Şimdi Ara

Dell Inspiron 7567 - Ana Konu (259. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
10.805
Cevap
131
Favori
549.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • vatan'da satılan cihazlar hariç çoğunda sorun çıkması sizce tesadüf mü? merak ettiğim vatan harici satılan ürünler iade ürünü vs olabilir mi? 4 arkadaş vatan'dan aldık 1 aydır problem yok hiç.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nashiro

    vatan'da satılan cihazlar hariç çoğunda sorun çıkması sizce tesadüf mü? merak ettiğim vatan harici satılan ürünler iade ürünü vs olabilir mi? 4 arkadaş vatan'dan aldık 1 aydır problem yok hiç.


    sizdeki ips panelli olan mı
  • yunus_7888 Y kullanıcısına yanıt
    evet. win10 yüklü olan 256 m2 ssd model
  • Gokalpos kullanıcısına yanıt
    Dell System Detect
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nashiro

    evet. win10 yüklü olan 256 m2 ssd model

    Hocam rica etsem dellin sitesinden pcnizin ekran özelliklerine bakabilirmisiniz sizde nasıl gözüküyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yunus_7888 Y kullanıcısına yanıt
    nasıl bakılıyor ki? zaten tn panel ve ips ilk bakışta anlaşılıyor :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nashiro

    nasıl bakılıyor ki? zaten tn panel ve ips ilk bakışta anlaşılıyor :)

    Service tag ı söyleyebilirmisiniz bana pcnin altında yazıyor bakayım , ya bende mi yanlış var anlamadım da ben ツ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yunus_7888 Y kullanıcısına yanıt
    kutusuna baktım cihazın şimdi 4b70d kodlu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dell7567

    Ben ilk alanlardanım ilk alanlarda daha çoktu sanki banada öyle gelmiş olabilir kimseyi yanlış yönlendirmek istemem ondan bir ara çoktu fps drop yaşayan bir çözüm yazdı bir arkadaş (sağolsun win7-8 sürümlerini falanda deniyor çok faydalı konular açıyor )ama ben Dell markasından güncellemeyle sağlam bir çözüm istediğim için bekliyorum(bu arada Dell markası bende çok kaliteli bir marka algısı vardı artık o yok ) anlamadığım olay neden anlık olarak fps drop yaşıyoruz bunun sebebi tam olarak nedir diğer markalarda görebilen bir durum mu çünkü fazla rastlamadım internette bilen biri cevaplarsa sevinirim siz ve yeni alacak arkadaşlarda sıkıntız kullanmanız dileğiyle

    Hp omen kullanyrm anlik fps drop yaşamadim hiç be yaşayani da görmedim sorun windows kaynakli değil bence.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • fps drop intel+nvdia gtx1050-gtx1050ti-gtx1060 ve gtx1070 kullanan marka farketmeksizin her laptopta var. çözümü windows nvdia markalar da bulmaya çalışıyordu en son sonra ne oldu şuan bilmiyorum. özellikle yurtdışı sitelerde bahsediliyor bu konudan.
    olay intel hd graphics ile nvdia kart geçişleri sırasında yaşanıyor.
    daha önce deneyeniniz olmuştur kesin, aygıt yöneticisinden intel dahili ekran kartını kapatın sorun çözülecektir. fakat bu prize takılı değilken daha fazla enerji tüketimi demek ve pili etkiliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nashiro

    kutusuna baktım cihazın şimdi 4b70d kodlu.

    bende ki de o kodla başlıyor ancakhttp://www.dell.com/support/home/tr/tr/trbsdt1 girip service tag ile girip sol taraftan sistem configuration a girip daha sonra aşağıdan buraya geldiğimde ekran özelliklerinde ips yazmamakta acaba başka bir şekilde mi yazıyor ekranı ips olan arkadaşlar ?




  • independent_21 kullanıcısına yanıt
    Başka sorun yaşayanı görmedim ifadesi çok iddialı olmuş. Sizde olmayabilir, mesele benim 7566'da yok, oğlanın 7567'sinde yok ama diğer kullanıcıların hiçbirinde yok ve olmaz diye iddia edemem. kaldı ki Türkiye'de satılan HP Omen sayısı ile 7567 sayısı arasında dağlar kadar fark var. Neredeyse ekmek su gibi 7567 satılıyor.
    Diğer taraftan yabancı sitelerde bu sorunun marka fark etmeksizin Windows 10 kaynaklı olarak yaşanabildiği anlatılıyor. Ayrıca Microsoft bu sorunu çözmek için çalışıyor. Marka veya model bazlı bir sorun olsa Microsoft niye kendini bu kadar kassın sorunu çözmek için? Lütfen takım tutar gibi marka tutmayın. HP'nin geçmişi ve insanların neler çektikleri ortadayken Türkiye'de HP'nin hala az da olsa satıyor olması da ayrı bir tezat aslında. Bu hataya düşülmesinde teknoloji mağazalarındaki tezgahtarların da çok ciddi payı var. Media Markt'tan Bimeks'ine kadar irili ufaklı hangi mağazaya uğrasam HP satmak için bütük bir çaba sarfedildiğini görüyorum. Hatta Teknosa'nın bir mağazasına uğradım tezgahta sadece irili ufaklı HP'leri diziliydi. Başka marka yok mu diye sorduğumda merkez bunları gönderiyor cevabını aldım. Ayrıca HP satınca extra prim alıyorlarmış. Bir zamanlar hangi mağazaya girseniz size Samsung tv satmaya çalışırlardı. Durum ona benzemiş. HP bir zamanlar insanlara çektirdiklerinin acısını çekiyor şu anda. Ağzıyla kuş tutsa satamaz durumda. Kendim de 3 adet HP eskitmiş biri olarak bir daha HP'ye yaklaşmam. HP'nin Compaq'ı satın aldıktan sonrak dönemde piyasaya sürdüğü Compaq menşeli cihazını kullanmıştım ilk defa. Çok memnun kaldığım için sonraki cihazımı da HP seçmiştim. Hayatımda kullandığım en kötü notebook idi. Sonrasında çok acil olarak notebook almam gerekti o dönemde piyasada HP dışında cihaz yoktu, şans işte. Aldım ve en yakın fırsatta satarak başka markaya geçtim. O günden beri HP kpıdan içeri giremez.




  • Hocam naptin sen ya :D bn niye marka savunuculugu yapayim çocuk mu sandiniz ben sadece baska markalarda varmi acaba sorun yasayan yazdınız diye yorum yazdim. Tmm sizin dell daha iyi olsun hocam en iyileri sizin olsun bu kadar abartmaniza gerek yoktu :) saygilar....

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arklar yarın 7567 almaya gidiyorum acil sorum var iki modeli var almayı düşündüğüm biri 7300hq 8gb ram 1050ekran kartı 1tb sad yok bu 3100 tl diğeri malum 7700hq 16gd ram 1050ti ekran kartı 1tb artı 128ssd buda 4100tl aradaki fiyat bakımından hangisini tercih etmeliyim 4binliği alırsam bütçe zorlanacak siZce 1000tl fazla vermeye değer mi? F p düşününce 7300hq şu yeterli gibi geldi bana düşüncelerini neler???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • züttürük Z kullanıcısına yanıt
    zorlamanı tavsiye ederim. sırf ssd içim bile alınır ki 1050 ile 1050ti arasındaki fark küçümsenecek bir fark değil. i5-i7, 8-16 ram farklarından bahsetmiyorum bile
  • quote:

    Orijinalden alıntı: züttürük

    Selam arklar yarın 7567 almaya gidiyorum acil sorum var iki modeli var almayı düşündüğüm biri 7300hq 8gb ram 1050ekran kartı 1tb sad yok bu 3100 tl diğeri malum 7700hq 16gd ram 1050ti ekran kartı 1tb artı 128ssd buda 4100tl aradaki fiyat bakımından hangisini tercih etmeliyim 4binliği alırsam bütçe zorlanacak siZce 1000tl fazla vermeye değer mi? F p düşününce 7300hq şu yeterli gibi geldi bana düşüncelerini neler???

    Oyun oynamayacaksan 7300HQ al, oynayacaksan 7700HQ al.. Ben oyun ile işim olmaz diye 7300HQ modelini aldım. 365 lirada 250gb samsung SSD aldım aslında benim için SSD'ye bile gerek yoktuda biraz zevkine modifiye edelim diye aldım..
  • Cevaplar için sağolun arakadaşlar oyun oynayacağım için galiba 7700hq lu alcam sonuna kadar zorlicaz bütçeyi son bir yardım istiyorum sizden yarın ilkkez freedos laptop alıp w10 krulumunu kendim yapıcam sorun yaşarsam yardımcı olusanız çok sevinirim. USB mi boot edip rufus ile hazırladım direk boot sırasını değiştirip w10 yükleyeceğim sadece ardından driverlar kendi yüklenecek mi dell in siteyemi giricez w10 yüklemesi bittikten sonra?
  • Arkadaşlar fan çalışmıyorken bilgisayar boştayken yani fan sesi gibi ses geliyor hard diskten geliyor sanırım. Sağ alt taraftan geliyor tam olarak sizdede var mı bu durum ? Sanki böyle değildi gibi yada durup dururken yeni dikkatimi çekti
  • Yaklaşık 1 hafta önce aldım bilgisayarı. Fakat uygun laptop çantası bulamıyorum. Önerdiğiniz çanta modeli var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam 1 hafta oldu üsküdar mng kargo da arac yokmş pc dağıtck genel şubede göndermiyormuş yeni arac..adrese tesliö ürünü bnada veremiolarmş elden..kaldı pc m orda.. Gasp bildiğin sağolsun ebrar da uğraşıoda bildiğin robot koyöuşlar mng de şubeyede müşteri temsilciliğinede..1.000.000 şikayet kaydı olşturdular..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antika1211 -- 3 Ekim 2017; 9:35:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.