Merhaba Konu başlığında yazdığım gibi bu iki cihaz arasında kaldım. Yurtdışında yaşıyorum ve modellerde farklılık olabilir. Bu nedenle özellikleri aşağıdaki gibi. Diğer bağlantılar vs. aynı oduğu için detaylara girmedim. Değerli yorumlarınızı rica ediyorum. (Not fiyatları her ikisininde 1000 USD civarında) Benim kullanım amacım; Oyun oynamıyorum. Sadece iş (ofis programları ve autocad ) ve internet, video izleme üzerine kullanacağım. Pill ömrü uzun olursa sevinirim. İnce olması, hafif olması, tercihim.
DELL in özellikleri; Intel Core i5-5200U Intel HD Graphics 5500 500 GB HDD + 8 GB SSD 1366 X 768 (WXGA) 13,3" HD-IPS LED Display 8 GB RAM 1,67 kg Bluetooth : Var
AUS Özellikleri Intel Core i7-5500U 2,4 GHz Nvidia GeForce GT 820 (2 GB) 1366 X 768 (WXGA) , 13,3" HD-LED Display 8 GB RAM 1,75 kg Bluetooth : Yok
Başka ürün tavsiyelerine de açığım., Teşekkürler
Asus performans olarak açık ara önde sadece biraz daha ağır ve ekran ıps değil bunlar sorun olmazsa asus alın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme