Bildirim
Dell Kuzey Carolina'daki bilgisayar üretim tesisini kapatıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
dell zaten gümbürtüye gidiyor gitgide. acer ve hp nin baya gerisinde kalmaya başladı. acer gerçekten fiyatına göre güzel ürünler hazırlıyor, hp de ad yaptı götürüyor malı. dell daha çok atölye kapatır :) _____________________________ Star Time 50500 TRX2 Ekran Kartı
Flyzeus A250 128 Çekirdekli İşlemci
Rotax Pro Wireless Ergo Mekanik Gaming Klavye
Rotax Pro Wireless Ergo Mekanik Gaming Mouse
Finesse XDDR12 64GB RAM

-
dell delete olacak bu gidişle -
Niye ? Biri tesislerine mi tepmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiLgiSeaRcheR -- 11 Ekim 2009; 22:58:11 > -
Dell bizi bırakmaaa 

-
dramatikleştirmeyin yaw batacak halleri yok ama gidişatları eskiye göre kötü. yoksa koca şirket en büyük hazır pc üreticilerinden biri hala. _____________________________ Star Time 50500 TRX2 Ekran Kartı
Flyzeus A250 128 Çekirdekli İşlemci
Rotax Pro Wireless Ergo Mekanik Gaming Klavye
Rotax Pro Wireless Ergo Mekanik Gaming Mouse
Finesse XDDR12 64GB RAM

-
Acer bayağı iyi yapıyor demişsiniz ama bzıları iyi çıkıyor ben dellin acerden daha iyi bir marka olduğunun düşünüyorum...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler