Şimdi Ara

DELL Inspiron 1501 serisi kullanıcıları Derneği, almak isteyenler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
0
Favori
41.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: japonlaryapiyo

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=980&ProductID=bd70732
    burdaki dell i alacam fiyati ve ozellikleri cok iyi geldi bana yukarida oyun oynamayanlar icin guzel bir alet denmis tamam ben hayatimda hic oyun oynamam ama photoshop ve autocad kullaniyorum bunlarda bir sorun cikartmaz diymi linkte verdigim alet ilgilenen arkadaslara cok tesekkurler...
    birde bu alet 64 bit mi ???

bnde bu modeli düşünüyodum fiyatı gayet uygun ama daha sonra ce20 almaya karar verdım ondan da gayet memnunum bu dell ler cok guzel laptoplar amd ve ekran kartı senin için sorun degilse düşünmeden al derım

• takintim yok sorun derken oyle ama dedigim photoshop ve autocad de cok zorlanirmiyim birtek o var aklimda ama sanmam zorlanacagimi
  • ekran kartı da ıslemcı hızı da fazlasıyla kaldırır dıye dusunuyorum zorlanıcagını bnde sanmam
  • http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119990783&CS_Category=_notebook63&CS_Catalog=_bilgisayar
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=26834

vatan 100ytl daha ucuz izmitte oturuyorum bostanci vatandan arkadasa aldirabilirm ama sizce deger mi 100ytl icin teknosa mi garantide daha iyidir vatan mi hangisi daha az sorun cikartir

• merhaba arkadaşlar, bu 1501 w5222 modeli abisi 6400 e göre nasıl..
    özellikle sormak istediğim çalışma sesi nasıl.. (hoparlör sesini sormuyorum)
    ilgilenenlere tşk ederim..
    1501 almaya karar verdik...
    son aklımıza takılan bu oldu
  • bu ürünü alacak arkadaşlar nereden aldıklarını veya alcakalarını yazarlarsa fiyat konusunda bizleri bilgilendirmiş olurlar...
  • Bu ürünü bu fiyata istanbulda bulabilirmiyiz?
  • http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=26834
    vatan da varya hocam 1332 ytl ye 9 taksit cok iyi ben almayi planliyorum bunu almassam da baska almam seneye kadar beklerim fiyatlarin dusmesini
  • quote:

vatan da varya hocam 1332 ytl ye 9 taksit cok iyi ben almayi planliyorum bunu almassam da baska almam seneye kadar beklerim fiyatlarin dusmesini

hocam iyi güzelde peşin fiyatı nerde yazıyor, göremedim. Nova nın peşin fiyatı ile buranın en düşük fiyatı arasında 50 dolar fark var.

• vatanda bu modelin 4 farklı konfigürasyonu var. vistalı fln da var. karar verirsem vatandan alcam ben.
  • quote:

Orjinalden alıntı: marlo

quote:

hocam iyi güzelde peşin fiyatı nerde yazıyor, göremedim. Nova nın peşin fiyatı ile buranın en düşük fiyatı arasında 50 dolar fark var.

Aradaki farkın nerden geldiğini anladım.Vatan da satılan Xp ile geliyor..

• bence freedos almak en mantıklısı bir iki güne kadar novabilgisayadan mail order yolu ile alıyorum ..
  • vistalısının içinden 32 bit windows vista mı çıkıyor, 64 mü?
  • arkadaslar sadece kafama takılan su AMd X2 T. işlemci laptoplarda bir zaman once cok sorun yaşamadım bu ürünü tavsiye ediyor musunuz. kullananlar lutfen eksiksiz yazsın. hani bir sorunu varsa bilelim. yardımcı olursanız sevinirim?. Ürün nasıl Hdd ısısı kaca vuruyor sistem bosta iken Hdd ısısı nedir? acil cvp plesa
  • benim merak ettiğim ses kalitesi ve yüksekliği nasıl?Sesler temiz çıkıyor mu?
  • quote:

benim merak ettiğim ses kalitesi ve yüksekliği nasıl?Sesler temiz çıkıyor mu?

ses kalitesi göreceli bi kavram, ama yükseklik olarak da temizlik olarak da bence yeterli, şöyle söyleyeyim rahatça dizi,film izleyebiliyorum,mp3 dinleyebiliyorum

eğer bi karşılaştırma yapacak olursak, ses yüksekliği hp lere yakın diyebilirim,ama ses kalitesi olarak bence hp daha iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigblack_tr

quote:

benim merak ettiğim ses kalitesi ve yüksekliği nasıl?Sesler temiz çıkıyor mu?

ses kalitesi göreceli bi kavram, ama yükseklik olarak da temizlik olarak da bence yeterli, şöyle söyleyeyim rahatça dizi,film izleyebiliyorum,mp3 dinleyebiliyorum

eğer bi karşılaştırma yapacak olursak, ses yüksekliği hp lere yakın diyebilirim,ama ses kalitesi olarak bence hp daha iyi

eyvallah, hplere yakınsa güzel demekki

Bu arada bugün kadıköyü yazıcıoğlunu altüst ettim, çoğu yerde 512ram ve 80gb lı model novadaki 1gbram 120 hdd li modelden pahalıya satılıyor
    Vatanda da 50 usd win xp farkı var, tek çare ankaraya gitmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marlo -- 20 Nisan 2007; 23:41:30 >

• arkadaslar sadece kafama takılan su AMd X2 T. işlemci laptoplarda bir zaman once cok sorun yaşamadım bu ürünü tavsiye ediyor musunuz. kullananlar lutfen eksiksiz yazsın. hani bir sorunu varsa bilelim. yardımcı olursanız sevinirim?. Ürün nasıl Hdd ısısı kaca vuruyor sistem bosta iken Hdd ısısı nedir? acil cvp plesa

Bu sorumu cvplayacak olan yok muu
  • Ben 2 gündür kullanıyorum. Isı ölçmedim ama oldukça soğuk geliyor kasa bana. :) centrino solo lu acer'dan çok daha serin. Performansı da oldukça iyi bence. Ben çok memnunum yani. Sesi merak edenler, creative 2500 hoparlör alacaktım ama vazgeçtim. O kadar kaliteli ses veriyor yani. Film olsun, müzik olsun son derece başarılı.

Bende 1024 mb ram, 120 gb harddisk ve windows vista home premiumlu versiyon var. Teknosadan kdv dahil 1590 YTL'ye aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obsidian -- 21 Nisan 2007; 22:52:02 >
  • ben de bi akrabaya alıcam bu aleti de, tek bi soru var kafamda.Bende C282 var ondaki F11 tuşu ile sistemi ilk aldığın günkü haline getirme özelliği bunda var mı?

xp home kurulu alıcaz tabii makineyi vatan dan
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.