Şimdi Ara

DELL INSPIRON 1520 KULLANANLAR KULUBU (187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.877
Cevap
7
Favori
369.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkürler arkadaşlar sorunu ben mi çıkarıyorum kendi mi çıkıyor bilmiyorum ama pc de oyun oynarken "görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan başarıyla kurtuldu" diyo ve görüntü gidip geri geliyo bu sadece oyunda oluyo nette baya aradım ama herhangi bi çözüm bulunamamış siz de de oldu mu bu sorun teşekkürler.
  • en son ekran kartı driverını yüklemeni öneriyorum
  • teşekkürler ama forumlarda bunu çoğu kişi denemiş ve yine sonuç alamamışlar son driverı yine de yüklesem sorun gider mi acaba?
  • caspertxt
    dell 1520 modellerin ramlarını bimekste çok rahat bulursun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceo_07

caspertxt
    dell 1520 modellerin ramlarını bimekste çok rahat bulursun.

teşekürederim
  • arkadaşlar bu yeni driverlarda özellikle 177.xx serisinde masaüstünde biraz ağırlaşma oluyo,yani aeroda oluyor,sebebi nedir yaw?167.43 ü kullanıyorum bu dirverda olmuyo mesela
  • aslında ben bilgisayarı açar açmaz son driverı yükledim şu ana kadar da hiçbir sorun yaşamadım. 175.97 driver dell supporttaki.
  • merhaba arkadaşlar..bende suan 177.98 yüklü gayet memnunum dell supportu beklemeyin 2 aydır yenilenmiyor laptopvideo2go dan yükleyin son versiyonu ama 177.83 te güzel
  • bu sorunun bence driver la ilgisi olduğunu sanmıyorum bir çeşit yazılım çakışması gibi bişey olsa gerek

177.92 çıktığından beri kullanıyordum daha düne kadar hiç bir sorun yoktu
    artık yüklediğim programın haddi hesabı yok yüklüyorum siliyorum yüklüyorum siliyorum
    şuan

frontlines war of oil adlı oyunu oynarken biraz oynuyoum ekran kartı bilmem ne oldu falan filan diyor oyundan atıyor...
    alone in dark artık hiç açılmıyor simgeyi tıklıyorum ve aynı hata ile kapanıyor

bugun birde crysis oynıyayım dedim 1 saatten fazla oynadım buda zaten benim için bi rekor oldu ilkkez bu kadar uzun süre crysis oynadım hiç bir sorun yok artık her zamanki gibi sıkıldığımdan kapadım
    grid oynadım aynı şekilde yarım saate yakın gene hiç bir sorun olmadı
    ama frontlines oynama kalkışsam oyun bi süre sonra kapanıyor...

bir kaç güne kalmaz 64 bit vista ya geçiyorum umarım driver sorunu da yaşamam
    4gb ram i bilgisayar özelliklerinden 4gb görüyor ama everest olsun pc mark 2005 olsun hep 3.5gb falan görüyor

• ben de bugün 177.98 i yükledim. bir fark anlayamadım ama olsun. yenilikte keramet vardır illa ki.
  • arkadaşlar bilgisayarın sıcaklığı 71 ve 73 normalmi sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceo_07 -- 20 Eylül 2008; 19:21:47 >
  • CPUID hardware monitor programı gösteriyor. küçük bir program
  • Değerler şu şekilde normalmi?

http://img.fotoambar.com/img/7/d9a41ae1465b39a4ab286da67685a064.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceo_07 -- 20 Eylül 2008; 19:30:00 >
  • %100 cpu kullanımda ikenki değerler ise normal evet oyun sırasında ise falan

177.92 xxx.98 den daha ii arkadaşlar
    yani rakamlar onu gösteriyor ben o yüzden hiç kurmadım bile

birde geçen gün yeni bi flash bellek aldım...

ocz rally 2
    20-25mb/sn veri transferi yapabiliyor yani oldukça kaliteli bi ürün çok extrem bi fiyatı da yok
    4gb ı 32ytl olması lazım gerçi piyasada 20liraya 4gb flash lar var ancak kalite arıyorum diyorsanuz 4/4 lük...

vista nın bildiği üzre ready boost adı altında gelişmiş bir özelliği var onda nasıl bir performans sağlar diye düşünüyordum ve denedim

3710mb lık readybost olarak ayarladım sistemi pc mark 2005 de HDD testi yaptım ilk önce normal flash sız olarak denedim 4900 küsür puan aldım
    sonra flash ı taktım 4800 falan aldım
    ready bost un özelliği aynı uygulamaları 2. kere çalıştırıldığında gösterdiği için testi tekrarladım ve 5700 küsürlük bir puan verdi

• bir buçuk gündür makina açık sanırım ondan yüksek sıcaklık.
  • olsun eğer normal internetten download yaparkenki değerler ise yinede yüksek bu değerler

ben oyun oynarken o kadar ısınmıyor makine
    1.5 gün ne ki yani

hani bi kapatım 1 saat sonra bak bi deneme yap ama sanmıyorum değerler yüksek
  • oda sıcaklığından kaynaklanabilirmi? Normal değerler ne olmalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceo_07 -- 20 Eylül 2008; 21:42:26 >
  • olmuyo olmuyo.. bi türlü wirelessle bağlanamıyorum, sınırlı bağlantı verio nasıl çözcem bu sorunu???
  • bi arkadaşım sorunun ekran kartımın fazla ısındığından kaynaklandığını söyledi bu olabilir mi sizce sergeant_sebastian arkadaşta da aynısı olmuş sanırım sen nasıl çözdün sorunu tam olarak. fazla bi oyun denemedim sadece call of4 oynadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: renkli kalem

olmuyo olmuyo.. bi türlü wirelessle bağlanamıyorum, sınırlı bağlantı verio nasıl çözcem bu sorunu???

bendede çok oluyordu vireless i kapat modemde daha sonra aç farklı şifre koy ip ni yenile vs bişe yap..geçenlerde aynı sorun bnde oldu wep şifreleme sistemiyle sınırlı bağlandı wpa-spk ya çevirdim düzeldi ama sorunun wep yada wpa-spk olduğunu sanmıyorum..
  • 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.