Selamlar arkadaşlar. Bir arkadaşım motosiklet sevdasına kapıldı ve bu yüzden dizüstü bilgisayarını satmak istiyor. Alet sanırım geçen sene Amerika'dan alındı. Hiç bir sorunu yok hali hazırda, aşağıda da özelliklerini vereceğim. Bir adet "stuck" pixeli varmış tam bilmiyorum ne demek ama renk değiştiremiyor bazı durumlarda sanırım. Aklıma gelenler bu kadar şimdilik.
İşlemci:Intel Pentium M 1.4Ghz Ram:512MB Vga: Ati Mobilitiy Radeon 9600Pro Turbo Ekran:15.4" Widescreen Hdd:60gb 5400rpm Optik Sürücü:24X CDRW-DVD combo Bağlantılar:
Diğer:İngilizce Q klavye, 2 tuşlu Alps Touchpad, Multimedia Tuşları (Play/Pause, Stop, Next Track, Previous Track, Mute, Ses Ayarı), 1 Adet S-Video girişi, 1 Adet Analog Görüntü Girişi, Stereo hoparlör
Gelelim sadede. Bu cihazın piyasası nedir? Yanlış hatırlamıyorsam 1800$ civarına alındıydı ama en azından işlemcisi biraz düşük şu anda sanırım. Gelecek yorumlarınızı ve hatta olursa tekliflerinizi bekliyorum, iyi günler...
Bu konu öncelikli olarak fiyat hakkında bilgimiz olmadığı için öğrenme amaçlı açıldı satış amaçlı değil. Bu yüzden piyasası belli olmadan fiyat belirleyecek değilim. Saygılar..
Bu arada arkadaştan aletin kapasitesinin anlaşılması açısından oynanabilen oyunların bir listesini aldım:
Need For Speed Most Wanted Prince Of Persia The Two Thrones Call Of Duty 2 MotoGP 3 Grand Theft Auto San Andreas FarCry HalfLife 2 Doom 3 Microsoft Flight Simulator 2004 Colin McRae Rally 2005 Solitaire
Burası 2.el bölümü forum kurallarına göre burda konu açıyorsan fiyat belirtmelisin amacın sadece bilgi almak iste 2.el bölümünün dışında sana uygun olan bölümde açmalısın. Birisi şikayet ederse yöneticiler topici silecektir.
Haklıı
yaaa alttarafı 9600 var makinanda sende sanki sony viao satıyorsun