Şimdi Ara

Dell Lcd Ekran Kırıldı ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
19.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: vwag

quote:

Orjinalden alıntı: burc

Şöyle birşey yapılsa olmazmı. Bu monitörden alıp açsak.
    http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1038&uid=36491

Buda 15,4 inç yani bildiğimiz dizüstü bilgisayar ekranı hatta parlak ekran sanırım standart acer ekranı.
    Kırılan ekranın yerine bu mönitörü açıp ekranın çıkarıp takmak mümkün olmazmı?
    Bağlantılar tutmasada en azından vga portu üzerinden bağlanabilir. Geriye sadece enerji beslemesi kalır ki zaten bu mönitör dizüstü bilgisayar ekranın devşirme olduğu için uyumlu olur diyorum.

Dell Lcd Ekran Kırıldı !

denemek lazım . yurdışındaki forumlarda belki deneyen olmuştur. bi araştırın derim.

Hatta araştırınca daha uygun fiyata bulunabiliyor.

http://www.onservis.com/site/default.asp?gb=urun&id=2966&ortak=

• ewet arkadaşlar araştırdım olmuyomuş. laptop lcd leri 4 w normal lcd ler 30 w mış bu sebeble olması imkansız değil ama yenisini alıp takmak daha mantıklı..
  • DELL INSPIRON 6000 LCD PANEL MONTAJI

Ekran değişimi için sipariş verdim ve kendim montajı evde yaptım.
    Servis 450 ytl çekmişti. 230 ytl ye lcd paneli istanbul selen bilgisayardan aldım.
    8 ytl de kargo ücreti vererek tüm işlemler 238 ytl'ye kdv dahil bitti.
    212 ytl kar ettim. hem de kendi işimi kendim yapmaktan gurur duydum
    .

Dell Lcd Ekran Kırıldı !

Dell Lcd Ekran Kırıldı !

Dell Lcd Ekran Kırıldı !

Dell Lcd Ekran Kırıldı !

Dell Lcd Ekran Kırıldı !

Dell Lcd Ekran Kırıldı !

• çok güzel yapmışsın tebrikler
  • ellerine sağlık güzel bir iş tebrikler ayrıca işçiliğe para vermeyip kendin yapmakla guru duyman çok güzel
  • arkadsım tebrik ediyorum.(benimki asus )
  • Tebrik ederim arkadaşım.

Toshiba bölümünden bir arkadaşın da buna benzer sorunu vardı. Servis kırılan paneli için 1000 ytl ücret istemiş. Aynı paneli kullanan laptop ( özellikleri daha düşük ama kasa aynı toshiba A200 ) 800 küsur fiyata bulunabiliyor ... dikkatinizi çekerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waterman -- 4 Eylül 2008; 12:38:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozi54

arkadsım tebrik ediyorum.(benimki asus )

Eyvallah dostum
  • HELALLLLLLLLLLLLLLLLLL herkezin harcı diil onun içini parçalamak:D
  • Haydi hodri meydan.
    Inspiron 1520:

Dell Lcd Ekran Kırıldı !

Şu anda resimdeki laptoptan yazıyorum.
  • hocam sen aşmışsın olayı.
    bu kadarını göze alamam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: psychoirfan

Haydi hodri meydan.
    Inspiron 1520:

Dell Lcd Ekran Kırıldı !

Şu anda resimdeki laptoptan yazıyorum.

sen niye parçaladın ki

• Aslında anakarta kadar sökmek benim de aklımda yoktu. Ancak toplarken anakartın arkasından monitörün içine uzanan 4 kablodan(wireless anten kabloları sanırım) biri çıktı. Ben de mecburen anakartı da sökmek zorunda kaldım. Söküp baktıktan sonra o kabloların boşta durduğunu anladım, fazladan macera yaşamış oldum.

Ekleme: Sıcaklıklar çok düşük olmasına rağmen sürekli bir fan sesi duyuyordum. Ben de ekran kartı fanı diye düşündüm, temizleyeyim düzelir belki dedim. Açtığımda sadece tek fan olduğunu gördüm. Daha sonra anladım ki o ses harddiskin motorundan gelen sesmiş. Nasıl bir sesse artık Açmışken kulaklık çıkışlarını da bantla sardım, kulaklıktan gelen vızıltılar da kesildi. Ohh miss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychoirfan -- 11 Eylül 2008; 19:26:33 >

• şimdi garanti dışı kalmasın aletin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirgiz

şimdi garanti dışı kalmasın aletin?

Daha önce 2 ya da 3 kere servise gitmişti, gitmişti derken servis eve gelmişti desem daha doğru olur, benim makinanın yerinde servisi var. Servis elemanı ile gayet samimi olduk zaten. Açmış olmamım sorun teşkil edeceğini sanmam.
    Zaten telefonla servis verince öncelikle müşteriye yaptırtmayı deniyolar. Şöyleki:
    Dvd rw ımın kapağı bazen kendi kendine açılıyor, telefondaki yetkili bana söküp tekrar takmamı önerdi.

Herneyse uzattım galiba. Sonuç: Bişi olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: psychoirfan

quote:

Orjinalden alıntı: kirgiz

şimdi garanti dışı kalmasın aletin?

Daha önce 2 ya da 3 kere servise gitmişti, gitmişti derken servis eve gelmişti desem daha doğru olur, benim makinanın yerinde servisi var. Servis elemanı ile gayet samimi olduk zaten. Açmış olmamım sorun teşkil edeceğini sanmam.
    Zaten telefonla servis verince öncelikle müşteriye yaptırtmayı deniyolar. Şöyleki:
    Dvd rw ımın kapağı bazen kendi kendine açılıyor, telefondaki yetkili bana söküp tekrar takmamı önerdi.

Herneyse uzattım galiba. Sonuç: Bişi olmaz

BAŞARILI BİR ÇALIŞMA!

• eline sağlık kardeş açıkçası lcd monitörün nasıl söküleceği ve takılacağı hakkında bilgi vermiş oldun. umarım kimsenin başına bu olay gelmezde bu bilgileri kullanmazlar
  • Benimde dell insp 600 ekranı çatladı.
    servisten 700 ytl istediler.
    Ben de okkalı bir küfür salladım.

sonra düşündüm zaten laptopu evde sabit kullanıyorum genelde.
    19 inch lg lcd monitor aldım. ekranı sökmeden vga çıkışından kullanıyorum.
    süper süper oldu.
    ha diyeceksiniz kırık ekranı ne oldu diye.
    hiçbirşey olmadı yerinde duruyor.
    kırık erkanın içindeki sıvı akmasın diye yere paralel olarak tamamen açık kullanıyorum,
    monitörü klavyenin üzerine hiç kapatmıyorum.
  • Başarılı bi çalışma olmuş ve ucuza halletmişsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: MiC_CheCK

Valla bende laptop ekranlarını gösterdiğiniz şekilde açıyorum bazen. Bu resmi gördükten sonra acayip tırstım. Bir daha asla bu hatayı yapmam

al benden de o kadar aynısını yazıcaktım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.