Şimdi Ara

Dell Streak 5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
0
Favori
34.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.hepsiburada.com/Liste/dell-streak-5-16-gb/ProductDetails.aspx?productId=telcepdellstrea&categoryId=371946#Gorseller

Dell Streak 5

Dell Streak 5

General 2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
    3G Network HSDPA 900 / 2100
    HSDPA 850 / 1900 / 2100
    Announced 2010, May
    Status Available. Released 2010, June
    Size Dimensions 152.9 x 79.1 x 10 mm
    Weight 220 g
    Display Type TFT capacitive touchscreen, 16M colors
    Size 480 x 800 pixels, 5.0 inches (~187 ppi pixel density)
    - Gorilla Glass display
    - Accelerometer sensor for UI auto-rotate
    - Multi-touch input method
    - Proximity sensor for auto turn-off
    Sound Alert types N/A
    Loudspeaker Yes
    3.5mm jack Yes, check quality
    Memory Phonebook Practically unlimited entries and fields, Photocall
    Call records Practically unlimited
    Internal 16 GB storage, 512 MB ROM, 512 MB RAM
    Card slot microSD, up to 32GB, buy memory
    Data GPRS Class 12 (4+1/3+2/2+3/1+4 slots), 32 - 48 kbps
    EDGE Class 12
    3G HSDPA, 7.2 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps
    WLAN Wi-Fi 802.11 b/g, Wi-Fi hotspot (charges may apply)
    Bluetooth Yes v2.0 with A2DP
    Infrared port No
    USB Yes, v2.0
    Camera Primary 5 MP, 2592х1944 pixels, autofocus, dual-LED flash, check quality
    Features Geo-tagging
    Video Yes, VGA@20fps; 720p after Eclair/Froyo update
    Secondary Yes
    Features OS Android OS v1.6 (Donut), upgradable to v2.2
    CPU 1 GHz Scorpion processor, Adreno 200 GPU, Qualcomm QSD8250 Snapdragon chipset
    Messaging SMS(threaded view), MMS, Email, IM
    Browser HTML
    Radio No
    Games No, downloadable
    Colors Black, Red, white
    GPS Yes, with A-GPS support
    Java Yes, via Java MIDP emulator
    - Digital compass
    - Social networking integration
    - MP4/H.263/H.264/WMV player
    - MP3/WAV/eAAC+/WMA player
    - Google Search, Maps, Gmail,
    - YouTube, Google Talk
    - QuickOffice document viewer
    - Photo viewer/editor
    - Organizer
    - Voice memo/dial
    Battery Standard battery, Li-Ion 1530 mAh
    Stand-by Up to 400 h
    Talk time Up to 9 h 48 min

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaT1F -- 25 Eylül 2011; 18:07:41 >

• onermem Hemyanında taşıyamazsın Hem PPI değeri dusuk Hem ağır
  • quote:

Orijinalden alıntı: veto1214

onermem Hemyanında taşıyamazsın Hem PPI değeri dusuk Hem ağır

evet taşımak sorun olucak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaT1F

quote:

Orijinalden alıntı: veto1214

onermem Hemyanında taşıyamazsın Hem PPI değeri dusuk Hem ağır

evet taşımak sorun olucak gibi

Alıntıları Göster
    Fiyat performans açısından gayet hoş cihaz ciddi ciddi almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlardan bir yorum bulabilsem kararrım netleşecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: voto

Fiyat performans açısından gayet hoş cihaz ciddi ciddi almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlardan bir yorum bulabilsem kararrım netleşecek.

Alıntıları Göster
    Ben alıdım, Adamlar hızlı gönderi deyip istanbuldan istanbul içine 2 günde gönderdiler. Şehir dışındaysanız kaç güne gelir artık siz tahmin edin. Hepsiburada.com pek dürüst dil bu konuda aradığım zaman kargo firmasına attılar suçu kargo firmasıda bunların üstüne attı. Ben memnun kalmadım. Telefona gelince çok güzel bir telefon. Ben düşünmeden aldım. Ama malesef yanlış yerden almışım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tekinaltun

Ben alıdım, Adamlar hızlı gönderi deyip istanbuldan istanbul içine 2 günde gönderdiler. Şehir dışındaysanız kaç güne gelir artık siz tahmin edin. Hepsiburada.com pek dürüst dil bu konuda aradığım zaman kargo firmasına attılar suçu kargo firmasıda bunların üstüne attı. Ben memnun kalmadım. Telefona gelince çok güzel bir telefon. Ben düşünmeden aldım. Ama malesef yanlış yerden almışım.

Alıntıları Göster
    Peki bataryası ne kadar gidiyor?Performansı nasıl taşıması sıkıntı oluyormu vs..
    Bildiğim kadarıyla Android 3.0 honeycomb henüz çıkmadı birde Türkiye Distübitörü nasıl bir firma arıza felan yaptığında muhattabımız varmı?
    Bilgi veren arkadaşlara teşşekürlerimi sunarım...

• quote:

Peki bataryası ne kadar gidiyor?Performansı nasıl taşıması sıkıntı oluyormu vs..
    Bildiğim kadarıyla Android 3.0 honeycomb henüz çıkmadı birde Türkiye Distübitörü nasıl bir firma arıza felan yaptığında muhattabımız varmı?
    Bilgi veren arkadaşlara teşşekürlerimi sunarım...

Alıntıları Göster
    Merhaba ben de dün gece bu telefondan sipariş verdim.

hepsiburada bazen gerçekten çok geç gönderim yapabiliyor. ama alternatif bir yer şu an yok anladığım kadarıyla. olsa da fiyatı bu kadar cazip değil.
    ben hediye çeki kampanyası dolayısıyla aldım hepsiburadadan. bakalım 50+50 hediye çekini gönderecekler mi.

telefona gelince.. birçok kişi tavsiye etmemiş büyüklüğü dolayısıyla. ben özellikle 5 inç lik ekranı nedeniyle tercih ettim. hem tablet hem de telefon almayı düşünüyordum. ama bütçem kısıtlı idi. tablet ve telefon arası bir yerde olan bu cihaz umarım umduğum gibi çıkar. çünkü telefonu canlı olarak hiç görmedim.

hoşuma giden özellikleri 5 inç ekran , gorilla glass çizilmez cam, froyo işletim sistemi (1-2 gün lg p350 kullandım hoşuma gitti)
    olumsuz özelliklerini de alınca görücez artık. ama kamera bana zayıf gibi geldi şimdiden.

hayırlı günler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekelimustafa

Merhaba ben de dün gece bu telefondan sipariş verdim.

hepsiburada bazen gerçekten çok geç gönderim yapabiliyor. ama alternatif bir yer şu an yok anladığım kadarıyla. olsa da fiyatı bu kadar cazip değil.
    ben hediye çeki kampanyası dolayısıyla aldım hepsiburadadan. bakalım 50+50 hediye çekini gönderecekler mi.

telefona gelince.. birçok kişi tavsiye etmemiş büyüklüğü dolayısıyla. ben özellikle 5 inç lik ekranı nedeniyle tercih ettim. hem tablet hem de telefon almayı düşünüyordum. ama bütçem kısıtlı idi. tablet ve telefon arası bir yerde olan bu cihaz umarım umduğum gibi çıkar. çünkü telefonu canlı olarak hiç görmedim.

hoşuma giden özellikleri 5 inç ekran , gorilla glass çizilmez cam, froyo işletim sistemi (1-2 gün lg p350 kullandım hoşuma gitti)
    olumsuz özelliklerini de alınca görücez artık. ama kamera bana zayıf gibi geldi şimdiden.

hayırlı günler.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun hocam alınca birikimlerinizi buradan paylaşırsanız memmun oluruz.
    Teşekkürler...

• quote:

Hayırlı olsun hocam alınca birikimlerinizi buradan paylaşırsanız memmun oluruz.
    Teşekkürler...

Alıntıları Göster
    Merhaba , bende hepsiburada.com'dan satın aldım çarşamba gecesi sipariş verdim cuma sabah elimdeydi kargo hızı olarak herhangi bir sorun yaşamadım.Cihaz cepkask ile 765 tl ye geldi sahibinden.com'da 2.el fiyatları 800-1000 arası bu cihazı Turkcellde veriyor 24 ay 250 mb internetli ayda 43 tl ama o zaman cihaz 1030 tl ye denk geliyor.Cihaza gelirsek bende hiç görmeden aldım cihazı 2.el HTC HD2 alıp android dünyasına atılacaktım bunu görünce hem özellik hem fiyat olarak ve sıfır olması beni kendine çekti.Cihazda Android 2.2.2 Froyo os var ve gayet stabil çalışıyor 2-3 defa marketdeyken uygulama hata verdi o kadar. Şarjı için birşey diyemem tam şarj ettim yarın test edicem kullanma süresini ama 5 inch ekrana sahip ve işlemcisi 1 ghz olan bir tablet/cep tel karışımından uzun süreli şarj performansı beklenmez bunu yedek batarya alarak telafi edebilirsiniz.Şu an için tek dezavantajı boyutu ince ama uzun üzerine çay koy taşı o derece :) ekran kaliteside süper.Cihazın ekran lensi gorilla glass imiş youtubede videoları var tükenmez kalem ile şiddetli bir şekilde vuruyorlar herhangi bir hasar/çizik almıyor.Kutu içeriğide baya zengin kulaklık,silikon kılıf,bez kılıf,usb kablo,şarj adaptörü ve kullanım kitapçıkları ile geliyor benim gibi silikon kılıf yok diye gidip netden almayın elimde kaldı kutudan çıkmıyor diye almıştım.Şimdilik yazacaklarım bunlar kullandıkça olumlu/olumsuz düşüncelerimi buraya eklerim.

Cihazın gayet renkli kasa seçenekleri bulunmakta mavi,pembe,mor,beyaz vb gibi ama maalesef hepsiburada.com'da sadece siyah ve kırmızı var şu an için sadece siyah tedarik ediliyor.

Cihazın kasasını açılma videosu :http://www.youtube.com/watch?v=vxcib-ricec&feature=player_embedded

Tükenmez kalem ucuyla ekran dayanıklık testi videosu :http://www.viddler.com/explore/engadget/videos/1449/

edit:link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deamon8 -- 30 Eylül 2011; 22:54:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: deamon8

Merhaba , bende hepsiburada.com'dan satın aldım çarşamba gecesi sipariş verdim cuma sabah elimdeydi kargo hızı olarak herhangi bir sorun yaşamadım.Cihaz cepkask ile 765 tl ye geldi sahibinden.com'da 2.el fiyatları 800-1000 arası bu cihazı Turkcellde veriyor 24 ay 250 mb internetli ayda 43 tl ama o zaman cihaz 1030 tl ye denk geliyor.Cihaza gelirsek bende hiç görmeden aldım cihazı 2.el HTC HD2 alıp android dünyasına atılacaktım bunu görünce hem özellik hem fiyat olarak ve sıfır olması beni kendine çekti.Cihazda Android 2.2.2 Froyo os var ve gayet stabil çalışıyor 2-3 defa marketdeyken uygulama hata verdi o kadar. Şarjı için birşey diyemem tam şarj ettim yarın test edicem kullanma süresini ama 5 inch ekrana sahip ve işlemcisi 1 ghz olan bir tablet/cep tel karışımından uzun süreli şarj performansı beklenmez bunu yedek batarya alarak telafi edebilirsiniz.Şu an için tek dezavantajı boyutu ince ama uzun üzerine çay koy taşı o derece :) ekran kaliteside süper.Cihazın ekran lensi gorilla glass imiş youtubede videoları var tükenmez kalem ile şiddetli bir şekilde vuruyorlar herhangi bir hasar/çizik almıyor.Kutu içeriğide baya zengin kulaklık,silikon kılıf,bez kılıf,usb kablo,şarj adaptörü ve kullanım kitapçıkları ile geliyor benim gibi silikon kılıf yok diye gidip netden almayın elimde kaldı kutudan çıkmıyor diye almıştım.Şimdilik yazacaklarım bunlar kullandıkça olumlu/olumsuz düşüncelerimi buraya eklerim.

Cihazın gayet renkli kasa seçenekleri bulunmakta mavi,pembe,mor,beyaz vb gibi ama maalesef hepsiburada.com'da sadece siyah ve kırmızı var şu an için sadece siyah tedarik ediliyor.

Cihazın kasasını açılma videosu :http://www.youtube.com/watch?v=vxcib-ricec&feature=player_embedded

Tükenmez kalem ucuyla ekran dayanıklık testi videosu :http://www.viddler.com/explore/engadget/videos/1449/

edit:link

Alıntıları Göster
    Hayırlı uğurlu olsun hocam;
    İlk yorumlarınız olumlu gibi bende dün gece verdim siparişi Pazartesiye elimde olur inş.
    Bu cihazın Rom güncellemesini araştırdınızmı?Android 3.0 beta versiyon olarak sağda solda gördüm sanki ama bu işler biraz erken.

Hepsiburada.com 50+50 TL hediye çeki kampanyaso-ından faydalanabildinizmi peki?Bana herhangibir hediye çeki felan gelmedi bir yere başvurumu yapmak gerek acaba?Birde worldcard'a puan kazanabiliyormusunuz?

Çok soru sordum galiba :)

• quote:

Hayırlı uğurlu olsun hocam;
    İlk yorumlarınız olumlu gibi bende dün gece verdim siparişi Pazartesiye elimde olur inş.
    Bu cihazın Rom güncellemesini araştırdınızmı?Android 3.0 beta versiyon olarak sağda solda gördüm sanki ama bu işler biraz erken.

Hepsiburada.com 50+50 TL hediye çeki kampanyaso-ından faydalanabildinizmi peki?Bana herhangibir hediye çeki felan gelmedi bir yere başvurumu yapmak gerek acaba?Birde worldcard'a puan kazanabiliyormusunuz?

Çok soru sordum galiba :)

Alıntıları Göster
    Teşekkürler sanada iyi günlerde kullanman dileğiyle hayırlı olsun.Ben bundan önce hepsiburada.com'dan geçtiğimiz haziranda netbook satın almıştım 575 TL di galiba o zamanda varmış bu kampanya benim haberim yoktu hediye çeklerine girince 2 adet 50 TL'lik çek vardı ve sorunsuz kullandım yani bundan yana sorun yok çeklerin aktif olma süresi ve kullanma süresi var bunlara dikkat etmen lazım eklenir yani herhangi bir endişen olmasın.Şartlarda bu kampanyadan her hesap 1 kere yararlanabilir yazıyordu önceden kullandığım için kardeşim üzerine yeni hesap açarak satın aldım hediye çekini kaçırmamak için.

Yazılım olarak biraz araştırdım android 3.0 honeycomb çıkana kadar herhangi bir değişiklik yapmam gibi yazılımda çünkü herhangi bir sorun yaşamadım 2 gündür.Yazılım olarak içimizin rahat olması lazım çünkü donanım olarak 3.0 için yeterli bir cihaz.Cihaza IGO8 GPS,yeni launcher(tema) yükledim sorunsuz çalışıyor :)

Edit : @voto tam emin değilim ama 50+50 hediye çek kampanyası 29 eylüle kadardı cuma gecesi(30 eylül) satın aldım yazmışsın hatırladığım gibiyse çek kampanyasından yararlanamadın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deamon8 -- 1 Ekim 2011; 17:10:20 >

• quote:

Teşekkürler sanada iyi günlerde kullanman dileğiyle hayırlı olsun.Ben bundan önce hepsiburada.com'dan geçtiğimiz haziranda netbook satın almıştım 575 TL di galiba o zamanda varmış bu kampanya benim haberim yoktu hediye çeklerine girince 2 adet 50 TL'lik çek vardı ve sorunsuz kullandım yani bundan yana sorun yok çeklerin aktif olma süresi ve kullanma süresi var bunlara dikkat etmen lazım eklenir yani herhangi bir endişen olmasın.Şartlarda bu kampanyadan her hesap 1 kere yararlanabilir yazıyordu önceden kullandığım için kardeşim üzerine yeni hesap açarak satın aldım hediye çekini kaçırmamak için.

Yazılım olarak biraz araştırdım android 3.0 honeycomb çıkana kadar herhangi bir değişiklik yapmam gibi yazılımda çünkü herhangi bir sorun yaşamadım 2 gündür.Yazılım olarak içimizin rahat olması lazım çünkü donanım olarak 3.0 için yeterli bir cihaz.Cihaza IGO8 GPS,yeni launcher(tema) yükledim sorunsuz çalışıyor :)

Edit : @voto tam emin değilim ama 50+50 hediye çek kampanyası 29 eylüle kadardı cuma gecesi(30 eylül) satın aldım yazmışsın hatırladığım gibiyse çek kampanyasından yararlanamadın.

Alıntıları Göster
    süper

• quote:

Orijinalden alıntı: starmaster

süper

Alıntıları Göster
    Bende cuma günü aldım. Herkese hayırlı olsun. Özelliklerine bakıldığında piyasadaki örneklerine bakıldığında en az %50 daha ucuz. Ancak görüntülü konuşma yapılamıyor. sanırım android sürümğnden dolayı. Birde bazen dell sekraninizasyon hatası veriyor makina bir süre kitli kalabiliyor. Nette yaptığım araştırmaya göre bu sorunun çözümüde bulunmamakta. Ancak bu eksilerine rağmen işlemci performansı olsun, kamerası olsun memnunum. Her türlü video formatını da oynatıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tanir70

Bende cuma günü aldım. Herkese hayırlı olsun. Özelliklerine bakıldığında piyasadaki örneklerine bakıldığında en az %50 daha ucuz. Ancak görüntülü konuşma yapılamıyor. sanırım android sürümğnden dolayı. Birde bazen dell sekraninizasyon hatası veriyor makina bir süre kitli kalabiliyor. Nette yaptığım araştırmaya göre bu sorunun çözümüde bulunmamakta. Ancak bu eksilerine rağmen işlemci performansı olsun, kamerası olsun memnunum. Her türlü video formatını da oynatıyor.

Alıntıları Göster
    Deomon8 hocam haklısın 29 eylül son günmüş bir günle kaçırdık sağlık olsun.
    Bu arada yeni bir başlık açmıştım ama sohbet burda daha iyi gibi :)

http://forum.donanimhaber.com/m_53234516/mpage_1/f_/key_//tm.htm#53266681

• quote:

Orijinalden alıntı: tanir70

Alıntıları Göster
    Cihazı satın almayı düşünenlere yardımcı olması amacıyla Dell Streak 5 kamerası ile benim tarafımdan çekilmiş fotoğraf örnekleri ve cihaz resimleri aşağıda

Fotoğraf Örnekleri

Dell Streak 5

Dell Streak 5

Dell Streak 5

Dell Streak 5

Dell Streak 5

Dell Streak 5

Dell Streak 5

Dell Streak 5

Dell Streak 5

Dell Streak 5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deamon8 -- 2 Ekim 2011; 14:10:28 >

• quote:

Deomon8 hocam haklısın 29 eylül son günmüş bir günle kaçırdık sağlık olsun.
    Bu arada yeni bir başlık açmıştım ama sohbet burda daha iyi gibi :)

http://forum.donanimhaber.com/m_53234516/mpage_1/f_/key_//tm.htm#53266681

Alıntıları Göster
    Cepkask yapmayı unuttum ben sonradan yaptırma şansımız varmıdır?Ürün henüz kargoda.

• quote:

Cepkask yapmayı unuttum ben sonradan yaptırma şansımız varmıdır?Ürün henüz kargoda.

Alıntıları Göster
    Cepkask satış noktalarından'da satın alabilirsin Teknosa,electroworld vb gibi.
  • quote:

Cepkask satış noktalarından'da satın alabilirsin Teknosa,electroworld vb gibi.

Alıntıları Göster
    Cihazın sıfır olmaması farketmezmi yani?
  • quote:

Cihazın sıfır olmaması farketmezmi yani?

Alıntıları Göster
    Yanlış yönlendirmek istemem ama sadece sıfır cihazlara sigorta yapılması biraz mantıksız olur yinede bilgi için cepkask müşteri hizmetlerini arayabilirsin
  • quote:

Yanlış yönlendirmek istemem ama sadece sıfır cihazlara sigorta yapılması biraz mantıksız olur yinede bilgi için cepkask müşteri hizmetlerini arayabilirsin

Alıntıları Göster
    Merhabalar, ben de bu cihaz üzerinde düşünüyorum fakat, HTC Desire Z ile Dell Streak 5 arasında kaldım. Bir de hepsiburada.com dan müşteriler çok şikayetçi. Ne önerirsiniz ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.