Şimdi Ara

DELL Streak 5 16Gb Kullananlar Başlığı... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
446
Cevap
0
Favori
34.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Xaroon

quote:

Orijinalden alıntı: eklembacak

iphone 4 ten sonra bak benimde dikkatimi çekti bu alet . aklıma takılan sunulan teknik servis etkin ve yeterli olucakmı misal iphone da cihaz değişirken direk tamir etmeden öte bu üründe servis kurcalıycakmı tamir edicem diye sonuçta markaların teknik servisleri ile olan anlşmaları ve yaptırımlarına bakıyor bu hususlar dell in politikası önemli . 2. si üretim durdu deniliyor çoğu yerde e bu cihazın ki kullanmadım hiç android bilmiyorum sadece soruyorum üretim durduysa dell bunun için güncelleme ilerleme sunmuycakmı üretimi durdurulcak kadar eskiyen bi ürün mü yada sıkıntılımı sonucta kimse durduk yere üretim durdurmaz yeni model cıkarsa bile .

ve en önemlisi malesef birebir inceleme fırsatım olmadı ama büyük gibi gorunuyor tmm evde vs sorun degil hatta daha iyi büyüklük ama misal kalabalıkta telefon çalıpta fırıncı küreği gibi bi teli dayamakta var kafaya .

fiyat uygun bakalım biraz takip edip incelemek gerek detaylıca . bu arada hepsiburadan ürün mürün alınmaz 8 yıldır kendileriyle haşır neşirliğim var ama son 2 yılda müthiş derecede üçkağıtçı ve düzanbaz oldular ne kadar kullanılmış mal mı ararsınız ne kadar defolu yada teşhir ürünlerimi arasınız bunlarda heleki para iadesi allaha havale ben 4 ay once bi nokia tel almam gerekti ürün geldi açtım slide model di kapak oynuyor vs vs neyse o cihazın bile 2. gün iade etmeme rağmen paramı 4 ayda aldım . hepsiburadan ne bişiy alırım ne alın diye tavsiye ederim aman dikkat edin .

Sizde cebinizden cikarmadan kulaklik ile gorusmelerinizi yapin disarida..

Bu arada bi arkadas kendinin aynada telefon ile konusuyomus gibi resmini cekip koyarsa en azindan rezil olurmuyuz firinci kuregi sallar gibi bir bakmis olurduk :D

olur öle yapayımda üstat sıkca telefon konuşması icin elde tutulcak gibi değil işin dogrusu heleki uzun konusmalarda muhakkak bi kulaklık gerek genede hiç mi cıkmıcak o meret cepten daha dogrusu çantadan :) atıyorum havaalanında bir arkadaşa birinin tel nosunu vermen gerekti cepten cıkardın güvenlikten koştursunlar istemiyorum silahh silahhhhh yere yatın yada tayfayla otururken abi bu ne , tepsi hmmm , hakkaten bu ne , tablet , niye ufak , şaka yaw telefon , niye büyük , yaw melez işte her işe yarıyor , anladım tmm :)) izledim birkaç videoda büyük be aga tmm cok uygun fiyatlı güzel cihazda alacagın sey bence mümkün mertebe kullanım amacına hizmet edicek ve göze batmıycak en azından benim tercihim bu göze batan ürün taraftarı değilim bu üründe gözü çıkarır batmayı bırak . üretim durması sebebide suymus yabanci sitede pek de olaya hakim olamadıgım icin android bazında , dedikleri google android sistemleri tek çatı altında topluycakmıs vs vs bu ürün de ona uygun üretilmemiş donanımsal birde ekran cok sorun cıkarmıs bu üründe özetle dell gözden cıkarmış ürünü ama genede kullanım acısında yeterli gibi . birde kasa plastik malesef dell cok seviyor plastiği nedense çözemedim gitti deforme olma leke vs olası sorunlar barındırıyor . az ufak olsa alınırı vardı ürünün. Huawei U8800 IDEOS X5 daha makul buna oranla gibi . eskiden ne güzeldi telefon telefondu 3-4 marka tmm al kullan simdi 1001 cesit ürün özellik fiyat vs vs

misal bi işe yaramaz aşırı pahalı cihaz ama evladiyelik :))

http://www.youtube.com/watch?v=kMo1P60rwh8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metacortex -- 10 Ekim 2011; 2:42:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: speedyarrow

quote:

Orijinalden alıntı: tekelimustafa

quote:

Orijinalden alıntı: missing_88
    Sizden ricam android konusunda tecrübeli olan arkadaşların bilgilerini bu başlık altında paylaşması. Örneğin bildirim çubuğunu aşağı çekince diğer android telefonlardaki gibi wifi gps gibi kısayollar çıkmıyor. Bu kıayolu oraya eklemenin yolunu bilen varsa lütfen paylaşsın (:

merhaba;
    ben de yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum telefonu..

bahsettiğin kısayollar için şunu kullanabilirsin. benim de çok kullandığım bir pencere bu:

anasayfada iken menü/ekle/pencere öğeleri/güç denetimi. onun dışında bildirimlerin olduğu yere bu butonlar nasıl ekleniyor ben de bulamadım.

benim ise şöyle bir problemim var. telefonu ilk aldığımda ilk şarjını uzun yapmayı unutmuşum. biraz da hevesle gün içinde çok kurcalıyorum. sabah full şarj ile evden çıkıyorum 8 de. ama saat 16-17 gibi artık %5 seviyelerine inmiş oluyor can çekişiyor. eve zor atıyorum kendimi. acaba şimdi uzun bir şarj yapsam pil dayanımı artar mı. yada başka ne tavsiye edersiniz pil durumu için. öğleden sonraları şarj bitecek korkusuna telefon/tableti kurcalayamıyorum rahat rahat. tavsiyelerinizi beklerim.

sarj durumu bu kadar kötümü herkeste?? 12 saat bile gitmiyomu?? hocam siz nasıl kullanıyosunuz? neler yapıyosunuz bu süre içinde? 8-10 saatte şarjın bitmesi çok kısa gibi..

Alıntıları Göster

sarj durumu bu kadar kötümü herkeste?? 12 saat bile gitmiyomu?? hocam siz nasıl kullanıyosunuz? neler yapıyosunuz bu süre içinde? 8-10 saatte şarjın bitmesi çok kısa gibi..

sabah 7:45 de evden çıktım. şarj full. 9:15 e kadar sürekli internet kullandım. 9:30 10:30 arası da marketten sürekli bişeyler indirip denedim. ve şu an şarjı %65 seviyesinde. gerisini siz hesaplayın. yedek batarya almayı düşünüyorum. veya en kötü ihtimal data kablosu edinip bi tane, işyerinde de şarj edecem. durum bundan ibaret.

acaba bu kabloyu hangi isimle arayacağız. yani standart bi kablodur bu heralde. mini usb gibi bişey olsaydı çok iyi olacaktı. neden böyle bir giriş kullanmışlar anlamıyorum. data transferi falan daha mı hızlı o yüzden mi acaba?

• Ben tam inceleme şansı yakalamadım kablo hakkında ama bir yerde okumuştum tablet kabloları universal diye duydum...Tabi araştırmak şart
  • http://www.dealextreme.com/p/usb-data-transmission-charging-cable-for-dell-streak-mini-5-black-80cm-length-57481
    Kablo bu bildiğiniz üzere.Türkiye'de sadece data kablosu olarak satılmıyor henüz.Ben bulamadım.Buradan alınabilir.

http://urun.gittigidiyor.com/Dell-Streak-5-AA-Pil-ile-Calisan-Acil-Sarj_W0QQidZZ45850657
    Bir de böyle bir ürün var.Acil durumlar için iş görebilir belki.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eklembacak

iphone 4 ten sonra bak benimde dikkatimi çekti bu alet . aklıma takılan sunulan teknik servis etkin ve yeterli olucakmı misal iphone da cihaz değişirken direk tamir etmeden öte bu üründe servis kurcalıycakmı tamir edicem diye sonuçta markaların teknik servisleri ile olan anlşmaları ve yaptırımlarına bakıyor bu hususlar dell in politikası önemli . 2. si üretim durdu deniliyor çoğu yerde e bu cihazın ki kullanmadım hiç android bilmiyorum sadece soruyorum üretim durduysa dell bunun için güncelleme ilerleme sunmuycakmı üretimi durdurulcak kadar eskiyen bi ürün mü yada sıkıntılımı sonucta kimse durduk yere üretim durdurmaz yeni model cıkarsa bile .

ve en önemlisi malesef birebir inceleme fırsatım olmadı ama büyük gibi gorunuyor tmm evde vs sorun degil hatta daha iyi büyüklük ama misal kalabalıkta telefon çalıpta fırıncı küreği gibi bi teli dayamakta var kafaya .

fiyat uygun bakalım biraz takip edip incelemek gerek detaylıca . bu arada hepsiburadan ürün mürün alınmaz 8 yıldır kendileriyle haşır neşirliğim var ama son 2 yılda müthiş derecede üçkağıtçı ve düzanbaz oldular ne kadar kullanılmış mal mı ararsınız ne kadar defolu yada teşhir ürünlerimi arasınız bunlarda heleki para iadesi allaha havale ben 4 ay once bi nokia tel almam gerekti ürün geldi açtım slide model di kapak oynuyor vs vs neyse o cihazın bile 2. gün iade etmeme rağmen paramı 4 ayda aldım . hepsiburadan ne bişiy alırım ne alın diye tavsiye ederim aman dikkat edin .

Sizde cebinizden cikarmadan kulaklik ile gorusmelerinizi yapin disarida..

Bu arada bi arkadas kendinin aynada telefon ile konusuyomus gibi resmini cekip koyarsa en azindan rezil olurmuyuz firinci kuregi sallar gibi bir bakmis olurduk :D

Neden rezil olunsunki sonuçta toplumda belirli ebatların üzerinde telefon kullanmak ayıptır yada dinimizce günahtır diye bişey yok (:
    şu videoyu izlersen daha iyi fikir verir bence
    http://www.youtube.com/watch?v=Wj50FQd0Rks

• Arkadaşlar merhaba,

Bu telefon&tablet karışımı cihaz çok hoşuma gitti, hemen alacaktım fakat ani karar vermeyim deyip forumlarda araştırma yaptım. Yabancı forumlar dışında en doyurucu bilgi bu sitede var. Kullanan arkadaşlardan bulamadığım birşeyi test etmelerini rica edeceğim. Telefonun Wifi-Hotspot özelliği nasıldır. Benim amacım 1 yada 4 GB internet paketi alarak gerektiğinde telefonu modem gibi kullanmak. Evdeki ADSL aboneliğini ve sırf internet için açık tutmak zorunda kaldığım ev telefon hattını kapatmak istiyorum. Hotspot bağlantı hızı nasıldır, yavaşsa telefonun data kablosu ile bağlanabilir miyim, bağlayınca daha hızlı mı olur. Ayrıca Turkcell den örneğin 4 gb mobil internet paketi aldığımda bu kotayı ister direkt dell telefondan ister hotspot yoluyla laptopumdan kullanabilir miyim? Hotspot ile bağlandığında telefonun pil performansı çok mu olumsuz etkilenir?

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum.

• Ben siparisi verdim bakalim hepsiburadadan yarin gelir sanirim bu hotspotu bende merak ediyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kbeydilli

Arkadaşlar merhaba,

Bu telefon&tablet karışımı cihaz çok hoşuma gitti, hemen alacaktım fakat ani karar vermeyim deyip forumlarda araştırma yaptım. Yabancı forumlar dışında en doyurucu bilgi bu sitede var. Kullanan arkadaşlardan bulamadığım birşeyi test etmelerini rica edeceğim. Telefonun Wifi-Hotspot özelliği nasıldır. Benim amacım 1 yada 4 GB internet paketi alarak gerektiğinde telefonu modem gibi kullanmak. Evdeki ADSL aboneliğini ve sırf internet için açık tutmak zorunda kaldığım ev telefon hattını kapatmak istiyorum. Hotspot bağlantı hızı nasıldır, yavaşsa telefonun data kablosu ile bağlanabilir miyim, bağlayınca daha hızlı mı olur. Ayrıca Turkcell den örneğin 4 gb mobil internet paketi aldığımda bu kotayı ister direkt dell telefondan ister hotspot yoluyla laptopumdan kullanabilir miyim? Hotspot ile bağlandığında telefonun pil performansı çok mu olumsuz etkilenir?

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Ben 10-15 gün kadar kullandım. Performansı gayet iyiydi. Dell Streak ile bilgisayarım hep aynı odada idi. Sinyal gücü ne kadar kuvvetli diye test etmek için telefonla bilgisayarı başka odalarda kullanmadım.

Turkcellden alacağınız kotayı istediğiniz şekilde kullanırsınız bu size kalmış. Yani Trcell size cep paketi satıyorum bunu wif-i hot spot ile paylaşamazsın demez. 3g başlı başına pil sömüren bir olay olduğu için, modem niyetine hotspot olarak kullandığınızda birkaç saat içinde şarj etmeniz gerekir.

Kablo bağlantı için bir fikrim yok.

Kolay gelsin.

• Selamlar ilk defa android isletim sistemli bir telefon kullaniyorum cihaz bugun geldi yanlislikla gmail accountumu senkron yaptim 7 TL lik kontorum gittim sormak istedigim soru ise;
    Sadece Wi-Fi ile bagliyken internete girip cikayim edge yada 3g ile degil bunu nasil ayarlarim bu cihazda ?
  • quote:

Selamlar ilk defa android isletim sistemli bir telefon kullaniyorum cihaz bugun geldi yanlislikla gmail accountumu senkron yaptim 7 TL lik kontorum gittim sormak istedigim soru ise;
    Sadece Wi-Fi ile bagliyken internete girip cikayim edge yada 3g ile degil bunu nasil ayarlarim bu cihazda ?

Ayarlarının nasıl yapılacağını tam olarak bilmesemde sorunun *Apn 'den kaynaklandığını öğrenmiştim.Marketten APN On-Off apk yı indirin.Kısayolunu masaüstünüze taşıyın ve off konumuna getirin.Bende de aynı problem vardı.Sürekli tl mi yiyordu.Bu şekilde hallettim.Bir deneyin isterseniz.

*-(Erişim noktası Adı, Access Point Name)
    GPRS şebekesi içerisinde yönlendirme bilgisini sağlayan adrestir. WAP servisleri ve MMS servisleri ayrı APN'ler üzerinden çalışmaktadır
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rohirim -- 14 Ekim 2011; 13:17:04 >

• quote:

Selamlar ilk defa android isletim sistemli bir telefon kullaniyorum cihaz bugun geldi yanlislikla gmail accountumu senkron yaptim 7 TL lik kontorum gittim sormak istedigim soru ise;

dell streak kullanmadım ama htc hd2 im var, 2.2.1 kullanıyorum sonuçta android telefon ve ayarlarının birbirine benzemesi gerek diye düşünüyorum..

kablosusuz özelliği ve ağlar ayarlarında mobil şebekeyi kapalı konuma getir
    sonra mobil şebekelerin içine gir ve veri dolaşımını kapat

ayrıca bu senkronizyonlarıda manuel yaparsan daha iyi olur onun içinde hesaplar ve sonkronizasyona gir ve tüm hesapları off yap

ben bu şekilde kullanıyorum ve hiç bir süprizle karşılaşmadım şimdiye kadar..

htc de bu şekilde streak'de de buna benzer yerlerdedir ama anlatmak istediğimi anlattığımı düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roque_Jn -- 14 Ekim 2011; 14:54:58 >

• quote:

ayarlar - kablosuz ağ ayarları - mobil ayarlar - veri iletişimi pasif olmalı.

o zaman sadece wifi üzerinden bağlanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medaf -- 15 Ekim 2011; 18:50:21 >
  • Arkadaşlar ben de 1 haftadır kullanıyorum.

1. gün öğlen sarjı %50 akşam % 20 çıvarında idi.
    o gece sarj koruma programlarından birini indirdim ve kurdum(marketten)

2. gün öğlen %65 aksam %40 civarı

3. gün öğlen %80 akşam %60 civarı idi

daha sonra 1.5 gün gitmeye başladı.

ben daha çok telefon özellikleri ile internet kullanıyorum. Kablosuz kulaklık ile kullanıyorum. alışma problemi yasadım.
    ilk android tabanlı telefon+tabletim.

bu arada navigasyon+ harita özellikleride gayet yeterli
  • Sevgili Tanir70 kardeşim bir sorum olcaktı. Sen acaba Turkcell'den dell'ini ne zaman aldın? Ben adamlara sorduğum zaman turkcellde yok diyorlar, KVK da kalmamış. Ama hala web sayfasında kampanya gözüküyor. Hepsiburada'dan almak istemiyorum. Ne yapsak nasıl yapsak bilmiyorum, bunlardan başka satan da yok. Birde internette Dell android işletim sistemini biraz değiştirdiğinden dolayı arada sırada reset atma sorunu yaşayanlar var. Bu sorunuda makineyi formatlayıp sıfırdan android kurunca ortadan kalkıyormuş diyorlar. Böyle bir sorunla karşılan arkadaşlar bilgilerini bizimle paylaşırlarsa sevinirim. Selametle kalın.
  • sirkeci sengullerden alalı 15günden fazla oldu. Taabiki suanki stok durumunu bilemem. Hiç reset atmayı denemedim. Ancak makinanın sorunları yok değil. Bazen dell stage programı krndini kilitleyebiliyor. Ancak forumlardan araştırdığıma göre bununda çözümleri varmış. Görüntülü konuşma yszılım desteği olmadığından yapılamıyor. Hatta skype ve g.talkdada görüntülü görüşme uapılamıyor. G.talkda ancak arka kamera ile görüşülebiliyor. Ancak bu eksiklerine rağmen makinadan oldukça memnunum, ihtiyaçlarımı eksiksiz karsılıyor. Bu fiyata bu özellikli cihaz başka yerde bulunmaz diyiyorum.
  • Beyler bu cihazi root yapmayi basaran birileri yokmu yav ?
  • ARKADASLAR DELL STREAK 4 CIHAZIMI SONUNDA ROOTLAMAYI BASARDIM! RADYOSUNU AKTİFLEŞTİRDİM!

Konu icin lutfen tiklayiniz.http://forum.donanimhaber.com/m_53692800/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diGiheX -- 16 Ekim 2011; 15:52:21 >
  • 2004 den beri akıllı telefon kullanıyorum
    bunlar siemens sx1 motorloa mpx220 se p900 ve nokia n82 ve telefonum eskidi ve android işletim sistemine geçmek istiyorum.
    bana bu ürünün fiyatı çok uygun gibi geldi lakin
    fm radyo varmı yokmu üstte yok denmiş sonra arkadaş verdiği linkde aktif etmiş oldugunu söylüyor
    öndeki kamera ile görüntülü kounuşma yapılamıyormş o zaman neden koymuşlar bir çözümü olmalı.
    mutimedia özellikleri nasıl fotograf ve video örnekleri koyabilirmisiniz
  • Cevabın için teşekkür ederim Tanir70. Ben geçtiğimiz pazartesi sormuştum yok demişlerdi. Bir daha sorayım yarın bir umut belki gelmiştir.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.