Şimdi Ara

Dell mi MSI mı ? Acıl yardım arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-7520-s61f81c-notebook-urun8582.html

- MSI GE60-414XTR mu ?

http://www.pcdepo.com/msi-ge60-414xtr-notebook-urun8959.html

Note boook alıcam kararsız kaldım hangisini tavsiye edersiniz yada bu özelliklere sahip başka bi marka varmı bildiğiniz ??

şimdiden herkese teşekkürler. :)

• İki ürün de plastik malzeme ile yapılmış. Aşağı yukarı aynı kasa kalitesine sahipler. Donanımlarına gelince dell in işlemcisi daha yüksek , msinin de ekran kartı. Msideki gtx660m, dell deki ekran kartından, amd 7730m den, biraz daha uzun güncel kalabilir. Oyun ağırlıklı kullanacaksan msi daha yerinde bir tercih olur. Alternatif olarak lenovonun y500 serisine bakabilirsin. İ7 işlemci, ddr5 gt650m barındırıyor ve sli (çlft gt650m) olarak da kullanılabiliyor. 2000-200 tl civarında alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 24 Ocak 2013; 2:47:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibo ben 10 senedir 3-4 farklı markanın laptop ürünlerini kullandım.. packard bell,asus,dell ve msi..
    sana şunu söyleyebilirim ki dell'den uzak dur.. ısınma sorunu ve kalitesizlik üst safada.. asus ve msi'ın ürünlerine bak.. samsung'ta atakta ama sana önerim asus ve msi arasından birini tercih etmen olur..
  • her türlü msı performans açısından çok fark ettirir ekran kartı bakımından
  • Oyun vs amaçlı alınacaksa MSI serisini alabilirsiniz işlemci oyunlarda önemli değil çünkü farkedilmiyor ama grafik vs yapılackasa o zaman İ7 lisini serisini alabilirsiniz ama şu durumda İ5 bile size çok çok fazla gelecektir yani yetiyor onu belirtmek istiyorum.
    Dell ise aynı donanıma birebir sadece tek etkeni İşlemcisi yüksektir başka birşeyi yok Ekran kartı ikinci sınıf türden ekran kartıdır onu belirtmek isterim tabikide oyun bilgisayarı değildir aklınızda olsun.
    Film,müzik vs her türlü işlerde DELL yeterlidir.
    Oyun vs amaçlarda MSI,MONSTER,LENOVO Y500-Y580 serisinden birisi olabilir gerçide Y580 yok onu söyliyeyim Y500 daha piyasalara sürülmediği için fiyatları hakkında bilgimizde yok haladır bekliyoruz ondanda ümidim kalmadı hele bi ay sonunu görelim neler çıkıcak,beklediğimize,düşündüğümüz gibi çıkıcak mı orasıda meşhul konu zaten. :)

• tabikide msı kardeşim
    bu kıyaslamayı yaptığın için tarih seni affetmeyecek ibooo:)
  • MSI kullanıcıları kızmayın ama, ekran kartı için MSI, kalite için dell desem !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba, daha önce Dell kullandım hatta şuan hala kullanıyorum inanılmaz bir fan sesi var ısınyıor falan ek soğutucu aldım ancak onunla 1 yada 2 saat oyun oynayabiliyorum sonra tak diye kapanıyor ama kasası sağlam bundan emin olabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.