Şimdi Ara

DELL INSPIRON N5010 (15R) - Kullanıcıları Kulübü (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.888
Cevap
33
Favori
624.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bilgisayarımı yeni aldım, harddiskte tıkırdama değil ama sivrisinek vızıltısı gibi bir ses var. Sessiz ortamda gayet duyuluyor ve başınızı ağrıtıyor.
    Eğer devam ederse bu ses, bilgisayarımı iade etmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvenarkilic

Ben bilgisayarımı yeni aldım, harddiskte tıkırdama değil ama sivrisinek vızıltısı gibi bir ses var. Sessiz ortamda gayet duyuluyor ve başınızı ağrıtıyor.
    Eğer devam ederse bu ses, bilgisayarımı iade etmeyi düşünüyorum.

Öncelikle hayırlısı olsun. Pek dert etmeyin, o ses en geç 3. günde gidiyor. En azından bende böyle oldu.

Benim bi sorum olacak. Bilgisayarın 2 adet ses çıkışı mevcut fakat bana 3 adet lazım. 5+1 bağlayabilmem için. Herhangi bi aparat biliyormusunuz çoğaltım yapabileceğim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzdilarakurnaz

Bu G46H45 modeli sadece pcdepo stoğunda gözüküyor.
    1-Pc-depo güvenilir midir ürün konusunda?
    2-İstanbul da alabileceğim bildiğiniz bir teknoloji market v.s var mı?
    Yardımcı olursanız sevinirim acil almayı düşünüyorum?

sadecenotebook.com da da var hocam düne kadar vatan bilgisayar bostancıda da vardı şu an vatan da kalmadı.
  • 5010 kullanıcılarına ve bilenlere bir sorum var;

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=44529061
  • Merhaba arkadaslar,

Benim de laptopumla ilgili bir problemim var! Daha alali 1-2 hafta oldu ama. BestBuy dan kampanyali DELL inspriron 15R 5010 B46H43 i-5-460M, 2.53 GHz, 4GB 1333 MHz DDR3, ATI Radeon HD5470 1 GB, 320 GB sabit diskli notebooku 1.250 TL ye aldik. Fiyati nasil sizce?

Ilk sorum: Bunun icin garanti belgesi cikmadi. Dell Bilgisayarlarin veya sizinkiler de Garanti Belgesi yok mu? var mi? BestBuy i aradigimda zaten fatura, garanti belgesi yerine geciyor diyorlar...Ama sanirim bilgisayari onlar kurdu, onlarda kalmis olabilir mi dersiniz??

Bilgisayarla ilgili problemim suan: Bilgisayar acikken kendine kendine varsayilan kullanici profilini degistirdi ve bir uyari verdi. Bundan sonra masaustu dosyalar, arka plan filan degisti, Birkac kez restart yaptim, suan windowsa girmiyor ve verdigi uyari soyle:

Kullanici profili hizmeti oturum acamadi. Kullanici profili yuklenemiyor....

Bu sorunu nasil cozebilirim. Yardim edebilir misiniz? Tesekkurler!

• herkese iyi bayramlar
    arkadaslar ben de bu cihazı ttnet kampanyasından aldım fakat bi kaç sorunum ve size de ba kaç sorum var
    cihazda öncelikle touchpad kısmında bi şişkinlik var şöyle ki hani bi yere sticker yapıştırırsınızda altta hava kalır ya aynen ole ikincisi DVD kısmında yaklaşık 1 cm lik boşluk var DVD kapağı kapandığında ileri geri sürekli oynuyor üçüncüsü klavye yamuk klavyenin sağından 5 nolu tuşa kadar normal sola doğru diğer tuşlar bi yükselme gösteriyor sanki altta bişi varmış gibi dördüncüsü monitörün sağ tarafında bir karartı var (donanımsal bi sorun olduğu bariz) beşincisi pc sürekli donuyor işletim sistemini defalarca değiştirdim ama harddisk sürekli işle yapıyor gibi harddisk ışığı yanıyor ve pc donup kalıyor altıncısı ve sonuncusu korkulu rüya MAVİ EKRAN var
    işte aldığım günden beri bunlarla cebelleşip duruyorum sıfır bi cihaz nasıl olurda bu kadar fazla hatayla piyasaya sürülür anlamış değilim burdaki ayıp ttnetin değil DELL indir bence.Ya hiç mi test yapılmaz cihaza(Bunlar kullanım sonucu değil aldığımdan beri mevcut)
    Sizden ricam ise:
    bu sorunlar teknik servisten değişim raporu almam için yeterli bildiğim kadarıyla ama bu değişimi kim gerçekleştirecek TTNET mi DELL mi eğer TTNET se bize cihazları temin etmek konusunda bile sıkıntı çeken bu firma nasıl yenisiyle değişim yapacak kaldı ki kampanya sona erdi ve TTNET te başka cihaz yok :((
    Bİr de bana fatura verilmedi garanti kapsamında ki servis hizmetlerinden yararlanabilmem için ne yapmalıyım
    Özellikle değişimi kimin yapacağı konusunda yardımcı olursanız sevinirim
    Şimdiden Teşekkürler
    İyi Bayramlar...

• tobiasz
    Arkadaşım cihazın içinde garanti belgesi olmaması söz konusu bile olamaz ürünü aldığın firmaya durumu tekrar tekrara iletip ürünnü garanti belgesini talep etmelisin diğer sorununa gelince dell in müthiş bir teknik destek hattı var hani şu 00800 le başlayan numara onu aramalısın kesinlikle çözülecektir olmas bile servis sana gelip sorununu bulunduğun yerde çözecektir ama garanti belgesi kutudan çıkmama olayı çok saçma firmadan kesinlikle almalısın...
  • herkese iyi bayramlar
    arkadaslar ben de bu cihazı ttnet kampanyasından aldım fakat bi kaç sorunum ve size de ba kaç sorum var
    cihazda öncelikle touchpad kısmında bi şişkinlik var şöyle ki hani bi yere sticker yapıştırırsınızda altta hava kalır ya aynen ole ikincisi DVD kısmında yaklaşık 1 cm lik boşluk var DVD kapağı kapandığında ileri geri sürekli oynuyor üçüncüsü klavye yamuk klavyenin sağından 5 nolu tuşa kadar normal sola doğru diğer tuşlar bi yükselme gösteriyor sanki altta bişi varmış gibi dördüncüsü monitörün sağ tarafında bir karartı var (donanımsal bi sorun olduğu bariz) beşincisi pc sürekli donuyor işletim sistemini defalarca değiştirdim ama harddisk sürekli işle yapıyor gibi harddisk ışığı yanıyor ve pc donup kalıyor altıncısı ve sonuncusu korkulu rüya MAVİ EKRAN var
    işte aldığım günden beri bunlarla cebelleşip duruyorum sıfır bi cihaz nasıl olurda bu kadar fazla hatayla piyasaya sürülür anlamış değilim burdaki ayıp ttnetin değil DELL indir bence.Ya hiç mi test yapılmaz cihaza(Bunlar kullanım sonucu değil aldığımdan beri mevcut)
    Sizden ricam ise:
    bu sorunlar teknik servisten değişim raporu almam için yeterli bildiğim kadarıyla ama bu değişimi kim gerçekleştirecek TTNET mi DELL mi eğer TTNET se bize cihazları temin etmek konusunda bile sıkıntı çeken bu firma nasıl yenisiyle değişim yapacak kaldı ki kampanya sona erdi ve TTNET te başka cihaz yok :((
    Bİr de bana fatura verilmedi garanti kapsamında ki servis hizmetlerinden yararlanabilmem için ne yapmalıyım
    Özellikle değişimi kimin yapacağı konusunda yardımcı olursanız sevinirim
    Şimdiden Teşekkürler
    İyi Bayramlar...

• torex666 :

cevap icin cok sagol....

Herhangi bir DELL N5010 sahibi arkadas: DELL kutusundan cikan garanti belgesinin resmini cekip buraya koyabilir mi?

Bilgisayarla ilgili problemim suan: Bilgisayar acikken kendine kendine varsayilan kullanici profilini degistirdi ve bir uyari verdi. Bundan sonra masaustu dosyalar, arka plan filan degisti, Birkac kez restart yaptim, suan windowsa girmiyor ve verdigi uyari soyle:

Kullanici profili hizmeti oturum acamadi. Kullanici profili yuklenemiyor....

Bu sorunu nasil cozebilirim. DELL destek hatti pazartesiye kadar kapali, pazartesiye uni icin odevlerim var yetistirmem gereken :(:(
  • Arkadaşlar 1- Dell 5010 g46h45 İ5-460 4Gb Ram ati hd5650 1.508 YTL
    2- Dell 5010 G37h33 i3-370 3Gb Ram ati hd5650 1.256 YTL

Aradaki fiyat farkını gerçekten hakediyo mu arkadaşlar 1.model?
    Ve performans olarak çok farklılık gösterir mi bu 2 notebook?
  • yavuzdilarakurnaz:

dostum 1 modelle ikncisi arasında sadece işlemci farkı var iki işlemci arasındaysa sadece intel in turbo bost özelliği farkı var i5 de var i3 de yok
    ama bu sorun edilecek bişey kesinlikle değil i3 le de aynı performansı alırsın aradaki fark ne kadar az yada cok olursa olsun turbo bost için bu fark verilmez die dusunuyorum kaldı ki turbo bost un yaptığı iş hala tartışılmakta...
    umarım yardımcı olmuşumdur....:)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzdilarakurnaz

Arkadaşlar 1- Dell 5010 g46h45 İ5-460 4Gb Ram ati hd5650 1.508 YTL
    2- Dell 5010 G37h33 i3-370 3Gb Ram ati hd5650 1.256 YTL

Aradaki fiyat farkını gerçekten hakediyo mu arkadaşlar 1.model?
    Ve performans olarak çok farklılık gösterir mi bu 2 notebook?

Hocam hangi firma siteden aldın bu fiyatları acaba?
  • ttnet kampanyasından aldık bizde makina kitleniyor kalıyor donuyor ekran kartı hatası veriyor sorunlar yumağı sanki
  • arkadaslar allah rızası için yardımcı olun..facebookta gezinirken birden ekran kapandı ve görüntü sürücüsü yanıt veremedi basarıyla ....yazı çıktı..bunu nasıl düzeltebilirim.basic i ultimate yapmıstım ondan olabilirmi?driverları hatalı yüklemiş olabilirmiyim? birde windows 7 için 64 bit internet explorer 8 bulamıorm ve birde 64 bit adobe flash player..önceki internet sürümüm 8 di 9beta yaptım şimdi 8 i internette bulamadım
  • muhibbi10 :

Dostum bahsettiğin hata ekran kartıyla ilgili olduu ortada atinin sitesinden guncel ve 64 bit driver cekip kurduundan emin ol.

Adobe flash player hakkında ise 64 bit adobe yi su linkten indirebilirsin ::

http://kb2.adobe.com/cps/000/6b3af6c9.html (İnternet tarayıcına uygun olanı indirmelisin firefox explorer chrome vb.)

inetrnet explorer 8 i 64 bit olarak da su linkten :::

http://www.microsoft.com/turkiye/windows/internet-explorer/thank-you.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi echelon34 -- 20 Kasım 2010; 23:59:24 >

• torex dostum çok saolasın...dell in support sitesinden chipsetin hepsini indirip kurmustum zaten..bu hatada ondan bı kac gun sonra çıktı ilk defa oldu..mesela pes yükledim..pes in ayarlar sayfasını açtığımda hani çözünürlüğü felan ayarlamak için graphic upload suport felan yazıodu zaten oyunu tam ekran oynayamadım.takılmada vardı..boyle seyler olmaması lazım..i5 işlemci 1 gb ekran kartı hd 5470...eksik chipset driveri yok anlıyıcagın..baska bi driverda indirmemmi gerekiyo..msn için de benim işletim sistemi windows 7 onu bulamıorm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhibbi10 -- 21 Kasım 2010; 13:58:02 >
  • muhibbi10 :

Eğer bütün driverları kurduysan sorun olmamalı bi de sunu unutma bahsettiin sorun chipset driverlarıyla deil ekran kartı driverıyla ilgili.Ekran kartı driverını kaldırıp yeniden kurabilirsin ATI nin kend, s,tes,nden guncel driver cekebilirsin istersen bide boyle dene ...

Ekran kartının guncel driverı burda :

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx#1 (1.1 MB lik dosyayı cekip kurmalısın)

ayrıca msn de senin için upload ettim kendi uploadımdır surda :

http://hotfile.com/dl/84006747/7d6264a/Windows_Live_(14.0.8117.416).rar.html

umarım yardımcı olmuşumdur :)))

• tabıkı yardımcı oldun msn tmmda bu internet explorer 8 wndows7 64 bit için yok sanırım birde bu ekran kartı driverı yüklenmedi indirecegim yeri seciorum iptal edildi diyor aygıt yöneticisinden güncellemeye çalıştım sürücünüz güncel diyo bi dha bu verdıgın güncellemeyi indirmeme gerek varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhibbi10 -- 21 Kasım 2010; 17:11:56 >
  • Önce eski driveri kaldırman lasım ondan sonra kurabilirsin ama sen guncel olduundan eminsen gerek yok tabii ki

İE 8 64 bit konusunda ise; sana verdiim link 64 bit İE 8 linki orda vista die belirtiyo ama bende aynı yerden indirip kurdup ve kullanıyorum unutmaki Win 7 Vista cekirdeği uzerine kurulmus bir işletim sistemidir yani Vista içn yazılmıs hemen her programı Win 7 de kullanabilirsin....
  • anladım..torex dostum cok saol ılgılendıgın ıcın
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.