Şimdi Ara

dell 5110 laptop ve spdif çıkış ve logitech zz5500 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar,dell 5110 b41f45 notebook aldım fakat üzerinde spdif varmı yokmu bilemiyorum.üzerinde kulaklık ve hoparlör girişleri var fakat ikisinde de kırmızı ışık gözükmüyor içlerinde.Sanıyorum optik çıkılşı yok laptopun.Acaba coax çıkış olabilir mi ? 3,5" RCA çevirici alsam dijital ses alabilir mi,yim laptopu logiteche coax kablo ile bağlayıp ? Ben desktop pcmde oldupu gibi optik kabloyla (veya coax ile) logitech 5500 e bağlamak istiyorum sistemi.Harici bir ses kartı almadan bunu nasıl yapabilirim ?



  • Harici bir ses kartı almadan bunu yapamazsın. Laptobun özelliklerine baktım sadece analog çıkışın var başkada çıkış yok usb ses kartı alman gerekecek.
  • evet bende öyle düşünmüştüm ama belki kulaklık çıkışından coax elde edebilirim ihtimalini hatırladım.peki ses kartı olarak ne tavsiye eder5sin ucuz yollu ? sadece optik çıkış için alınacak ses kartı.direk usb to optical tarzında adaptörler var mı acaba ?

    http://www.vatanbilgisayar.com/creative-xfi_surround_51-x-fi-surround-5.1-harici-ses-karti/productdetails.aspx?I_ID=34569 iş görür sanıyorum windows 7 ile ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pot3nza -- 18 Haziran 2011; 10:58:01 >
  • takipteyim
    bende netbook uma düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.