Şimdi Ara

Dell Streak Hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 7 ay önce dh'de haberleri verilen Dell Streak hakkında yeni bir bilgi veya haberi olan var mı acaba arkadaşlar

bu cihaz acaba türkiye'ye gelcek mi , gelcekse ne zaman gelebilir acaba ?

teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jnrgndz_798 -- 15 Temmuz 2010; 19:35:07 >

Creative Inspire M5300 5.1 75W || Intel Core 2 Quad Q9400 Coolermaster CPU Fan || Asus P5Q Deluxe || Samsung 2x2GB 1066MHZ || MSI 9600GT OC V127 Red Cool || Coolermaster Real Power M520 || LG Flatron W2234S-BN 22'' || Seagate 320GB SATA2 16MB NCQ || Kingston 240GB HyperX Savage SHSS37A || Seagate 400GB SATA2 16MB NCQ Samsung 160GB SATA2 8MB || Windows 7 Ultimate 64bit Sp1|| Iphone 6 Plus 64GB
  • Cihaz ingilterede satista tr ile ilgili bir bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jnrgndz_798

yaklaşık 7 ay önce dh'de haberleri verilen Dell Streak hakkında yeni bir bilgi veya haberi olan var mı acaba arkadaşlar

bu cihaz acaba türkiye'ye gelcek mi , gelcekse ne zaman gelebilir acaba ?

teşekkürler...

yaklaşık 1 haftadır kulanıyorum ingiltereden geldi cihaz simkilitsiz siyah olan modeli ve cok memnunun cok hızlı ve stabil calışıyor ekranı cok guzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: orsye

selamlar üstat.. cihazda medya player olarak hangi program yüklü, ya da sen ne kullanıyorsun?

bende es video player ve dell video player var ben videoları dell programıyla sacıyorum gayet hızlı ve stabil calışıyor
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.