Şimdi Ara

Dell Studio 1557---Resimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün itibariyle Vatan Bilgisayar stoklarına girmiş olan Dell Studio 1557 modelinin şu anda fiyat ve performans olarak rakibinin olmadığını söyleyebilirim...

İşlemci teknoloji olarak şu anda genel anlamda Core 2 Duo T9600 2,8 ghz 6 mb cache li bir işlemci ile kesinlikle aynı kategoriye konulamaz ... Adı üstünde zaten 4 çekirdek :) Ready Boost özelliği sayesinde işlemci sanal olarak 8 çekirdeğe kadar çıkabiliyor... Aygıt yöneticisinde işlemci özelliklerine baktığımız zaman 8 tane Q720 1,6 ghz işlemci görüyoruz :) Gördüğümde verdiğim ilk tepki yuh yani demek oldu :)

İşlemci Teknolojisi Intel® Core I7
    İşlemci Numarası Q720
    İşlemci Hızı 1,6 GHz-2,8 ghz
    İşlemci Ön Bellek 6MB
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB mak. 8 GB
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3 1333 mhz
    Sabit Disk Kapasitesi 500 GB 7200 rmp
    İşlemci Markası INTEL
    Ekran Kartı Hafızası 512 Mb
    VGA Chipset Markası ATI
    VGA Chipset Modeli HD 4570
    Ekran Boyu(inch) 15.6" TRUELIFE
    Monitör Tipi WXGA
    Maksimum Çözünürlük 1366 x 768
    Optik Sürücü DVD SUPER MULTI
    Mobil Özellikler BlueTooth, Kart Okuyucu, Wireless, Kamera
    İşletim Sistemi Win Vista Premium Tr 64 Bit
    Ağırlık 2.8 KG
    Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza

1399 $ + KDV 'den satışa sunulmuştur...10 taksitli fiyatı 2476 TL 'ye denk gelmektedir...

Yapı Kredi World Card'a 5 taksit seçeneğiyle 2178 TL ...

Ürünü genel olarak inceleme fırsatı buldum...Studio 1555 kasasının yapı olarak aynısı kullanılmış...

SRC Surround Ses Sistemi ,
    2.0 megapixel Web Kamerası
    Kızaksız DWD-RW ,
    HDMİ ,E-SATA çıkışı , Firewire çıkışı
    3 adet USB çıkışı
    2 yıl yerinde destek hizmeti

Windosw 7 cihazın üstünde gelmemesi bir handikap kesinlikle değildir...Zaten ücretsiz bir şekilde 26 Haziran'dan sonra satılan tüm Dell notebook ve pc ' lerde ücretsiz kargo aracılığıyla Windows 7 istediğiniz adrese gönderilmektedir...

Vatan Bilgisayarın sitesinde ürün gözükmeyebilir... Ürün stoklara yeni girdiğinden dolayı sitede en geç Salı gününden itibaren config özellikleri ve güncel fiyatı yayınlanacaktır diye tahmin ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acer_cem -- 23 Kasım 2009; 3:37:49 >

• hocam öncelikle hayırlı olsun.

ürün hakkında yorumların nedir?
    genel olarak nasıl?
    performans??
    ekran kalitesi?
    ısınma sorunu?
    hafiflik ergonomi,dizayn?

teşekkürler
  • bu işlemciye bu ekran kartı yazık olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: notebookgentr

bu işlemciye bu ekran kartı yazık olmuş.

Haklısın ekran kartı enaz 4650 olması gerek.

Fakat fiyatına bakarsan 1gb ekran kartı modellerden 100-150$ daha ucuz. Sanırm Dell'de farkında.

Çok araştırdım fakat global anlamdan 1gb ekran kartılı studio yok. Gelcekmi? kesinlikle önümüzdeki günlerde sahalarda olacaktır.
  • bu bilgisayar eğer nvidia GTX260M ekran kartlı olsun hemen alırım...yazık değil mi bu kadar güzel donanıma bu kart...kimse bu karta iyi demesin...
    128 bit ekran kartları eskidi artık...
  • Selamlar

Arkadaşlar ürünün ekran kartı yeterli değil haklısınız , rakibi olarak Acer var piyasada kendi adıma markası yüzünden pek güvenemiyorum

1557 kullanan arkadaşlar memnunlar mı?
  • Cihazı dün satın aldım. Hemen Win 7 Ultimate kurdum ama şu an bazı sorunlar yaşıyorum. Öncelikle F9'a bastığımda donanımsal olarak açılan ses, artık sadece işletim sistemi üzerinden açılıyor. Bununla ilgili hangi yazılımı kurmam gerektiğini söyleyebilir mi biri?

Ayrıca beraber verilen driver cdsini ve üzerinde Roxio yazan DVD uygulamaları içeren cdyi taktığımda aşağıdaki hatayı alıyorum.

Bana saçma geldi çünkü zaten üzerinde kurulu olan vista da 64bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravefart -- 22 Aralık 2009; 12:49:56 >
  • oyun oynarken ısınma sourunu oluyor mu ekran kartı cok dert olur mu oynayacagım oyunlar artık bellı baslı yanı 128 ekran kartıyla rahatca oynayabıldıgım oyunlar
  • Öncelikle herkse selam.
    gün önce ben de bu bilgisayara sahip oldum
    tek eksiği ekranının led olmaması onun dışında 10 numara bir makine.kısaca hız için tasarlanmış diyebilirim...
    oyun oynayan arkadaşların ekran kartını beğenmemesini haklı görüorum ancak ben oyuun oynamadığım için bu hali benim için yeterince doyurucu...
    kendi çapımda bir deneme yaptım bilgisayarı biraz zorlayayım dedim

flash cs
    photoshop cs
    corel draw
    paint
    word
    exel
    ie
    firefox
    chrome
    aimp den müzik
    media playerden video
    format faktoryden video dönüştürme
    msn
    nero cd yazdırma
    2 adet eski ama ağır oyun
    ve aklıma gelmeyen bi kaç uygulamayı aynı anda çalıştırdım ve gödümki işlemcinin ancak %35ini zorlayabildim....
    ve hiç takılmadan bu uygulamalar arasında geçiş yapılabiliyor ve çalışılabiliyor. ancak render ederken biraz yorulabilir o da normaldir...

ÖNEMLİ:
    bu pcyi alacak olan ya da alan arkadaşlara tavsiyelerim
    aldığım gün win 7 ultimate kurdum ses tuşları sistemden çalışmaya başladı ancak son günlerinde olan yükseltme cd si isterseniz onla beraber driverler de geliyo ben de bekliyorum o sorun çözülebilir.
    dvd sürücü ise çizik cd de takılıyo sistem kilitlenebiliyor bi defa başıma geldi dışarı vermiyor bazen eject tuşu çalışmıyor.
    bunlar ufak ayrıntılar makine özünde fiyat-performans olarak on numara herkese tavsiyye ediorum

• ürün burdada var..fiyat biraz daha uygunn

http://www.sadecenotebook.com/?pid=2&uid=2512
  • arkadaşlar dell studio 1557de her iki kulaklık çıkışınıda çalıştırabilen varmı ?
  • laptop özellik olarak dört dörtlük olmuş kullananların ayrıntılı incelemesini bekliyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.