Şimdi Ara

Dell inspiron 1525 Kullananlar Kulübü (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
720
Cevap
5
Favori
107.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: numan_tas

intel core 2 duo, 160 gb hdd,2 gb ram
    bilgisayarı vatan bilgisayardan aldım, şu an çok memnunum bi durum dışında (hoparlörleri çok zayıfff)...
    bi kaç resim....

Dell inspiron 1525 Kullananlar Kulübü

Ekran kartının driverını güncelleyip vista puanını yeniden hesaplarsan 3.5 e yükseliyor.

Orjinalden alıntı: gyilmaz32

quote:

Orjinalden alıntı: psychoirfan

quote:

Açıklamalarınız için Teşekkür ederim. Bu arada BEnim BLaptop um ile uyumlu olup olmadığını nerden anlarız. DELL INSPIRON 1525 T5750 işlemcili olan serisi. Bulduğum iso dosyası ise DellMediaDirect3.3_XPS_M1330_.iso Sizce bu media direct uyumlu mu veya uyumlu olan versiyonu nasıl temin edebilirim.
    Sayglar.

1525 deki MediaDirect de 3.3 sürümü diye hatırlıyorum. Bu durumda çalışacağını tahmin ediyorum. Bilgilerinizi başka bir harddiske taşıyıp denemeden bilemezsiniz. Eğer sizdeki uyumsuzsa, orjinalinin boyutu da azsa 1525 kullanıcılarından herhangi bir siteye upload etmelerini rica edebilirsiniz. Veya dell in telefonla servis hizmeti var. Onlardan istemeyi de deneyebilirsiniz. Daha önce bir arkadaşın isteyip ücretsiz temin edebildiğini hatırlıyorum bu şekilde.

Elimde Bulunan Media Direct 3.3 sürümünü denedim %04 ten sonra bazı uyarılar yazıp esc tuşuna basmamı istedi. Demekki elimde sürüm 1525 ile uyumlu sürüm değil. Acaba elinde 1525 sürümü ile uyumlu Media Direct Restore cd si olan arkadaş varsa paylaşabilirmi. Telefonla aramayı denedim tam bir işkence. Kafayı taktım bi kere bu MediaDirect 2 olayını çözmem lazım. sinek küçük ama mide bulandırdı bi kere.
    Saygılar.

Media Direct cd si ile harddiskte bahsettiğim 2 gblık alanı oluşturdunuz mu? Eğer oluşturmadıysanız elinizdeki cd cihazınızla uyumlu bile olsa windows kurulumunda hata verir.

• evet oluşturdum. HDD yi yeniden biçimlendirdi. Laptop ile verilen dirver dvd sinin içerisinde Media Direct Fix dosyalarında var onlarda MD2 fix.exe yazıyor. Buradan da anlaşılıyorki uyumlu olan Media Direct sürümü MD2 benim ise elimde bulunan internette buldğum MD3,3 o yüzden kuramadım. Acaba elinde Media Direct 2 kurulum dvd si olan varmı. Eğer MD2 Kurulum DVD sini bulabilirsem sorunu çözeceğim. Saygılar. Bu arada DELL Support servisi aradım bu dvd yi istedim bana bunu gönderemeyiz ancak ücretini ödeyerek satın alabilirsiniz dediler. TPM Teknolojiyi aramayı denedem Fakat sürekli otamatik mesaj ve santral sesi dinlettiler. Birtürlü yetkili kişiye ulaşamadım.

ufak bir sorunum var arkadaşlar, görüntüyü lcd ye aktarırken vga ile bir sorun yaşamıyorum ancak hdmı görüntü aktarmıyor.
    acaba sorun neden kaynaklı olabilir???

bir diğer sorun ise destek; yaklaşık iki saattir destek alabileceğim bir kişi arıyorum. Dell garip bir süreç çıkarttmış, kısaca anlatayım.
    Cihazlarımızın desteğini Koç Sistem veriyor ( aman ne güzel demeyin :)) tel : 216 556 11 00.
    Buraya ulaşmanız yetmiyor, cihazınızın ISP içinde olup olmadığını öğrenmeniz gerekiyor. Bunun içinde ithalattçı firmaya ulaşmanız ( yuh)
    Bunu öğrenmek için cihazın arkasında 7 haneli bir kod var "servis pack" sanırım.

İşin güel yanı burda başlıyor. Koçsistem sorununuzu gidermek için sizi YURTDIŞINA yönlendiriyor.
    mutlaka ihtiyacınız olacaktır. DELL destek 0811 288 000 1 ingilizce mesajdan sonra 888 578 5446

Profesyonellik mi kendi işinizi kendiniz çözün yönlendirmesi mi anlamadım.

HDMI sorunu için yanıtlarınızı bekliyorum.

• Selamlar... uzun bir aradan sonra DH a post atıyorum ... her ne kadar yönetemeyicilerin tavırları nedeniyle buradan soğusamda alanında tek olduğu yadsınamaz.

Öncelikle bu mesajımın ürünü almamış kullanıcılar için olduğunu belirteyim almış olanlarla ilgili değil, herkes elindekinin olabilecek en iyisi olmasını ister elbette.

Ancak sektörde çalışan bir kişi olarak Dell ve HP gibi firmaların ürünlerine fazla itibar etmemenizi öneririm.
    Aristokrat takılan bu ve benzer firmalar müşterilerinin hepsinin mal olduğu varsayımı ile hareket ettiklerinden size fazla hareket şansı tanımazlar ve herşeyi hesapmakinesi kullanımı pratiğine indirgenemeye çalışırlar ... kısacası power userlar için önermiyorum.

Ne önerdiğimi söylemiyeceğim ama size şu kadarını söyleyim Dünyanın hala çok büyük bir çoğunluğunun kullandığı ve halen standart sayılabilecek Windows XP sürücülerini vermeden dayatma ile Vista kullanmak zorunda bırakmaya çalışanlar diğer gruptadır.

Müşterimin özel yazılmış ve Vista da sorun çıkartan otomasyon programı var ve bir sürü 1.grup notebook almış + alım sırasında OEM XP almadığı için mecburen Vista business lisansı verdik(Xp leri lisanslayabilmek için-G.Kit yerine) ... Ama gelin görün ki 3- 4 aydır bu notebooklar yatıyor... çünkü XP de sürücülerin tamamını ancak geçen hafta yabancı bir forumdan derme çatma toplayabildim ...

Kurumsal yerlerde bu gibi sorunlar bizim gibi firmalar tarafından o yada bu şekilde çözülebiliyor ancak Kişisel boyutta bu işlerle sizin başa çıkmanız gerekiyor. O nedenle üstelik kişisel kullanım için çok da matah sayılmayacak özelliklerdeki bu notebook yerine araştırırsanız yakın fiyatlara adam gibi bir ekran kartı olan seçenekler görebilirsiniz.

Konunun açıldığı tarihte bahsettiğim seçenekler ile bu notebookun fiyatı arasında ciddi sayılabilecek farklar var olmuş olabilir ancak bu gün için artık daha da düşük rakamlara GF6100 gibi ekran kartları olan alternatifleriniz mevcut.

Bilgisayarın performansını belirleyen en önemli iki unsur olarak başlardaki bir mesajda bir arkadaş cpu ve ekran kartını göstermiş ancak kesinlikle yanılıyor.Çok büyük yüzde Ram miktarı kalitesi ve tipi ile ilgilidir sonra ekran kartı sonra cpu gelir.

Dediğim gibi mesajım ürün araştırması yapan arkadaşlara almış olanlar iyi günlerde kullansınlar.Net ve basit işlemler yapmak için iyi bir seçim yaptıklarını da ekleyeyim.

Ama sadece cpu ya bakarak bilgisayar almaktan vazgeçmememiz gerektiğini de eklemeliyim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d_net -- 7 Ağustos 2008; 17:13:24 >

• Merhabalar geçen gün bende 1525 aldım memnunum şimdilik fazla bişeyler yapmasamda ama benim bi sorum olacak bu recovery yapmayı bana anlatırmısınız laptop konusunda fazla bir bilgim yok boş dvd aldım ama nerden nasıl yapacağamı bilmiyorum yedeklemeyi yardımcı olusanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Orjinalden alıntı: wavel

Merhabalar geçen gün bende 1525 aldım memnunum şimdilik fazla bişeyler yapmasamda ama benim bi sorum olacak bu recovery yapmayı bana anlatırmısınız laptop konusunda fazla bir bilgim yok boş dvd aldım ama nerden nasıl yapacağamı bilmiyorum yedeklemeyi yardımcı olusanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Kardeş ben Acronis true image programı ile hallettim bu sorunu . Sistemi sorunsuz bi şekilde kurduktan sonra acronis cd sinden sistemi başlatıp c nin imajını alarak yedek.tib dosyasını d içerine kaydettim. sistem çökerse veya virüsten zarar görürse tekrar acronis cd sinden pc yi açıp recovery seçeneğinden imae dosyasını yerini gösterip(Yedek.tib) enter a basmak sonra arkana yaslan ve pc işlemi bitirince açıp kapanacak ve sistem ilk kurduğun sorunsuz haline geri dönecek. Selamlar.

• yanlız benim sorun hala çözülmedi MediaDirect2 Kurulum dvd sini hala bulamadım. Elinde olan arkadaş varsa upload ederse sevinirim.

Orjinalden alıntı: el_camilo

Merhaba,
    I55Q003 kullanıyorum bende alalı 2 hafta oldu.
    ses ve ısı dışında sorunsuz bir cihaz. aklın yolu birdir bende xp kurdum alır almaz :)

ufak bir sorunum var arkadaşlar, görüntüyü lcd ye aktarırken vga ile bir sorun yaşamıyorum ancak hdmı görüntü aktarmıyor.

acaba bu konuyla ilgili bilgisi olan yok mudur acaba arkadaşlar

quote:

Merhaba,
    ses ve ısı dışında sorunsuz bir cihaz. aklın yolu birdir bende xp kurdum alır almaz :)

Sevgili hocam ben hdmi çıkışı şuaşamada kullanmıyorum bilgisayardan memnunum şeytan kulağını kurşun taşınması sessizliği fan felan gayet iyi hamd olsun..

recevery cd si ile uğraşmayın lütfen arkadaşlar bir çok defa belirttim tekrar yazıyorum en güzeli ev verimlisi Acronis true imaj ile yedek alıp bir dvd aktarmak ve böylece herhangi bir sıkıntıda tek bir işlemle rahatça eski eksiksiz kurulu olan sisteminize ulaşacaksınız..

Media direct ile upraşan arkadaşım birtaz uğracaksın ama demedi deme uğraştına deyecek bir işlem değil maalesef sen bilgisayarı kullanmanın keyfine bak ne dersin

• quote:

quote:

Merhabalar geçen gün bende 1525 aldım memnunum şimdilik fazla bişeyler yapmasamda ama benim bi sorum olacak bu recovery yapmayı bana anlatırmısınız laptop konusunda fazla bir bilgim yok boş dvd aldım ama nerden nasıl yapacağamı bilmiyorum yedeklemeyi yardımcı olusanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Kardeş ben Acronis true image programı ile hallettim bu sorunu . Sistemi sorunsuz bi şekilde kurduktan sonra acronis cd sinden sistemi başlatıp c nin imajını alarak yedek.tib dosyasını d içerine kaydettim. sistem çökerse veya virüsten zarar görürse tekrar acronis cd sinden pc yi açıp recovery seçeneğinden imae dosyasını yerini gösterip(Yedek.tib) enter a basmak sonra arkana yaslan ve pc işlemi bitirince açıp kapanacak ve sistem ilk kurduğun sorunsuz haline geri dönecek. Selamlar.

kardeş saol yinede ama bana daha basit bi yöntemle anlatabilirmisin yada program olmadan nası kopyalayabilirim tekrar saol yinede

• quote:

quote:

Merhaba,

Sevgili hocam ben hdmi çıkışı şuaşamada kullanmıyorum bilgisayardan memnunum şeytan kulağını kurşun taşınması sessizliği fan felan gayet iyi hamd olsun..

recevery cd si ile uğraşmayın lütfen arkadaşlar bir çok defa belirttim tekrar yazıyorum en güzeli ev verimlisi Acronis true imaj ile yedek alıp bir dvd aktarmak ve böylece herhangi bir sıkıntıda tek bir işlemle rahatça eski eksiksiz kurulu olan sisteminize ulaşacaksınız..

quote:

yanlız benim sorun hala çözülmedi MediaDirect2 Kurulum dvd sini hala bulamadım. Elinde olan arkadaş varsa upload ederse sevinirim.

Media direct ile uğraşan arkadaşım biraz uğracaksın ama demedi deme uğraştığına deyecek bir işlem değil maalesef sen bilgisayarı kullanmanın keyfine bak ne dersin

Bulursam eklerim merak etme

• quote:

quote:

kardeş teşekkür ederim yardımcı olduğun için ama açıkçası pek anlamadım anlattıklarından daha basit bir şekilde anlatabilirmisin veya program kullanmadan nasıl halledebirim. saol tekrar=)

• foruma pek sık uğrayamasam da yaklaşık 2 hafta önce satın aldığım 1525 575F2A(freedos) için nacizane düşüncelerimi aktarmak istedim,hepsiburadaya yazdığım yorumun hemen hemen aynısıdır...bu arada postların hepsini okuyamasam da okuduğum kadarıyla yardım-iyilik sever yaklaşımıyla 1525 kullanıcılarına yön-destek veren arkadaşların hepsine teşekkürler.

Cihazın artıları
    1. cihaz çok şık,klavyesi çok güzel ve sessiz,tuşlar ve yerleşimi çok düzenli tasarlanmış
    2. sağ üst köşede cihazın sesini açma-kapama,sessize alma(mute) ve şarkıları ileri-geri alma,durdurma,play-pause tuşları var,bu tuşlar dokunmatik yapılmış ve kullanımından sonra yavaş yavaş ışığı kısılarak kapanmakta ve bilgisayarın açılışında çok şık bir şekilde bu ışıklar sırayla yanıp sönmekte.
    3. üstünde creative labsa ait 2mp webcam mevcut,görüntü kalitesi üst düzeyde,dahili mikrofonu kullanışlı diyebiliriz
    4. 2 gb ram dual channel çalışmakta ve bir kaç işlemi core2duo işlemci yardımıyla rahatlıkla bir arada yapabilirsiniz
    5. cihazda hdmi çıkış mevcut,yani lcd tv ya da plazma tv ye bağlanabilir
    6. kasa olarak sağlam ve kaliteli işçilik bunun yanında da dell markasının vermiş olduğu güven
    7. sık kullanımda dahi cihazda ısınma problemi yaşamadım
    8. 160gb hdd oldukça yeterli bir depolama alanı
    9. aynı özelliklere sahip rakiplerine göre fiyat olarak oldukça hesaplı

Cihazın eksileri
    1. dvd-rw çok ses çıkarmakta ve dvd tepsisini çıkartma tuşuna basmak zor,tuş resmen cihazın üstünde cihazla aynı hizada(yani ufak da olsa çıkıntı halinde bile değil) ve kullanım sırasında ciddi rahatsızlık vermekte,bunun yanında dvd-rw;çıkartma tuşuna her basışta sanki yuvasına tam oturmamışcasına yerinden oynuyor,arkadaşlar çok afedersiniz ama amiyane tabirle kullanışlılık açısından hayatımda bu kadar dandik bi dvd-rw'a daha sahip olmamıştımbu dvd-rw ciddi manada canımı sıktı
    2. hoparlör bağlantısı için çıkışlar touchpadin hizasında önden bu da kullanımda sıkıntı veriyor
    3. hoparlörlerden çok fazla ses beklemeyin,pek tatmin edici değil,ancak ben önceki laptopumu da hoparlöre bağlıyodum bunu da bağladım benim açımdan sıkıntı yok,siz de en azından 2+1 sistem bağlarsanız sıkıntı çekmezsiniz ancak pek çok yerde hoparlörlere dair şahsi kanımca abartılı yorumlar okudum,pekçok yerde söylendiği gibi berbat değiller ancak kabul etmek lazım ki vasatlar
    4. freedos geldiğinden ve driver cdsinde güncel driverlar olmadığından dell'in sitesinden driverları yüklemek için biraz uğraşmanız gerekebilir(gerçi burada bazı arkadaşlarımızın driverlar üzerine kompakt bir çalışması olmuş,her ne kadar çalışıp çalışmadığını test etmesem de emeklerine sağlık sağolsunlar),driver yüklerken cihazınızın altındaki service tag numarasını dell sitesinde yazarsanız gerekli driverlar listelenecektir yalnız yüklemesi biraz uzun sürüyor
    5. ses açma-kapama tuşlarından ses açarken çok hızlı bir şekilde artış gerçekleşiyor yalnız kısarken aynısını söylemek zor,ani bir ses ile karşılaştığınızda(kendi hoparlörleriyle pek mümkün değil ama ben harici ses sistemi bağladığım için bazen dalgınlığıma geldiğinde ses çok açıkken bir mp3 yürüttüğüm zaman) birden sesi azaltamıyorsunuz açıkcası biraz zaman alıyor,bunu yerine direkt mute tuşuna basarak sesi kapatabilirsiniz
    6. pek fazla oyun oynayan birisi olmadığım halde deneme amaçlı "ford racing:off road" yükledim ancak görüntü kalitesi çok vasattı,ekran kartınndan fazla beklentisi olan varsa hayal kırıklığına uğrayacaktır

gördüğünüz gibi cihazın eksi yönleri genelde kullanışlılıkla ilgili,performans açısından kesinlikle şüpheniz olmasın,performansı süper...

• quote:

Orjinalden alıntı: realteco

foruma pek sık uğrayamasam da yaklaşık 2 hafta önce satın aldığım 1525 575F2A(freedos) için nacizane düşüncelerimi aktarmak istedim,hepsiburadaya yazdığım yorumun hemen hemen aynısıdır...bu arada postların hepsini okuyamasam da okuduğum kadarıyla yardım-iyilik sever yaklaşımıyla 1525 kullanıcılarına yön-destek veren arkadaşların hepsine teşekkürler.

Cihazın artıları
    1. cihaz çok şık,klavyesi çok güzel ve sessiz,tuşlar ve yerleşimi çok düzenli tasarlanmış
    2. sağ üst köşede cihazın sesini açma-kapama,sessize alma(mute) ve şarkıları ileri-geri alma,durdurma,play-pause tuşları var,bu tuşlar dokunmatik yapılmış ve kullanımından sonra yavaş yavaş ışığı kısılarak kapanmakta ve bilgisayarın açılışında çok şık bir şekilde bu ışıklar sırayla yanıp sönmekte.
    3. üstünde creative labsa ait 2mp webcam mevcut,görüntü kalitesi üst düzeyde,dahili mikrofonu kullanışlı diyebiliriz
    4. 2 gb ram dual channel çalışmakta ve bir kaç işlemi core2duo işlemci yardımıyla rahatlıkla bir arada yapabilirsiniz
    5. cihazda hdmi çıkış mevcut,yani lcd tv ya da plazma tv ye bağlanabilir
    6. kasa olarak sağlam ve kaliteli işçilik bunun yanında da dell markasının vermiş olduğu güven
    7. sık kullanımda dahi cihazda ısınma problemi yaşamadım
    8. 160gb hdd oldukça yeterli bir depolama alanı
    9. aynı özelliklere sahip rakiplerine göre fiyat olarak oldukça hesaplı

Cihazın eksileri
    1. dvd-rw çok ses çıkarmakta ve dvd tepsisini çıkartma tuşuna basmak zor,tuş resmen cihazın üstünde cihazla aynı hizada(yani ufak da olsa çıkıntı halinde bile değil) ve kullanım sırasında ciddi rahatsızlık vermekte,bunun yanında dvd-rw;çıkartma tuşuna her basışta sanki yuvasına tam oturmamışcasına yerinden oynuyor,arkadaşlar çok afedersiniz ama amiyane tabirle kullanışlılık açısından hayatımda bu kadar dandik bi dvd-rw'a daha sahip olmamıştımbu dvd-rw ciddi manada canımı sıktı
    2. hoparlör bağlantısı için çıkışlar touchpadin hizasında önden bu da kullanımda sıkıntı veriyor
    3. hoparlörlerden çok fazla ses beklemeyin,pek tatmin edici değil,ancak ben önceki laptopumu da hoparlöre bağlıyodum bunu da bağladım benim açımdan sıkıntı yok,siz de en azından 2+1 sistem bağlarsanız sıkıntı çekmezsiniz ancak pek çok yerde hoparlörlere dair şahsi kanımca abartılı yorumlar okudum,pekçok yerde söylendiği gibi berbat değiller ancak kabul etmek lazım ki vasatlar
    4. freedos geldiğinden ve driver cdsinde güncel driverlar olmadığından dell'in sitesinden driverları yüklemek için biraz uğraşmanız gerekebilir(gerçi burada bazı arkadaşlarımızın driverlar üzerine kompakt bir çalışması olmuş,her ne kadar çalışıp çalışmadığını test etmesem de emeklerine sağlık sağolsunlar),driver yüklerken cihazınızın altındaki service tag numarasını dell sitesinde yazarsanız gerekli driverlar listelenecektir yalnız yüklemesi biraz uzun sürüyor
    5. ses açma-kapama tuşlarından ses açarken çok hızlı bir şekilde artış gerçekleşiyor yalnız kısarken aynısını söylemek zor,ani bir ses ile karşılaştığınızda(kendi hoparlörleriyle pek mümkün değil ama ben harici ses sistemi bağladığım için bazen dalgınlığıma geldiğinde ses çok açıkken bir mp3 yürüttüğüm zaman) birden sesi azaltamıyorsunuz açıkcası biraz zaman alıyor,bunu yerine direkt mute tuşuna basarak sesi kapatabilirsiniz
    6. pek fazla oyun oynayan birisi olmadığım halde deneme amaçlı "ford racing:off road" yükledim ancak görüntü kalitesi çok vasattı,ekran kartınndan fazla beklentisi olan varsa hayal kırıklığına uğrayacaktır

gördüğünüz gibi cihazın eksi yönleri genelde kullanışlılıkla ilgili,performans açısından kesinlikle şüpheniz olmasın,performansı süper...

Sevgili arkadaşım değerlendirmeleriniz için teşekkürler bilgisayarı özetledi dersem yeridir eline sağlık

Sadece ekelyeceğim bir kaç husus var bazı arkadaşlar xp recoveryi kullanmak istiyorlar benim sizlere tavsiyem acronis true imaj olacaktır gayet güzel ve sıkıntısız olarak bir dvd ye yedeğinizi aldığınız takdirde sorunsuz olarak kullanmakta serbestliğiniz son derece olacaktır geri yüklemesinde de kolaylık var 5 dk içinde eski tertemiz sisteminiz geri yükleniyor..

Media direct için ısrar eden arkadaşımız mevcut bana göre gerek yok çünkü kullanmayacağınız bir özellik diye düşünüyorum kendi adıma..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeKiMoĞLu-47 -- 8 Ağustos 2008; 2:09:48 >

• arkadaslar ben bu laptopa xp yükliyecem sata driver istiyor cd nin icindeki driveri diskete kopyaladım ama yinede sata driverini görmedi sanırım vista driveri oldugu icin calısmadı xp sata driveri gönderirimiziniz veya yardımcı olurmusunuz yol gösteririmisiniz
    hyundai imageqest q770 epox8rda maınboard 512 dual rem 400mhz nutech 16x dual dvd rw asus 52x cdroom fly3000tv kartı e-con adsl modem lan ıntel ethernet lartı ses kartı onboard amd2500+ cpu o/c ıle 2400mhz ıle çalısır
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak650

arkadaslar ben bu laptopa xp yükliyecem sata driver istiyor cd nin icindeki driveri diskete kopyaladım ama yinede sata driverini görmedi sanırım vista driveri oldugu icin calısmadı xp sata driveri gönderirimiziniz veya yardımcı olurmusunuz yol gösteririmisiniz

Aşağıdaki konuyu inceleyin lütfen.

http://forum.donanimhaber.com/m_23366495/tm.htm

Değerli arkadaşlar acronis yedekleme programının anlatımı aşagıdaki linklerde mevcuttur

Program linki;
    http://r apidshare.com/files/53692786/ita_s_9.1.3.920_uploaded_by_MustafaBakar.rar

sunu anlatımı;

Powerpoint 2007:
    http://r apidshare.com/files/55396024/acronisleyedekalma-2007.pptx

Powerpoint 97-2003:
    http://r apidshare.com/files/55395761/acronisleyedekalma972003.rar

video anlatımı;
    yedekleme:
    http://r apidshare.com/files/55369990/backup.WMV
    kurtarma:
    http://r apidshare.com/files/55370833/kurtarma.WMV

linki düzeltin(r yi birleştirin)

Umarız sıkıntısız günler yaşarsınız laptopunuzla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeKiMoĞLu-47 -- 8 Ağustos 2008; 10:37:32 >

• beyler kusurabakmayın biliyorum kızacaksınız ama ben xp yüklemekten vazgectim vista yükledim abi cd nini icinde wriles driverini yüklüyorum yemiyor ne yapmam lazım bunun icinde degilmi bu wriles driveri
    hyundai imageqest q770 epox8rda maınboard 512 dual rem 400mhz nutech 16x dual dvd rw asus 52x cdroom fly3000tv kartı e-con adsl modem lan ıntel ethernet lartı ses kartı onboard amd2500+ cpu o/c ıle 2400mhz ıle çalısır
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak650

beyler kusurabakmayın biliyorum kızacaksınız ama ben xp yüklemekten vazgectim vista yükledim abi cd nini icinde wriles driverini yüklüyorum yemiyor ne yapmam lazım bunun icinde degilmi bu wriles driveri

Bunu bir denermisin.

http://support.euro.dell.com/support/topics/global.aspx/support/downloads/en/downloads_splash?c=uk&l=en&s=gen&~mode=popup&file=235963

• ya bunun ekran kartı güncellemesini nasıl yapıcaz anlatırsanız sevinirim biraz acemiyimde :D:D

quote:

Orjinalden alıntı: okemik

quote:

Orjinalden alıntı: numan_tas

intel core 2 duo, 160 gb hdd,2 gb ram
    bilgisayarı vatan bilgisayardan aldım, şu an çok memnunum bi durum dışında (hoparlörleri çok zayıfff)...
    bi kaç resim....

Dell inspiron 1525 Kullananlar Kulübü

Ekran kartının driverını güncelleyip vista puanını yeniden hesaplarsan 3.5 e yükseliyor.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.