Şimdi Ara

Dell Inspiron 7567 - Ana Konu (522. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10.805
Cevap
131
Favori
549.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 520521522523524
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • -forumber- kullanıcısına yanıt

    Hocam programın Detailed Resoluiton kısmında bende LCD - REDUCED seçeneği yok, onun yerine Exact Reduced var. Exact Reduced mi seçeğim.


    Dell Inspiron 7567 - Ana Konu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: unimportant

    Hocam programın Detailed Resoluiton kısmında bende LCD - REDUCED seçeneği yok, onun yerine Exact Reduced var. Exact Reduced mi seçeğim.


    CRU'nun 1.4.2 sürümünü kullanın hocam.

  • Bir önceki sayfada sorulmuş fakat cevabı yok, benim de batarya şişti hatta touch padi yukarı kaldırıyor hafiften. Batarya'yı söksek sadece AC ile çalışıyor mu? Eski laptoplarda kartuş gibi çıkartabiliyorduk bunlar içerde tutuyor bataryayı malum.


    @-forumber-

  • quote:

    Orijinalden alıntı: lakers45

    Bir önceki sayfada sorulmuş fakat cevabı yok, benim de batarya şişti hatta touch padi yukarı kaldırıyor hafiften. Batarya'yı söksek sadece AC ile çalışıyor mu? Eski laptoplarda kartuş gibi çıkartabiliyorduk bunlar içerde tutuyor bataryayı malum.


    @-forumber-

    Denemediğim için bilemiyorum hocam.

  • lakers45 kullanıcısına yanıt

    Merhaba. Daha önce bir şey sebebiyle söküp çalıştırmıştım. İlk iki seferde açılmayı reddettiğini hatırlıyorum, sonra çalıştı fakat önünde turuncu ışık yanıp sönmüştü. Pek hoşlanmıyor bataryasız çalışmaktan. 2 dakika çalıştırıp kapadım o yüzden bir tecrübem yok tam.

  • lakers45 kullanıcısına yanıt

    Ben bugün söktüm. Şu anda bilgisayardan yazıyorum. Bir sıkıntı olmadı normal kullanımda. Henüz oyun oynamayı ya da bilgisayarı zorlayacak bir şeyler yapmayı denemedim. Ama yanlış hatırlamıyorsam oyun açınca kapanan bilgisayarlar olmuş adaptörün gücü yetmediği için. O yüzden ben de denemedim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahtevku

    Bilgasarıyı aldığım günden beri hep öncelikle AC modunda kullandım





    Dell Inspiron 7567 - Ana Konu



    Hocam batarya bitince nereden almayı düşünüyorsunuz. Kapasite 70lere gelince değiştirmeyi düşünüyorum.





  • Neden %70 kapasitesi varken değiştirmek istiyorsunuz ki?

  • Arkadaşlar merhaba yeni SSD aldım 500gb temiz kurulum yaptım w10 orijinal siteden ve lisansımda vardı yaptım, driver olarak elle sadece ekran kartı Nvidia ve realtek 6.0.8142 sürümünü kurdum. Dota 2 ve FM kurdum oyun olarak ikiside eskiden stabil çalışırken şu an FPS bir anda 20ye kadar düşüyor ve sesler bozuk çıkıyor. İki oyunda da aynı. Daha sonra geforce experience kaynaklı mıdır diyip onu sildim. Bu sefer 20ye değilde 50lere düşüyor ve kasma oluyor. SSD yi hdtune den bad sector tarattım full yeşil çıktı. Sorun ne olabilir teşekkürler (w10 son sürüm)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Rami 32 GB a çıkarmak istiyorum . Üzerinde 16gb micron ram var. Aynı modülden elinde olan varsa almak isterim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, yeni çıkan Knockout City oyununu deneyen var mı? Bende oyuna girişte ses vs. devam etmesine rağmen görüntü kitleniyor. Bir türlü çözüm bulamadım.

  • Arkadaşlar merhabalar, batarya aşırı sismiş durumda önerdiğinizi batarya alabileceğim bir yer varmı ?

  • oguzhan1477 kullanıcısına yanıt

    1.13'ten downgrade yapabilen var mı dostlar?

  • laptopu bir süredir batarya olmadan kullanıyordum, kızım sağolsun fişi çekmek suretiyle bilgisayarı cızbız etti.


    anakart yandı anladığım kadarı ile.


    edit: bataryasız kullanmayın :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calvaria -- 22 Haziran 2021; 20:11:39 >
  • selamlar herkese,


    fanları değiştiren oldu mu, olduysa eğer nereden temin ettiler yenilerini.

    9 ay önce macun değişimi ve fan temizliği yaptırmıştım, ondan sonra özellikle sol fanda aşırı bir titreşim başladı. (başlıktaki önceki mesajlarımda yazıyor hatta.) vidalar düzgün, kablo falan da değmiyor, artık ömürlerini tamamladıklarını düşünüyorum o yüzden değiştirmeyi düşündüm. çıkardıkları sesi söylemiyorum bile, çalışmaya başladıklarında sanki su motoru çalıştırıyorum, tar tar diye başlıyorlar. ama ilginç şekilde soğutmada bir problem yok, önceden sıcaklık değerleri neyse hala aynı.


    bir de, m2 ssdler ateş pahası olmuş. harici hard disk almayı düşünüyordum. şöyle bir fikir düşündüm, harddisk kutusu alarak bilgisayardaki harddiski ona takıp harici olarak kullanmak ve onun yerine de sata ssd almak. bu tarz bir işlem yapan oldu mu ya da direkt olarak sata ssd takıp memnun olan var mı?





  • Sol fanda düşük hızda döndüğünde ses yapıyordu hafif. Servise verip değişimini sağlamıştım. Garanti bittikten sonra tekrardan başlamıştı. Fanın arasına zeytinyağı damlatıp gürültü problemini çözmüştüm. Onun haricinde SATA SSD kullanabilirsiniz sıkıntı olmayacaktır. Her türlü harddiskten daha iyidir.

  • Karanlık Ülke kullanıcısına yanıt

    garantinin bitmesine yakın göndermiştim ben de macun ve temizlik için. termal macun yenilendi, temizlik yapıldı ve alt kapak değişti deyip geri gönderdiler. bir yıl sonra yani geçen yaz, fazla ısınmaya başladığı ve garantisi bitmiş olduğu için bilgisayarcıya götürdüm. o zamana kadar sadece kendim fan temizliği için açıyordum, anakarta kadar falan sökmedim hiç. götürdüğüm bilgisayar tamircisi şu ana kadar hiç açılmamış, fanlar kirli ve macun kötü durumdaydı dedi, garantiye gittiğini söylediğimde ısrar etmediysen anakarta kadar söküp uğraşmamıştırlar demişti.


    titreşim de ondan sonra başladı. gürültü en azından kulaklık ile haloluyor ama titreşim çok rahatsız edici. klavyede sol tarafta hissediliyor, (w tuşunun üstü ve fn tuşlarının olduğu bölge). ayrıca fanlar çalışmaya başlarken ve yavaşlayıp duracakları zaman tar tar tar ses çıkarmaya başladılar.





  • Fanları elledikçe ses yapmaya başladıklarını bildiğimden ben temizlemiyorum. En son geçen yaz açıp termal macun yenilediğimde temizlemiştim fanı ayırmadan o kadar. Sonra biraz zeytinyağı, tamamdır. Macun olarak CM Elmas Parçacıklıyı kullanmıştım. 1 sene geçti, değerler hâlâ mükemmel. Stok macunla aynı kalitede. Oyun oynamıyorum belki dayanıklılığı o yüzden bana fazla gelmiştir fakat stok macunda seneler geçmesine rağmen ilk günki performansı veriyordu.


    Umarım sorununuzu çözebilirsiniz.

  • Win 11 in desteklediği işlemci listesinde bizimki yok galiba.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Marty.McFLY kullanıcısına yanıt

    Windows 11 Insider sürümünü windows update aracılığı ile yükledim sorun yok çalışıyor :)


    Dell Inspiron 7567 - Ana Konu
    Dell Inspiron 7567 - Ana Konu
    Dell Inspiron 7567 - Ana Konu
    Dell Inspiron 7567 - Ana Konu
    Dell Inspiron 7567 - Ana Konu
    Dell Inspiron 7567 - Ana Konu




  • 
Sayfa: önceki 520521522523524
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.