Şimdi Ara

DELL INSPIRON N5110 B67F67

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir diz üstü almak istiyorum kafam bu konuda son derece karışık alırken iyibir sistem olsun istiyorum tabiki birde uygun fiyat araştırıyorum süreklibu sonuçta bu bilgisayatı buldum sizce artı ve eksileri neler aydınlatırsanız sevinirim...

Model Inspiron i7-2670 6GB 750GB 15.6" Siyah HDMI USB 3.0 1GB GT525 FreeDOS
    Ürün Kodu 5110B67F67
    İşlemci Markası Intel
    İşlemci Tipi 2 nesil Intel Core i7-2670 İşlemci
    İşlemci Hızı 2.2 GHz, Turbo Boost ile 3.1 GHz'e kadar
    İşlemci Cache 6MB cache L3 Ön Bellek
    İşlemci FSB (Veri Yolu) -
    Ekran Boyutu 15.6"
    Ekran Tipi HD WLED
    Ekran Çözünürlüğü 1366X768
    Ekran Kartı nVidia
    Ekran Kartı Hafızası 1 GB Harici Grafik Belleği
    Grafik İşlemcisi GeForce GT 525M
    HDMI Var
    Sistem Belleği 6 GB 1x4096MB + 1x2048MB)
    Bellek Tipi DDR3 1333MHz
    Max Bellek MAX 8GB DDR3
    Disk Kapasitesi 750 GB
    Disk Hızı 5400 Rpm
    Disk Arabirimi SATA
    Optik Sürücü 8X DVD+/-RW Drive
    Modem -
    Ethernet 10/100 Ethernet Lan
    Wireless Dell Wireless 1702 802.11b/g/n
    Bluetooth Bluetooth v3.0+HS Card
    FireWire Yok
    E-Sata 1*USB 2.0 ile E-SATA ve Power Share
    Seri Port Yok
    Usb Portu 2* USB 3.0, 1* USB 2.0,
    Express Kart -
    Video Portu 15 pinli VGA video konnektörü
    Klavye Numerik TR Q Klayve
    Hoparlör SRS Premium SoundTM 2 spkrs@ 2W
    Kart Okuyucu 8 in 1 Card reader
    Kamera 1.0 Mp Widescreen HD (1280 x 720) camera , dahili mikrofon
    Parmak İzi Okuyucu Yok
    Yüz Tanıma -
    Touchpad Var
    Uzaktan Kumanda Yok
    3G Yok
    Diğer Özellikler Siyah Arka Kapaklı
    İşletim Sistemi (Yazılım) FreeDOS
    Paket İçeriği Notebook,Pil,Adaptör
    Çanta Yok
    Boyut Genişlik 376 mm, Derinlik 262 mm, Yükseklik 32 mm
    Pil Teknolojisi 6-Cell 48W/HR Li-ion
    Pil Ömrü -
    Ağırlık 2,65 kg

Daha Ayrıntılı Şuradan Bakabilirsiniz:http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-n5110-b67f67-notebook-urun7014.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceynus -- 25 Ocak 2012; 1:44:21 >

• Bir fiyat aralığı verseydin daha iyi yardımcı olabilirdim. Fakat Dell İnspiron çok kaliteli mal üretir.
    Sağlam oyuncu isen daha iyi karta sahip süper bir Fiyat performans ürünü olan HP PAVILION DV6-6010ST öneririm.
    Şuradan inceleyebilirsin.

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/hp-pavilion-dv6-6010st-ll044ea-core-i5-2410m-6gb-750gb-hd6770m-156-win7-home-premium-64bit.aspx

İşlemcisi i5 fakat ekran kartı çok daha üstün.
    Hali hazırda i5 ile i7 arasındaki fark çok azdır özellikle oyun konusunda ikside fazlasıyla ihtiyacını görür.
    HP ler son ürünleriyle ısınma probleminide çözdüler iki üründede ses ve ısınma ile ilgili bir problem yaşamzsın. Ayrıca HP ses kalitesi ortalamanın üzerindedir.
    Yinede i7 olsun uygun fiyat olsun çok fazla oyun meraklısı değilmidir dersen Dell Inspiron 5110'u şiddetle öneririm.
    Hiçbir eleştri almadık, kullananlar gayet memnun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nvidiacı -- 25 Ocak 2012; 1:26:06 >

• bu ürünü sanalmarketim'den 1595 liraya aldım sabah elimde olucak takip edersen deneyimlerimi paylaşırım

tek dezavantajı gt525m olması, ancak emsallerinin (benzer fiyat) i5 işlemcinin negatif etkisi gt540m'in artısı sanırım birbirini fitliyor.

ben hp ye para vermektense dell almayı tercih ederim açıkcası ki öyle yapıp dell aldım, 540m ile 525m arasında ben pek bi fark görmüyorum açıkcası
  • Aslında oyun meraklısıdeğilim amacım almışkenuzun süre kullanabilmek arada canım sıkılıncada güncel oyunları oynaya bilmek i7 takıntım yok. Uygun fiyat ve iş görür olsun yeter birde ekran çok önemli benim için HD olmasını tercih ediyorum.

Teşekürler.

Orijinalden alıntı: orionsguard

bu ürünü sanalmarketim'den 1595 liraya aldım sabah elimde olucak takip edersen deneyimlerimi paylaşırım

tek dezavantajı gt525m olması, ancak emsallerinin (benzer fiyat) i5 işlemcinin negatif etkisi gt540m'in artısı sanırım birbirini fitliyor.

ben hp ye para vermektense dell almayı tercih ederim açıkcası ki öyle yapıp dell aldım, 540m ile 525m arasında ben pek bi fark görmüyorum açıkcası

Yalnız bahsettiğim HP modeli 540M kullanmıyor.
    ATI Radeon 6770M kullanıyor ki bu kart Nvidia GeForce GT 555M ile kafa kafaya gidebilecek güçte bir karttır.

Ekran konusunda ikisi de aynı bu arada 1366 x 768.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nvidiacı -- 25 Ocak 2012; 1:36:17 >

Orijinalden alıntı: Nvidiacı

quote:

Orijinalden alıntı: orionsguard

bu ürünü sanalmarketim'den 1595 liraya aldım sabah elimde olucak takip edersen deneyimlerimi paylaşırım

Yalnız bahsettiğim HP modeli 540M kullanmıyor.
    ATI Radeon 6770M kullanıyor ki bu kart Nvidia GeForce GT 555M ile kafa kafaya gidebilecek güçte bir karttır.

ben notebooklarda ati ürünü kullanılmasına biraz önyargılı bakıyorum açıkcası, 6770m iyi bir kart ancak ben malzeme kalitesini hiç beyenmedim.

@ceynus

piyasadaki ürünler tamamiyle kar amaçlı olduğu için, bir yerden kısılan onun yerine bir yeri arttırılan ürünler sergileniyor,

aslında bütün ürünler bir birinin aynısı

biri daha iyi bir işlemciye sahipken diğeri daha iyi bir ekran kartına sahip yinede f/p olarak aynı puana sahipler....

tabi oyun amaçlı düşündüğümüzde ekran kartı her zaman tercih edilmeli doğal olarak.

buna karşın notebooklardaki en çok göz ardı edilen şey ise malzeme kalitesidir. hp ne zaman notebook üreticisi olduda bize kaliteli malzeme sunacak? dell gibi bir firmayla kıyaslarsak ....

ben 4 yıldır acer 5920g kullanıyorum, 4 yıldır tam. ürün yeni iflas bayrağını çekti. 4 yıl boyunca beni hiç yarı yolda bırakmadı.

1300-1500 tl cıvarlarında dolanan i5 işlemcili 300-400m serili ekran kartlarıyla boy ölçüşen performansa sahip 8600M GS takılı üstüne...

acer artık çok dandik ürünler çıkarıyor malzeme kalitesi olarak ancak eskiden böyle değildi...

ayrıca hava kanalları kullanılan soğutma fanları, soğutma çıkışlarının yeri, anakartı ve işlemci pozisyonu en çok göz ardı edilen diğer etmenler...

işlemcinin sol elin hizasında olması her zaman negatif etkidir... WASD tuşları hizasındaki bir işlemci vücut ısısından ister istemez etkilenmekte...

uzun ömürlü bir bilgisayar arıyorsanız parça modellerinin yanında malzeme kalitesini de kesinlikle göz ardı etmeyin...

not: acer 5920G core2duo t5450 işlemciye 8600m GS ekran kartına sahip, ve anti-aliasing 2x 1280x1024 full ayarlarda MW3 sorunsuz oynattı bunu da bildirmek isterim (4 yıllık ürün)

edit:

ek olarak ekranın hd olması yeterli zaten 15.6" ekranda 1080p film izlemenin bir anlamı yok 720p yeterli olacaktır. full hd görüntüler 44"(yamulmuyorsam böyleydi) üstü ekranlarda kendini belli etmeye başlıyor.

tabiki fhd ve hd ekran arasında fark var ancak ben bu farkı gereksiz buluyorum f/p açısından.

notebook için hd ekran wled olması yeterli kanımca ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Anor~ -- 25 Ocak 2012; 1:44:38 >

• dell b67f67 1 ay falan oldu alalı memnunum. yalnız birkaç küçük sorun var. buradan söyleyeyim. codmwf3 yükledim prototype2 yükledim sorunsuz çalışıyor. mtw2 yükledim gayet güzel oynatıyor ancak oyunun demo videoları oynarken ekranda kayma oluyor çizgi belli oluyor. ikincisi bir müddet usb portlarını hiç kullanamdaım format attım düzeldi son olarak laptop soğutucusu olduğu halde oyun oynarken çok çok ısınıyor 75-76 yı gördüm bunların dışında gayet memnunum. masaüstümden böyle performans alamıyorum.

alan biri varsa aynı sorunları yaşıyorsa söyleyebilir mi?
    Acer emachines E725
    14 yıl önce açıldı
    LENOVO G570-20079
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DELL Inspiron harika bir ürün, ısınma dışında bir soruna rastlamadım. i7 olması da büyük avantaj tabi. Aman ha HP den UZAK DURUN!.. Web de aratırsanız binlerce şikayet bulursunuz servisleri hakkında. Ben de çok sorun yaşadım ve bundan sonra HP nin 1 usb belleğini dahi almam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jhudaverdi -- 26 Kasım 2016; 10:0:6 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.