Şimdi Ara

Dell Notebook Tavsiye Başlığı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
1
Favori
38.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yorum yapabilecek kimse yokmu almak istediğim laptoplar hakkında?
  • işlemci ram açısından asus ve dell daha iyi ancak ekran kartı açısından toshiba daha iyi.oyunda oynarım dıyorsan toshibayı al. benım ıcın kalıte onemlı dersen tabıkı dell. hem dellı hem toshibayı ıncele hangısı yakın gelıyorda al.
    Orjinalden alıntı: kafharsa

Mrb Arkadaşlar Hepinize öncelikle iyi akşamlar

yarın sabah veya pazartesi günü dizüstü alacağım 3 model arasında kaldım bunlar, Dell Studio 1535 A83P3, Asus M51SE240DV ve Toshiba A300 15A bu iki dizüstü hakkında kıyaslama yaparsanız, sorunları, artı yönleri gibi konularda yorumlarını bekliyorum. Simdiden sağolun.
  • sLm arkadaşLar..
    bnm sorum şu...

DeLL XPS M1730 Lar Türkiye'de ne kadara buLunabiLir ???
    Sizce yurtdışında ne kadardır ??

aceLe cvp bekLiyorum..
    herkeze tşk ederim :)
  • M1730 şu an için türkiyede yok.daha firmalardan böyle bir ürün elimize geldi diye bişey gelmedi.
  • peki XPS M1530 Lar ne kadar ??
    TÜrkiye'de ve yurtdışındaki fiyatı nedir ??
  • şu an elimde xps 1530 bir makina var 8600m gt ekran kartı c2d 2.5ghz işlemci 3 gb ram 250gb hd ye sahip fiyatıda 1589$+kdv bu ürünün son kullanıcı fiyatı 1799$ normalde.yurtdışı fiyatlarını bilmiyorum.

link :http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.001.1296.0086
  • Arkadaşlar eşime küçük taşıyabileceği bir laptop almayı düşünüyoruz. Saolsun dolar böyle uçup gitmeden önce Toshiba Portege M800-107 düşünüyorduk ama şimdi ne yazık ki bu bilgisayarın fiyatı uçtu gitti. Bunun yerine alternatif olarak şu bilgisayarı buldukhttp://www.hepsiburada.com/dell-xps-1330-core-2-duo-t8300-2.4ghz-3gb-250gb-tasinabilir-bilgisayar-a83p3-siyah-/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd72632#tablnk ancak dell ile ilgili hiç bir fikrim yok. Siz kullanan arkadaşlar bunun için ne dersiniz..?? Eşim bilgisayarı internette ağırlıklı olarak kullanacak. Kampanya da var ve sayı bayağı azalmış o yüzden hemen karar vermek istiyoruz. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler..

Sevgiler, saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evraks -- 23 Ekim 2008; 12:17:04 >

• sadece net için 10 numara bilgisayar çok hafiftir bir xps kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye ederim, memnun kalacaksınız, iyiki toshiba almamısım dersin bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: evraks

Arkadaşlar eşime küçük taşıyabileceği bir laptop almayı düşünüyoruz. Saolsun dolar böyle uçup gitmeden önce Toshiba Portege M800-107 düşünüyorduk ama şimdi ne yazık ki bu bilgisayarın fiyatı uçtu gitti. Bunun yerine alternatif olarak şu bilgisayarı buldukhttp://www.hepsiburada.com/dell-xps-1330-core-2-duo-t8300-2.4ghz-3gb-250gb-tasinabilir-bilgisayar-a83p3-siyah-/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd72632#tablnk ancak dell ile ilgili hiç bir fikrim yok. Siz kullanan arkadaşlar bunun için ne dersiniz..?? Eşim bilgisayarı internette ağırlıklı olarak kullanacak. Kampanya da var ve sayı bayağı azalmış o yüzden hemen karar vermek istiyoruz. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler..

Sevgiler, saygılar..

kesnilike ebn de diğer arkadaşa katılıyorum ısınma sorunu olmayan oldukça hafif süper bir bilgisayar.

• Peki sizce fiyat nasıl..?? Doların böyle yükseldiği bir dönemde bu fiyata almak uygun mudur..?? İşin kötü tarafı bayağı bir acelemiz var en kısa zamanda almak zorundayız makinayı, eşim işlerinden geri kalıyor..
  • aynı durum bizde de mevcut benim de arkadaşım almak durumunda fakat dolar çok yüksek
    quote:

Peki sizce fiyat nasıl..?? Doların böyle yükseldiği bir dönemde bu fiyata almak uygun mudur..?? İşin kötü tarafı bayağı bir acelemiz var en kısa zamanda almak zorundayız makinayı, eşim işlerinden geri kalıyor..
  • eğer acilse alın pek düşeceğpini sanmam bir kaç ay
    quote:

Peki sizce fiyat nasıl..?? Doların böyle yükseldiği bir dönemde bu fiyata almak uygun mudur..?? İşin kötü tarafı bayağı bir acelemiz var en kısa zamanda almak zorundayız makinayı, eşim işlerinden geri kalıyor..
  • Arkadaslar butcem 2000ytl belki 2500ytl bu fiyatlara oyun konusunda sorun yasamiyacagim bir dell xps tavsiyesinde bulunabilirmisiniz acaba?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İzmirli Muhasebeci -- 28 Ekim 2008; 15:03:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: elburracq

Arkadaslar butcem 2000ytl belki 2500ytl bu fiyatlara oyun konusunda sorun yasamiyacagim bir dell xps tavsiyesinde bulunabilirmisiniz acaba?

http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.001.1296.0087 dolar yükselmeden önce 2299 ytl idi şimdi ki fiyatı 2900 bu makina işini görür doların düşmesini beklesen ii olur.
  • http://www.hepsiburada.com/dell-studio-1535-dual-core-t2390-1.86-2gb-160gb-tasinabilir-bilgisayar-239h2a/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd72917

Arkadaşlar merhaba
    Yukarıdaki bilgisayarı almayı düşünüyorum. Oyun filan oynamayacağım için ekran kartına ihtiyacım yok. Sadece hdmi çıkışı ile lcd ye bağlayıp 1080P film izleyebilmek istiyorum.
    Sorum şu : T2390 işlemci 1080P film oynatabilirmi kesintisiz olarak?

tşk

• aynı makina hizlial daki dolar kampanyasından dolayı indirimde 1290 ytl garanti bankası 10 taksitle alabilirsiniz.
    http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.001.1296.0163
  • Merhaba,

Dell Latitude E6500 lerin Türkiye'ye ne zaman geleceğini ve fiyatlarının aşağı yukarı ne kadar olabileceğine dair bir bilginiz var mı?

Satın almaya kalksam nereden alabileceğime dair bilgide verebilirseniz çok iyi olur.

teşekkürler
  • güzel mak
  • Merhaba arkadaşlar...

Şu anda dell inspiron 6000 kullanıcısıyım ve 3 yıldır kullanıyorum. Laptop konusunda ya bana öyle geliyor ya da gerçekten müthiş bir dengeye sahip. birçok arkadaşın yeni aldığı laptoplara taş çıkardığı konular var..

eee 3 yıl oldu emektar yavaştan güle güle diyor.. dün bir kez daha bypass a aldım ve şarj girişini tamir ettim. makinamın üzerinde 2 GB ram var HDD değiştirmiştim ve şimdi sıra bataryaya geldi. bunlardan da anlaşılacağı üzere bu makina bir kez daha sorun çıkarmaz ve mavi bir ekranla harakiri yapar gibime geliyor..

dell markasından birkaç konu dışında memnunum en son kont ithalatçı firma olarak çalışıyordu hala öyle mi bilmiyorum ama kont bilişim ile tatsız birkaç durumla karşılaştırm. buna rağmen iyi bir ürün olabilmesi durumunda tekrardan dell almayı düşünebilirim.

uzun zamandır notebook kullanmamın sonucu olarak deneyimler oldu şüphesiz alacağım modelde tasarım pratik kullanım (örneğin media direct) hafiflik ön planda.

dizüstü bilgisayarı kullanım alanıma gelince grafiksel işlemlerim oluyor şüphesiz ancak genel olarak internet amaçlı sunum vb.. gibi işlerde kullanıyorum. ekran kartı harici bir model düşünüyorum çünkü bu makinam beni ciddi manada soğuttu dahili ekran kartlarından. Turbo cache vb... falan değil sadece harici ekran kartı

bu bağlamda önerebileceğiniz ürünler nelerdir dell e alternatif ne olabilir ikinci tercihimi asus veya toshiba olarak düşünüyorum. acer notebook alan arkadaşın bilgisayarını görünce acer bilgisayarlara yaklaşmama kararı aldım. bu arada samsung un notebook modelleri konusunda düşünceniz nedir birazdan forumda bu modellere de bakmayı düşünüyorum

şimdiden herkese teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.