Şimdi Ara

Dell Kuzey Carolina'daki bilgisayar üretim tesisini kapatıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünyanın en büyük bilgisayar üreticilerinden Dell, Winston-Salem, Kuzey Carolina'da bulunan masaüstü bilgisayar üretim tesisini kapatıyor. Operasyonel verimliliği arttırmak adına alınan bu karar çerçevesinde üretim tesisinin Ocak ayında kapatılacağı ve 905 çalışan ile yolların ayrılacağı belirtiliyor.

Küresel kriz ile birlikte yatırımlarını askıya alan ve operasyonel verimliliğe odaklanan çok uluslu pek firma, yeniden yapılanma yolunu tercih ederek üretim programlarında revizyona giderken bu firmalardan birisi olan Dell de yukarıda da belirttiğimiz gibi Kuzey Carolina'da tesisini kapatmaya karar verdi.

• dell zaten gümbürtüye gidiyor gitgide. acer ve hp nin baya gerisinde kalmaya başladı. acer gerçekten fiyatına göre güzel ürünler hazırlıyor, hp de ad yaptı götürüyor malı. dell daha çok atölye kapatır :)
    Rotax Pro Wireless Ergo Mekanik Gaming Mouse
    Finesse XDDR12 64GB RAM

• dell delete olacak bu gidişle
  • Niye ? Biri tesislerine mi tepmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiLgiSeaRcheR -- 11 Ekim 2009; 22:58:11 >

Yüksel TÜRK; Senin İçin Yükselmenin Hududu Yoktur!
    Yüzde Yüz TÜRK Olduğun Gün; Cihan Senindir!

MSI GE72VR 7RF Apache Pro : i7 7700HQ, 2x8 GB Kingston DDR4 2400Mhz RAM, GTX1060 3GB, 500GB Kingston A2000 M.2 SSD, HGST 1 TB 7200Rpm HDD, Intel(R) Wi-Fi 6E AX210 160MHz, 17.3" AntiGlare FHD 120 HZ LCD, SteelSeries RGB Keyboard, Dynaudio 4x2w + 3w Sub. Zalman NS2000, MSI GG GM08 Clutch, MSI DS502 Gaming 7.1, XBOX 360 Wi-Fi Gamepad, Seagate Backup Plus 4TB 2.5" USB 3.0 HDD
    iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple, Fiat Egea Hatchback 1.4 Lounge Plus Export (2020)
    İstisnalar "Galatasaray" ise, Kaideyi Parçalarım!
  • Dell bizi bırakmaaa
  • dramatikleştirmeyin yaw batacak halleri yok ama gidişatları eskiye göre kötü. yoksa koca şirket en büyük hazır pc üreticilerinden biri hala.
    Rotax Pro Wireless Ergo Mekanik Gaming Mouse
    Finesse XDDR12 64GB RAM

• Acer bayağı iyi yapıyor demişsiniz ama bzıları iyi çıkıyor ben dellin acerden daha iyi bir marka olduğunun düşünüyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.