Merhaba arkadaşlar.Uzun süredir gamebook almak sitiyordum.Fakat bir türlü bulamadım istediğim fiyata güzel performans veren.Bu gün farkettimki Dell 7537 Diye Bir Laptop Varmış f/p'ymiş.Ozaman bundan alacağımı kararlaştırdım.Ama Bir şey kafamı karıştırdı Dell 7537'nin Bir çok modeli Var Hangisini Alcağımı seçemedim.Siz Forum Ailesinden Bir iyilik istiyorum.LÜTFEN DELL 7537 TÜM MODELLERİNİ YAZINIZ.ONA GÖRE BAKIP EN PERFORMANSLISINI ALMAYI PLANLIYORUM.ASLINDA PERFORMANSA GÖRE MODELLERİ SIRALASANIZDA OLUR BÖYLE BİR İYİLİK YAPARSANIZ COK MUTLU OLURUM LÜTFEN YARDIMCI OLUN
Bende i7 2.0->3.1 orj windows lu modeli var 2300 gayet memnunum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
elkarunE
kullanıcısına yanıt
iyi günlerde kullanın kasa kalitesi nasıldır sadece kenarlarmı alemınyum kaplma yoksa hepsimi
bozoklu66
kullanıcısına yanıt
full metal tabi ekran ın kenarındaki siyah yer farklı bir madde ama hoş deri gibi ek olarak alt kısmı plastik orayı açınca harddisk e ve batarya ya ulaşıyorsunuz onun altında kalanlar metal kasa içinde , alt kısmın plastik olması ayakları falan tutmasından veya ısı atmasından olabilir basit bir şekilde harddisk e erişmek için olabilir bilmiyorum . Youtube a dell 7537 inside yazarsan fark edersin
SerkanS10
kullanıcısına yanıt
Çok teşekkürler fakat 7537'nin bütün modelleri bunlardır dimi?