharp a bütçem yetmiyor ama bu modeli almak istiyorum.

Tatmin edermi ve Dell marka olarak nasıldır ? garanti ve ürün kalitesi olarak. teşekkürler
  • merhaba,

dell u2515h modelini almayı planlıyorum. yalnız epey bir araştırmama rağmen bağlantı konusunda emin olamadığım bir nokta var.

windows 10, geforce 650m ve dahili intel hd 4000 ekran kartı olan laptop'a hdmi üzerinden bağlamak istiyorum. ancak bir çok kişi tam çözünürlükte (2650x1440) ve 60hz'de görüntü alamadığından bahsetmiş.

hdmi çıkış olarak bilmiyorum dahili kart'ı kullandığı için mi max 1920x1200 sonuç veriyor? yoksa geforce'un daha yüksek sonuç vermesi gerekmez mi ?

yardımcı olabilecek arkadaş varsa çok sevineceğim.

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 312 .

arkadaşlar bende U2414H almıştım bu yıl başlarında.
    biliyorsunuzdur belki bunlarda displayport ile kullanırsanız kronik bir problem var.
    benim araştırmama göre sadece bu monitörde belli bir süre kullanılan ve hiç yaygın olmayan ekran kartlarının desteklemediği displayport 1.2a çıkışı kullanılmış.
    ondan dolayı eğer işlem yapmazsanız monitör açılmamak üzere uyku moduna giriyor ve güç kablosunu söküp takmadan açılmıyor.

bunun ile ilgili dell ile görüştüm. onlarında haberi yoktu böyle bir şeyden ben araştırdım buldum söyledim. kabul ettiler.
    aynı sorun olucağı için aynı ürünle değişimini istemedim.
    40 gün kadar bekledim. yurtdışından U2715H monitörü sade getirip teslim ettiler. U2414H'yi aldılar.
    yani 800 TL'lik bir monitörü alıp yerine 1.800 TL'lik bir monitörü verdiler hiçbir ücret istemeden.

Sonuç olarak DELL gerçek bir dünya markasıdır.
    Hiç düşünmeden alabilirsiniz. Aldığım yerle 1 kere bile görüşmedim.
    Yaşayabileceğiniz bütün sorunlar ile DELL sadece kendisi ilgileniyor ve
    böyle Türkiye gibi 3. dünya ülkesinde hiçbir firmadan göremeyeceğiniz müşteri memnuniyeti öncelikli bir hizmet verdi.

Bilgisayar güç yönetiminden monitörü kapat devre dışı bırakılırsa, bu sorunun önüne geçilebiliyor mu?

• Hocam bende dell u2415 alma arefesindeyim acaba ondada uyku sorunu varmıdır? Bu arada u2415 kullanan arkadaşlar monitör nasıl acaba tavsiye edermisiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih4444 -- 2 Ocak 2016; 1:44:45 >
  • Aslında çözüm olabilir dediğiniz şekilde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih4444 -- 2 Ocak 2016; 1:47:15 >
  • Dellin E-P-U serileri varda U ultrasharp ise E ve P ne oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • semih4444 kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar yazdığım gibi U2414H modelinde sitesinden de bakarsanız özelliklerinde 1 DisplayPort (version 1.2a) diyor.
    http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&cs=04&l=en&sku=860-BBCG
    bu modeli o zaman araştırmıştım kısa bir süre kullanılan dp 1.2a girişi var.
    bizim ekran kartları normal dp 1.2 çıkışı veriyor.
    benim anladığım sorun buradan kaynaklanıyor.
    yani bende diğerlerinden ucuz diye bunu aldım ve bu fiyatı verip alma sebebimde rakiplerinden pahalı olmasına rağmen tabiki görüntüsü ve dp girişi olması.
    ama sadece fiyata bakıp ürün almak böyle sıkıntıları doğuruyor. özellikle ülkemizde bir ürün normal'den ucuzsa sorunlu ürünleri ülkemizde satıyorlar demek ki.
    ama marka dell olunca tabi dünyanın en büyük 2. pc markası ve ilgilendiler sağolsunlar ürünü değiştirdiler.
    yani bakın arkadaşlar özelliklerinden dp girişi normal 1.2 olursa uyku sorunu olmaz sanırım. yada hdmi ile kullanıcaksanız alabilirsiniz 2414. yoksa diğerlerine yönelin.

• Merhaba arkadaşlar, U2414H almayı düşünüyorum sizce nasıldır? IPS Glow çok fazla var mı, 8 Ms oyunlarda çok.belli oluyor mu?
    Grafik tasarım ile uğraşıyorum ama sık sık filmde izlerim ve oyunda oynarım. Sizce doğru bir seçim olur mu ? 900-1000 TL arası başka tavsiyeleriniz var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sanalmarketimden dell u2415 almayı düşünüyorum güvenilirmi sanalmarketim başka burdan dell monitör alan var mı ? Dell u2415 serisi kullananlarda bi yorum yapabilirse çok iyi olur..

İyi Forumlar herkese..

• semih4444 kullanıcısına yanıt
    Sanalmarketim bu piyasadaki en sağlam firmalardandır. Gayet işlerine saygılı ve ilgililer.

• quote:

Orijinalden alıntı: ncdtkrts

Sanalmarketim bu piyasadaki en sağlam firmalardandır. Gayet işlerine saygılı ve ilgililer.

Daha önce hiç alışveriş yapmamıştım bu siteden tereddütte kalmıştım cevabınız için teşekkürler..

• Dell sanalmarketimden alınır

• quote:

Orijinalden alıntı: *INVICTUS*

Dell sanalmarketimden alınır

Hocam siz hangi modeli kullanıyorsunuz..

• 2713hm

• quote:

Orijinalden alıntı: *INVICTUS*

Dell sanalmarketimden alınır

Hocam üründe 1 ölü piksel ya da görece fazla glow, ışık sızması olursa hemen iade alıyorlar mı? Yorumlarda bir miktar kesinti yapılarak iade alınır yazıyor zira.
  • Arkadaşlar 2515h monitör kullanan var mı ??

• Geri alma üretici firmanın belirlediği bir husus satıcı firmanın değil

• quote:

Orijinalden alıntı: semih4444

Arkadaşlar 2515h monitör kullanan var mı ??

bende arıyom hocam yorumları merak ediyom kulanan birini bulmamız lazım çok cazip geliyo almak istiyorum da hata yapmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: deu_ultraslan

quote:

Orijinalden alıntı: semih4444

Arkadaşlar 2515h monitör kullanan var mı ??

bende arıyom hocam yorumları merak ediyom kulanan birini bulmamız lazım çok cazip geliyo almak istiyorum da hata yapmayalım

Hocam ben aldım müthiş monitör ultrasharp serisi bambaşka bence ben sahibindende get ile aldım 6 aylıktı temizdi yanıdada dell soundbar vardı jackla takılan 10 wattlık 900liraya geldi getli.. Herkese tavsiye ederim bu monitörü..

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.