Şimdi Ara

dell 6400 hangi ram 533mü 667 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dell Inspiron 6400 Core Duo 1.6 GHz 512 MB 80GB 15.4" notebook sahibiyim 1024 mb ram almak istiyorum yanlız satın aldığım sitesinde 533 gösteriyor everest ile ram bölümüne baktığımda 667 gözüküyor ben şimdi hangisini alacağım 512 üzerine 1024 ilave etmek istiyorum internette sipariş edeceğimden gel git olsun istemiyorum

• bende bu sorunun cevabını merka edıorum
    bıde hangı marka alınmalı
    kongston ıyı dıolarda bellı bı marka zorunlumudur uymluluk acısından
  • quote:

Orjinalden alıntı: m_kucukaksoy

Dell Inspiron 6400 Core Duo 1.6 GHz 512 MB 80GB 15.4" notebook sahibiyim 1024 mb ram almak istiyorum yanlız satın aldığım sitesinde 533 gösteriyor everest ile ram bölümüne baktığımda 667 gözüküyor ben şimdi hangisini alacağım 512 üzerine 1024 ilave etmek istiyorum internette sipariş edeceğimden gel git olsun istemiyorum

everest'ten o kısıma nerden bakıyorsun tarif edersen sevinirim benim laptopdada 2x512 var ama uzantısını ve markalarını bilmiyorum ve öğrenmek istiyorum

Teşekkür ederim
  • bilgisayar yazan yerde özet bölümüne tıkla ordada var
    bilgisayar yazan yerde overclock bölümüne tıkla alta ram bölümü var orda yazıyor
    anakart bölümünde spd tıkla orda yazıyor

bir başka program denedim ordada 512 667 cıktı hatta markası nanya
    1024mg ram alacam 667 almamı gerekiyor
  • arkadaşlar yokmu sipariş vereceğim
  • Arkadasim bendeki dell 6400 un ramleri 667mhz. Ram in takili oldugu arka kapagi ac ram e bak . Kesin cozum. Yok yapamam diyorsan everest gibi bir program ile bak kesin gorursun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.