Şimdi Ara

DELL Ryzen 5 2500U, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, Vega 8, FHD Ekran Laptop(3017 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
4.129
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ePttAVM - DELL Ryzen 5 15.6 3585 FHDBR5F8256C 2500U 2.0 8gb 256gb M2 SSD AM
    https://www.epttavm.com/item/66598062_dell-ryzen-5-15.6-3585-fhdbr5f8256c-2500u-2.0-8gb-256gb-m2-ssd-am

Aynı model şu anda en ucuza dfs bilgisayarın pttavm mağazasında var 3017 TL.

urun.n11.com
    Dell Ryzen 5 15.6 3585 Fhdbr5f8256c 2500u 2.0 8gb 256gb M2 Ssd Am - n11.com
    https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/dell-ryzen-5-156-3585-fhdbr5f8256c-2500u-20-8gb-256gb-m2-ssd-am-P334735754
    (Kutu açıkmış dolayısıyla 100 TL fazlaya yine N11'de kutusu açılmamış versiyonun linkini buldum altta) - TÜKENDİ

Sıfır olan 2999 TL:
    urun.n11.com
    Dell 3585-fhdbr5f8256c Ryzen 5 2500u 8gb 256gb Ssd O/b Vga Fullhd - n11.com
    https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/dell-3585-fhdbr5f8256c-ryzen-5-2500u-8gb-256gb-ssd-ob-vga-fullhd-P330032235
    - FİYAT YÜKSELTİLDİ

2900(ya da 2999 TL'ye) TL'ye çok güzel geldi bana. Bir arkadaşım laptop sormuştu direk aldırttım.

Şarjı 5 saat kadar gider muhtemelen
    FHD ekran gayet güzel
    SSD ile sistem akıcılığı sağlanıyor.
    4 çekirdek 8 izlek işlemciyle fazlasıyla donanıma sahip bir laptop alıyorsunuz
    8 GB RAM bugün birçok şey için yeterli
    Vega 8 dahili grafik birimiyle basit oyunları(FIFA serisi, DOTA 2, CS-GO, Rocket League, Fortnite...) kolaylıkla oynayabilirsiniz. Örneğin Nvidia MX130'dan her halükarda daha iyi bir performans sunacaktır.

Ryzen laptoplara artık sürücüler AMD tarafından verildiğinden ötürü ekran kartıyla alakalı sorunlar da yaşanmayacak. Dolar olmuş 5,62. 510 USD dolaylarında bir şey ediyor. Bu paraya harika bir donanım bence. Bizim ülkemizi bırakın yurtdışında dahi yok bu paraya bu donanım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightsniffer -- 9 Nisan 2019; 15:20:6 >

• Hocam 3000 lira diyorsunuz kendinizce haklısınız ancak 500 USD'lik bir laptop bu. 200-250 USD'lik(1-1,5) laptoplar sizi günlük kullanımda dahi kanser eder. Uzun süre boyunca güzel bir günlük kullanım deneyimi ve güzel giden şarj için bu bilgisayarı alıyor insanlar. Oyun bilgisayarları 3 KG'lere doğru gidiyor ağırlık olarak.

https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/acer-nitro-nh-q3rey-002-ryzen-5-2500u-8gb-1tb-128gb-ssd-4gb-amd-radeon-pro-560x-linux-15-6-fhd-415931479?ga_prodid=415931479&scxid=14489-145823-2357-0&utm_source=akakce&utm_medium=ocs&utm_campaign=standard&utm_content=standard&v=1.93

Şu ürün var 560X'li o her oyunu açar oynatır güzelce ayar kısarak olsa da. Ama ağır bir laptop ve 1300 TL daha pahalı...
  • müşteriye gösterme amaçlı kutu açılmasını da ilk defa duydum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÜRÜN FATURALI MÜŞTERİYE GÖSTERME AMAÇLI KUTUSU AÇILIP TEST EDİLİP KUTULANMIŞTIR.
  • Yaw kusura bakmayın da 3 bin lira verip niye basit oyunlar oynayayım? 1-1.5 veririm yine basit oyun oynarım diye düşünüyorum.
    Donanım süper de bu aptallar niye güzel bir ekran kartı koymamışlar buna...
  • hauntblast1 kullanıcısına yanıt
    Hocam güncelledim, başka bir mağazada 2999 TL'ye aynı laptop varmış N11'de. Kutu açık falan gibi bir şey yazmıyor.
  • Hocam 3000 lira diyorsunuz kendinizce haklısınız ancak 500 USD'lik bir laptop bu. 200-250 USD'lik(1-1,5) laptoplar sizi günlük kullanımda dahi kanser eder. Uzun süre boyunca güzel bir günlük kullanım deneyimi ve güzel giden şarj için bu bilgisayarı alıyor insanlar. Oyun bilgisayarları 3 KG'lere doğru gidiyor ağırlık olarak.

Şu ürün var 560X'li o her oyunu açar oynatır güzelce ayar kısarak olsa da. Ama ağır bir laptop ve 1300 TL daha pahalı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightsniffer -- 7 Nisan 2019; 22:22:5 >

• Garanti bitince Dell Servisi olan KOÇSİS beyefendilere daha makine tamir bile olmadan 30+kdv ödemeyi peşinen ödemeyi kabul ediyorsunuz ona göre ayrıca ısınmadan kaynaklı GPU sorunlarını parayla bile çözmüyorlar gençler bilginiz olsun dell almadan iyi düşünün. Yada tamiri kendiniz yapacaksanız o ayrı. Ben servisleri yüzünden DELL markasını kimseye tavsiye etmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Al birini vur ötekine bu konuda hiçbirinin bir diğerine farkı yok.
  • Bu Vega serisi bütünleşik grafikler çok sorunlu. Mavi ekran hatası, stabiliteyi bozan başka tür hatalar falan filan.

Ayrıca ram min. 3000mhz ve dual channel olmalı ki grafik işlemci tam performansı bulsun. Sanırım bu laptopta bu da söz konusu değil.

• Free Man. kullanıcısına yanıt
    hocam o sorunlar geride kaldı artık sürücüleri amd çıkartıyor. çift kanal olabilir sormak lazım.
  • vega 8 rx 550 ile aynı seviyede
  • amd işlemci bizde kepek yapıyo.
  • smclk89 kullanıcısına yanıt
    Hocam önyargılı davranmayın derim. 8250U'dan bir farkı yok bu işlemcinin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-39B31397E

Garanti bitince Dell Servisi olan KOÇSİS beyefendilere daha makine tamir bile olmadan 30+kdv ödemeyi peşinen ödemeyi kabul ediyorsunuz ona göre ayrıca ısınmadan kaynaklı GPU sorunlarını parayla bile çözmüyorlar gençler bilginiz olsun dell almadan iyi düşünün. Yada tamiri kendiniz yapacaksanız o ayrı. Ben servisleri yüzünden DELL markasını kimseye tavsiye etmiyorum.
    Koçsis dediğiniz gibi ancak dell'in hala duruyorsa kendi garanti servisi mükemmel diyebilirim.
    Eskiden çağırdığınız yere gelip yerinde tamiri vardı.
    Hatta bir kez şarj kablosu bozuk demiştim, işyerine yeni şarj kablosu göndermişlerdi, hard diskte sektör hatası var dedim, yeni hdd gönderdiler, eskisi de bende kalmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilcrs -- 8 Nisan 2019; 3:44:37 >
  • Hepsiburada'da şöyle bir indirim var değerlendirilebilir.
    81d20069tx 3099 ₺

/lenovo-ideapad-ip330-amd-ryzen-5-2500u-8gb-1tb-radeon-540-freedos-156-tasinabilir-bilgisayar-81d20069tx-p-HBV00000FKC69?magaza=Hepsiburada

+ RX 540 var, 4*2 dual channel ram var. DVD Rom var (yerine ssd takılabilir)

- Ekran FHD değil. SSD yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendagi Migzara -- 8 Nisan 2019; 5:18:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilcrs

Koçsis dediğiniz gibi ancak dell'in hala duruyorsa kendi garanti servisi mükemmel diyebilirim.
    Eskiden çağırdığınız yere gelip yerinde tamiri vardı.
    Hatta bir kez şarj kablosu bozuk demiştim, işyerine yeni şarj kablosu göndermişlerdi, hard diskte sektör hatası var dedim, yeni hdd gönderdiler, eskisi de bende kalmıştı.

Alıntıları Göster
    Bildiğim kadarıyla sadece koçsis var kendi servisine ne internetten ne de başka yerden ulaşamadım.

• Arkadaşlar çakal satıcı fiyatı arttırmış 200 TL. 18 TL daha pahalıya yeni bir link ekledim. bu laptop bu fiyata hakikaten oldukça iyi.
  • Bende amazondan aynı özelliklerde bir tık daha pahalıya Huawei'nin notebook'unu almıştım. Ben de çok memnunum. Tavsiye ederim, oyun için kullanıp test etmedim ama genel anlamda bu fiyatlara pek notebook yok. O yüzden çok mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-39B31397E

Bildiğim kadarıyla sadece koçsis var kendi servisine ne internetten ne de başka yerden ulaşamadım.

Alıntıları Göster
    Cihazın garantisini koçsis veya Dell ayrı ayrı verir. Biri diğerinin garantisine karışmaz.
    Sizin cihazın garantisini hangisi sağlıyorsa o sorumludur.
    İthalatçı ve distribütör garantili mevzusu yani.
    Aşağıdaki linkten ilgili numarayı arayarak garantisini sorgulayabilirsiniz.

• Arkadaşlar, bazı soruları cevaplandırmak için orijinal Amerikan sitesinde aynı cihazı buldum
    Dell
    Inspiron 15 inch 3000 Laptop with the latest processors | Dell United States
    https://www.dell.com/en-us/work/shop/cty/pdp/spd/inspiron-15-3585-laptop/cai153w10p1c213a

Öncelikle açıkça görülüyor ki cihaz çift kanal 2666 Mhz ram'e sahip, bu da eğer ısınmadan kaynaklı throttle olmazsa, yani düzgün bir soğutma sistemi koydularsa cihazın oyunlarda iyi sayılacak bir performans vereceğini gösteriyor. Vega 8 overclock yapılabilirse rahatça MX150-0 (iyi olan MX150) seviyesine çıkabiliyor.

İkinci önemli nokta içindeki SSD'nin M.2 NVMe PCI Express SSD olması, tam özellikleri görünmese de normal sata SSD'lerden çok daha hızlı olacağı kesin, ayrıca daha da pahalı, burada merak edilen şu: Acaba yanına normal harddisk takviyesi yapılabilir mi :) Yani slot var mı? Varsa tüm kapağı açmak gerekiyor mu? Öyle bir durumda garanti dışı kalır mı? Mesela Lenovo ve Acer ram, harddisk, ssd değişimlerinde cihaza zarar verilmezse asla garanti dışı bırakmıyor ama burada ithalatçı garanti problemi de var yukarıda okuduğum kadarıyla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 14 Nisan 2019; 20:43:20 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.