Şimdi Ara

DELL Inspiron 1545 Bluetooth Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün bir öğretmen arkadaşımın inspiron 1545 e windows 7 yükledik. Vista yüklüydü bluetooth da sorun vardı aygıt yöneticisnde gözükmüyordu. Arkadaş ile daha önceden bluetooth ile resim atmıştık durduk yerde neden kayboldu anlamadık. Windows 7 yükledik tüm driverleri kendisi zaten tanıdı sorunsuz çalıştı fakat bluetooth yine gözükmüyor. dell support dan windows7 32 bit driveri indirdim yüklüyorum fakat yine de gözükmüyor yardımlarınızı bekliyorum.

• dell yonetim araclarindan kablosuz cihaz yoneticisi gibi birsey olmali yada bluetooth tusu. ya tusa basarak aktive edersiniz yada program ile aktive etmeniz soz konusu.
  • bluetooth tuşu baktım göremedim yönetim araçlarından kablosuz cihaz yöneticisi nerde bilmiyorum
  • software&driver yazılımı yüklü olsa dahi, denetim masasından bluetooh sembolüne tıklaman lazım.
    zaten bir kere tıkla ne demek istediğimi anlarsın. bir sürü donanım ilave edecek aygıt yöneticisine.
    sonra bir restart atarsın, sağ alt köşede ikonu dahil herşey karşına çıkar.
    yalnız kurulum esnasında donanımını aç kapat diyebilir. bunu uyguladığında algılama yapması lazım.
    yapmazsa, patch felan lazım olabilir.
  • dell kendi yonetim programi yayinlamistir. yonetim araclarinda bulamazsiniz zaten o windows yonetim araclaridir. siz dell notebook icin notebook yonetim araci bulacaksiniz. ismi illa yonetim araci olmayabilir. dell in sitesine gidip gerekli programlari bulabilirsiniz.
  • teşekürler arkadaşlar yarın ilk işim denetim masasında bluetooth tıklamak olacak inşallah orda vardır o simgesi de
  • Malesef olmadı yönetimsel araçlara girdim orda da gözükmüyor. Denetim masasında hiç bir yerde bluetooth yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dell N5110 Wifi Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Dell 5520 Sarj sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pfff.. arkadasim . dell in kendi sitesinde yonetim araclari olur. denetim masasindaki yonetim araclarindan kim bahsetti. kablosuz cihazlari yoneten bir programi vardir onunla acabilirsin bluetooth u eger yapabilirsen.
  • arkadaşalr dell inspiron 1545 blutooht sorununu çözdum :)) windows 7 yukleyen arkdaşalr blutooht kurlmaz ama vista driverinizle tanıtıktan sora olur ... bir soun daha kurken hayatlı yol derse kurdugunuz yolun ... dosyasında setup dosyaysı vardır oo dosyayı açıp onun içindedki setupla denedikten sora blutooht sorunuz çözlucektir :)) şimdiden herkeze iyi blutoohtlar :)))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.