Şimdi Ara

Dell Inspiron 1564 Intel Core i3 330M 2.13GHZ 2GB 250GB 15.6' Taşınabilir Bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
5.568
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/dell-inspiron-1564-intel-core-i3-330m-213ghz-2gb-250gb-156-tasinabilir-bilgisayar-di1564i33f22b/ProductDetails.aspx?productId=bd760000&categoryId=98

Bana çok uygun geldi arkadaşlar. I3 Teknolojisi hakkında fazla bilgim yok sanırım 4 çekirdek demek oluyor. Yeni teknoloji bu fiyata çok uygun. Az önce tartışılan hepsiburada konusundan sonra biraz soğudum açıkcası.

• ya hepsiburada dan onca alışveriş yuaptıöm adamlar tek sorun çıkarmadılar. bence arkadaşlar kendi kendilerine kuruntu yapıolar
  • i3'ler çift çekirdekli. Daha önceki T işlemcilerden pek fazla bir farkı yok. Sadece i7'nin 700 ve üzeri kodluları 4 çekirdekli. i5'inde masaüstünde 4 çekirdekli işlemcileri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: storm

i3'ler çift çekirdekli. Daha önceki T işlemcilerden pek fazla bir farkı yok. Sadece i7'nin 700 ve üzeri kodluları 4 çekirdekli. i5'inde masaüstünde 4 çekirdekli işlemcileri var.

doğal 4 çekirdek değil belki ama i3 4 çekirdekli bi işlemcidir. en azından bendeki görev yöneticisinde 4 çekirdek gösteriyo :)

• ben bilmem :D task managerin yalancısıyım ben :)

ama i3 t serisinin üzerinde bi işlemci azıcık. T8 P8 ayarında gibi duruyor.
  • İntelde öyle diyor işte Core i3 ve i5 'lere 2 Çekirdek 4 Thread, Core i7'lerde 4 çekirdek 8 thread. Thread olayı farklı bir teknoloji olduğu için windows 4 çekirdek olarak görebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar daha önce bir intel çalışanı olarak söyliyorum.i3 aslımda çift çekirdekdir.t işlemcili çift çekirdekten farkı veri yolu biraz daha yüksek olup 32nmlik bir teknolojiye sahiptir.birde veri yolunu 2ye değilde 4 bölüyor.aslında çift çekirde ama veri yolu 4e bölündüğü için intel kendiside 4 çekirdek mimarisi olarak söylüyor
  • peki arkadaşlar ileride bu bilgisayara i7 benzeri işlemci takılabilinirmi? soket yapıları aynımı? Ekran kartı performansı nasıldır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hannibal

peki arkadaşlar ileride bu bilgisayara i7 benzeri işlemci takılabilinirmi? soket yapıları aynımı? Ekran kartı performansı nasıldır?

Anakart desteğini bilemeyiz ama bulup takmak zor iş. O sebeple eğer performanslı birşey istiyorsanız bulaşmayın. Bu hafta için hepsiburada'nın ki sıcak fırsat sayılmaz, geçen hafta olsa hediye çekleri ile bir anlamı olabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: storm

quote:

Orijinalden alıntı: hannibal

peki arkadaşlar ileride bu bilgisayara i7 benzeri işlemci takılabilinirmi? soket yapıları aynımı? Ekran kartı performansı nasıldır?

Anakart desteğini bilemeyiz ama bulup takmak zor iş. O sebeple eğer performanslı birşey istiyorsanız bulaşmayın. Bu hafta için hepsiburada'nın ki sıcak fırsat sayılmaz, geçen hafta olsa hediye çekleri ile bir anlamı olabilirdi.

ilerisi için düşünmüştüm aslında. ileride şimdiki t serileri gibi çok fazlasıyla i serileri çıkacaktır. sizin bu fiyat civarındaki tavsiyeniz nedir?
  • http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/111894/toshiba-satellite-l500-1zv.aspx

aslında bu üründe bana uygun geldi. ddr3 ram destekli. i serisi ileride takılabilir gibi.

http://www.pcdepo.com/asp/product/66245/TOSHIBA-SATELLITE-L500-1ZV-CEL-900-2G-160G-15-6-DOS

burada çok daha uygunmuş. i serisi takılabilirse kaçırmamak lazım. çipsetini arıyorum.

http://ark.intel.com/Product.aspx?id=41498

işlemcisi bu da p serilerini destekliyor. i serisi desteklemez sanırım. ama bu fiyata toshiba da kaçmaz gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hannibal -- 22 Haziran 2010; 18:57:01 >

• Onu almaktansa bu çok daha mantıklı. Kampanyanın bugün son günü

Tıkla
  • ekran kartı sanırım çok daha iyi. bugün bir gideyim bakalım.
  • Dell Inspiron 1564 Intel Core i3 330M 2.13GHZ 2GB 250GB 15.6" Taşınabilir Bilgisayar DI1564i33F22B

Ürün fiyatının düşük olma sebebi 1564 modellerindeki 3 GB Ram ve 320 GB olan Hdd in 2 GB ve 250 GB olması sanırım. Bu üründe en çok merak ettiğim şey ekran kartı türü ve özellikleri. Paylaşımlı denilip geçilmiş. Hiç bir alışveriş sitesinde hatta dell'in kendi sitesinde bile bu ürünün detayını göremedim. Kullanan arkadaşlar varsa bi bilgi alabilir miyiz? Oyun oynama amaçlı sormuyorum sadece ne aldığımızı bilelim:) Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Capricorn57

Dell Inspiron 1564 Intel Core i3 330M 2.13GHZ 2GB 250GB 15.6" Taşınabilir Bilgisayar DI1564i33F22B

Ürün fiyatının düşük olma sebebi 1564 modellerindeki 3 GB Ram ve 320 GB olan Hdd in 2 GB ve 250 GB olması sanırım. Bu üründe en çok merak ettiğim şey ekran kartı türü ve özellikleri. Paylaşımlı denilip geçilmiş. Hiç bir alışveriş sitesinde hatta dell'in kendi sitesinde bile bu ürünün detayını göremedim. Kullanan arkadaşlar varsa bi bilgi alabilir miyiz? Oyun oynama amaçlı sormuyorum sadece ne aldığımızı bilelim:) Teşekkürler

ekran kartı onboard yani tümleşik anakarta entegre chip halinde geliyor..dahili bellek yok...sistem hafızasından 384 mb'a kadar kullanabiliyor..
    sadece ofis-internet-müzik gibi basit uygulamalara hitap ediyor..oyun hak getire...

İntel GMA 4500MHD olarak geçiyor...
    ayrıca böyle bir laptopta sonradan takacağınız harici ekran kartı yuvası da yok..(pcı-e)
    bence alınası bir ürün değil....HD4330 kartlı giriş seviyesi modeli daha makul:

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_25984_DELL_Inspiron_1564_Bi33P32__Core_i3-330M__3GB__250GB__HD4330__Webcam__15_6inc__Free_Dos.html

• quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

quote:

Orijinalden alıntı: Capricorn57

Dell Inspiron 1564 Intel Core i3 330M 2.13GHZ 2GB 250GB 15.6" Taşınabilir Bilgisayar DI1564i33F22B

ekran kartı onboard yani tümleşik anakarta entegre chip halinde geliyor..dahili bellek yok...sistem hafızasından 384 mb'a kadar kullanabiliyor..
    sadece ofis-internet-müzik gibi basit uygulamalara hitap ediyor..oyun hak getire...

İntel GMA 4500MHD olarak geçiyor...
    ayrıca böyle bir laptopta sonradan takacağınız harici ekran kartı yuvası da yok..(pcı-e)
    bence alınası bir ürün değil....HD4330 kartlı giriş seviyesi modeli daha makul:

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_25984_DELL_Inspiron_1564_Bi33P32__Core_i3-330M__3GB__250GB__HD4330__Webcam__15_6inc__Free_Dos.html

Teşekkür ederim bilgiler için ve verdiğiniz linkteki cihaz kesinlikle daha makul

• Metro kampanyasından Dell 1564 GI33H32 modelinin paylaşımsız 1 gb ekran kartlısını almıştım 1.120 tl ye geldi world puanı düşersek, ama bu verdiğin linkteki Dell free dos gözden kaçırma bide ekran kartı paylaşımlı 512 heralde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_85

Metro kampanyasından Dell 1564 GI33H32 modelinin paylaşımsız 1 gb ekran kartlısını almıştım 1.120 tl ye geldi world puanı düşersek, ama bu verdiğin linkteki Dell free dos gözden kaçırma bide ekran kartı paylaşımlı 512 heralde...

ekran kartı paylaşımsız 512MB:
    http://www.notebookcheck-tr.com/ATI-Mobility-Radeon-HD-4330.17181.0.html

şu an en cazip fiyat Eksende..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.